APARTMENT CHOGM VILLA

APARTMENT CHOGM VILLA

Sebuah Apartment baru yang kami tawarkan kepada anda semua. Apartment yang mempunyai 4 bilik dan 2 bilik air serba lengkap termasuk water heater @ Apartment  cuma mempunyai kelebihan kerana ada swimming pool so boleh mandi kolam la. Apartment ini untuk golongan Elite di Langkawi dan bertaraf la sikit. Apartment ini juga terletak berhadapan dengan Apartment Sri Lagenda dan lokasinya adalah di tengah-tengah Pekan Kuah atau lebih dikenali CHOGM VILLA. Apartment ini di lengkapi dengan 5 unit penghawa dingin semestinya selesa sekali untuk family anda semua.

THIS APARTMENT IS NOT AVAILABLE ANYMORE 

Apartment chogm villa balcony view at pekan kuah

Ruang tamu Apartment di langkawi

Sudut tamu apartment di langkawi

Master Bedroom

Master bedroom 1 apartment murah kuah

master bedroom 2 apartment di kuah langkawi

Bilik 2

bilik kedua langkawi apartment

bilik 2 langkawi apartment

Bilik 3

Bilik ketiga langkawi apartment murah

bilik 3 kuah apartments

Bilik 4

bilik 4 chogm villa langkawi

bilik 4 chogm kuah langkawi apartment

Kitchen Area

Kitchen area aprtment chogm di langkawi

kitchen apartment di pekan kuah langkawi

Dining area

Meja makan apartment di langkawi

Swimming pool

Swimming pool homestay apartment di langkawi

sunset view at apartment chogm di langkawi

Kemudahan yang disediakan adalah:

  • Tv + Astro
  • Towel
  • All room Aircond + Ruang tamu
  • Dapur sedia masak
  • peti ais
  • kettle
  • Iron and Board
  • Sabun Mandi
  • Swimming Pool
  • Taman Kanak-kanak
  • Private Parking lot for visitor
  • 4 bilik 2 bilik Air

jika anda berminat sila hubungi kami segera call/sms:

017-4256796 LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

74 Responses to APARTMENT CHOGM VILLA

  1. mat says:

    slm.. ni brape rate 1 mlm? tingkat brape? bawah ade? airkond semua blk ke? boleh msk ke? trimas

    • admin says:

      wslm,
      KAlau harga tak cuti sekolah RM300 3bilik 2bilik air apartment tingkat 3 dan semua biliknya aircond dan ada swimming pool. Kalau cuti sekolah harganya RM 350.
      berapa pax semuanya cik?

      boleh call/sms kami untuk pertanyaan lanjut :017-4256796 LIZA
      tq,
      eylizar

  2. intan says:

    Slm…
    Nk tanya,kalo harga apartmen century suria untuk 4 hari 3 mlm brp ea??? Untuk 7dewasa n 2 knk…

    • admin says:

      Salam cik Intan,

      Harga untuk apartment :

      hari biasa : RM 250 Semalam –kalau cik ambik 4h3m kami bagi RM700shj.
      cuti sekolah : RM300 semalam —kalau cik punya harga kami diskaun ke RM 850 untuk 4h3m

      sila call/sms kami segera : 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  3. Sha says:

    Hi, saya bercadang untuk bercuti di langkawi selama 3 hari 2 malam..family saya 8 orng keseluruhanya,..saya nak package yg include homestay, dan activiti yang menarik seperti island hopping, underwater world..boleh email saya detail package yang ada beserta dengan harganye..tq

    • admin says:

      Salam cik Sha,

      Boleh..tak da masaalah. Kami boleh aturkan pakej untuk cik…bila tarikhnya? dan kalau boleh cik boleh terus call/sms :

      017-4256796 LIZA

      untuk pengetahuan homestay kami banyak dibooking setiap hari dan untuk mendapatkan tarikh yang cik mahukan sila hubungi kami segera.

      kami ingin maklumat lanjut dan lebih customer service, dan jika dapat berbincang terus dengan cik adalah lebih baik.

      tq,
      eylizar

  4. mira says:

    Hi, saya bercadang untuk bercuti di langkawi selama 3 hari 2 malam pada 14/15 & 16 september 2013..family saya lebih kurang 8 orang,..saya nak package yg include homestay, dan activiti yang menarik seperti island shopping, underwater world, pantai chenang dan lain-2 lagi..boleh email saya detail package yang ada beserta dengan harganye..tq

    • admin says:

      Hi cik Mira,
      untuk tarikh tersebut adalah hari biasa dan harga bagi homestay agak murah.Untuk pakej 3h2m saya hanya kenakan RM 360 shj. Bagi pakej island hopping pula cik boleh ambik sebuah bot private untuk 8 org dengan hanya RM300 shj untuk 4 jam tripke Pulau Dayang bunting dan 2 buah pulau lagi. Bagi pakej lain seperti underwaterworld cik kena booking on the date disana…dan bagi kereta saya rasa cik boleh ambik toyota innova dengan harga RM 170 shj untuk 24jam.

      untuk sebarang pertanyaan sila call/sms :017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  5. mira says:

    kalau sy ambil pakej homestay + sewa kereta untuk 3H 2M brape lak harganya..?

  6. zaki says:

    Assalamualaikum..
    Saya student dan saya bercadang nk buat trip 46 orng student,student lelaki 11 orng ,student perempuan 35 orng pergi bercuti di Langkawi untuk 3 hari 2 malam..ade pakej yang sesuai untuk kami tak? tarikh 13-15 september 2013. Kalau boleh kami nak stay dekat APARTMENT CHOGM VILLA.

    • admin says:

      Waalaikumsalam,

      Cik Zaki kalau di CHOGM VILLA tak muat untuk ditempatkan disitu. Saya mencadangkan agar cik ambik Teratak Eylizar yang boleh memuatkan semuanya. Di kawasan Teratak Eylizar kami mempunyai 4 buah rumah semi D teres yang berdekatan satu sama lain iaitu di Taman Nilam Langkawi yg jaraknya 8 km dari pekan kuah.Kebanyakan rombongan pelajar dan guru memilih disini. Baru2 ini kami menerima pelajar dari bukit beruntung dan mereka selesa disini. TeratakEylizar boleh memuatkan sehingga 15 orang sebuah rumah. Pihak kami juga menyediakan toto extra dan bantal yg tidak dikenakan bayaran.
      Jikalau cik nak percutian budget ..maka inilah pilihan cik..stay didalam satu kawsan dgn kedai runcit pun dekat.

      Apa2 sila call/sms kami untuk maklumat lanjut :017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  7. AIFFA HANUM ASHARI says:

    APARTMENT CENTURY SURIA
    Hi, saya bercadang untuk bercuti di langkawi selama 5 hari 4 malam pada 5 September 2013 – 9 September 2013..family saya lebih kurang 14 orang,..saya nak package yg include Apartment Century Suria dan kenderaan Van 14 seat..boleh email saya detail package yang ada beserta dengan harganye..tq

    • admin says:

      SalamCik Aiffa,

      Untuk pengetahuan cik apartment tu limitnya hanya 10 orang..apakata cik ambik homestay yang boleh memuatkan hingga 15 orang…dan transportation cik boleh ambik nissan urvan untuk 15 seater.

      sila call/sms kami untuk berbincang pasal harga dan maklumat lanjut:

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  8. putra says:

    salam

    sy ingin bercuti bersama 7 org kawan pada 9/11/2013-10/11/2013.. berapa rate untuk apartment century suria dan kereta sewa yg boleh dimuatkan seramai 8org selama 3 hari 2mlm..
    tq:)

    • admin says:

      Wslam,
      Terima kasih kerana menghubungi eylizar homestay.

      Masih ada kekosongan pada tarikh tersebut sila sms/call: 017-4256796 LIZA untuk mendapatkan harga terbaik drpd kami…

      Tq,
      eylizar

  9. Lyana says:

    Askum..
    Sya nak tanya pakej penginapan & transpot untuk 8 orang pada 2-4 Sept 2013 brapa yea?

  10. Faizal says:

    Utk 8/12 hingga 11/12 4h 3m and kereta sewa total berapa?Penginapan dan kenderaan diperlukan….

    • admin says:

      Salam,
      Tarikh penginapan untuk cuti sekolah adalah sepeti:
      Homestay-RM 250 semalam untuk 3 bilik 2 bilik air
      Apartment -RM300-350 semalam include swimming pool di pekan kuah.

      klau stay 4H3M kami ada bagi diskaun sikit…tapi please call/sms kami..
      017-4256796 Pn.Liza

      Kereta pula boleh saya tahu berapa total pax keluarga cik?

      tq,
      eylizar

  11. ahmad says:

    Salam
    Boleh bagi sebutharga 3h 2m pada bulan april 2014 bagi pakej apartment + kenderaan+ island hopping…untuk8 pax dewasa dan 2pax kanak2 sekolah rendah… Boleh dapat diskaun ke

    • admin says:

      wslam,
      harga apartment untuk cuti sekolah bagi pakej 3H2M adalah:
      apartment: RM250 semalam hari biasa/RM350 semalam cuti sekolah
      homestay : RM180 semalam hari biasa/RM250 semalam cuti sekolah

      kenderaan yg sesuai untuk 8 org-toyota innova RM150 hari biasa/RM200 cuti sekolah untuk sewa 24jam

      Island hopping utuk 8 pax adalah sebuah bot-RM320 untuk pakej 4 jam ke pulau dayang bunting,pulau singa dan pulau beras basah.
      termasuk eagle feeding dan juga fish feeding.

      sila call kami untuk tempahan dan pertanyaan.
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  12. normadiaty bt mohamed says:

    salam.
    Saya bercadang utk membwa rombongan sk pd 25/4 – 26/4 seramai 40 orang.
    Blh bagi sebut harga utk 3h2m + 4 Van.
    Lokasi di Pekan Kuah.
    Terima kasih..

    • admin says:

      wslam,
      saya bagi 3 buah apartment di pekan kuah lengkap kolam renang + 4 van (12 seater) adalah =Total RM 2400

      lokasinya memang di tengah pekan kuah..

      sila call saya untuk tempahan dan pertanyaan:

      017-4256796 pn.liza

      tq,
      eylizar

      • normadiaty bt mohamed says:

        RM 2400 itu, adakah untuk 3h2m.

        • admin says:

          salam,
          untuk apartment chogm villa dah penuh tarikh tu..saya bagi apartment sri lagenda 3 buah…berhadapan chogm villa..

          ya kalau diikutkan itulah total harganya..selama 3H2M

          sila call saya terus untuk pertanyaan..

          017-4256796 pn.liza

          tq,
          eylizar

  13. amy says:

    As salam…

    Sy bercadang bercuti di langkawi pada 17/4 – 19/4/2014. Boleh bg pakej utk 8 org dewasa & 4 org kanak2.

    Pakej tersebut include sekali dengan transport yer…

    • admin says:

      wslam,

      Pakej percutian untuk 8dewasa+4 kanak2 adalah seperti berikut:

      Homestay + van kia preggio untuk 12 seater =RM 680 shj

      jika cik setuju dengan harga pakej ini sila call saya terus untuk tempahan atau pertanyaan.

      017-4256796 pn.liza
      tq,
      eylizar

      • faizal redzuan says:

        Salam sy bercadang ke langkawi pada 15-18/Sep/14.pantai chenang
        5dewasa 1kanak kanak…
        Apartment 3room with swiming pool…
        Toyota vios….. tolong beri sebut harga pn liza tq………

        • admin says:

          wslam,
          kami hanya mempunyai apartment di pekan kuah shj.di pantai cenang hanya homestay 4 bilik ala banglo saja..

          sila call/sms saya untuk pertanyaan lanjut:
          017-4256796 Pn.liza.

          tq,
          eylizar

  14. Fiza says:

    Salam…saya bercadang bercuti ke langkawi pd 10 april – 12 april. Kami sekeluarga dlm 10 org termasuk kanak2.

    Boleh x bg harga utk pakej homestay 4 bilik dan kenderaan yg ssuai?…

    • admin says:

      wslam,
      tarikh tu adalah hari biasa Homestay + van kia preggio 12 seater =RM 800 shj untuk 3H2M. Ini untuk homestay 4 bilik berdektan pantai cenang…

      kalau cik nak apartment di chogm villa minta call saya terus untuk pertanyaan.

      017-4256796 Pn.liza.

      tq,
      eylizar

  15. anie says:

    Assalamualaikum.. saya akan ke langkawi pada 18-20 disember 2014. 4 keluarga -19 dewasa 2 kanak

    Boleh bagi pakej chogm villa dgn trnsport x?

    TQ

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      Chogm villa ni harganya cuti sekolah satu malam RM400 shj..

      kenderaan pula cik kena ambil sebuah van dan sebuah avanza baru muat..

      nissan urvan 15 seater RM280 untuk 24jam/toyota avanza RM150 untuk 24jam sewa

      sila call saya untuk pertanyaan.
      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar
      p/s- chogm villa nii kena booking awal psl rumahnya tip top..tq

  16. DALIA says:

    Saya akan ke langkawi pada 26/10/2014 -29/10/2014 (4 hari 3 malam). Bole bagi harga pakej apartment dan kenderaan yang sesuai untuk 13 dewasa, 3 kanak2 dan 2 baby. terima kasih.

  17. Rool says:

    Askm..Nak tanya pada 03/06/2014 – 05/06/2014 3h2m untuk apartment chogm dan van skali berapa harga.?

  18. rafidah khalid says:

    salam nak tanya, apartment chogm villa masih available tak utk 23/3/14 hingga 26/3/14? jika brp ye harganya? tq

    • admin says:

      wslam,
      apartment chogm vila dah ada tempahan pada tarikh tu..harganya RM400 semalam untuk cuti dan hari biasa

      apartment lain masih ada kekosongan…

      sila call/sms saya untuk keterangan lanjut:
      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  19. FATIN says:

    salam..
    saya nk tanya..pada 9/05/2014-11/05/2014 ada x apartment 4 bilik.? dan kenderaan utk 13 orang.

  20. laz says:

    As salam, pn liza ada apertment yg kosong ke? mencari apartment utk disewa dlm tempoh 2-3 tahun.

  21. melati says:

    Salam.. saya nak tanya utk 4h3m beserta dengan kenderaan brapa ye?

  22. adi says:

    Salam
    Boleh bagi sebutharga 3h 2m pada 14 nov – 16 nov 2014 utk 18 org dwasa 6 kanak2 beserta pengangkutan..
    2 aprtmnet yg ade kolam renang + 2 van (15 seater)

  23. Ayob says:

    kalau sekali dengan tambang feri pergi balik dari kuala perlis ke jeti kuah

  24. Keyzza says:

    assalam..
    Pn. Liza saya nak Tanya Kalau saya nak bercuti bersama family nak booked chogm villa Dan transport….Boleh bagi quatation? Tq

  25. Ema says:

    Salam,

    Sy perlukan sebuah rumah utk 10 orang pada 1 – 4 Mei 2015 (3H4M) dan sebuah van pada 2 & 3 Mei 2015 (2H). Tolong cadangkan sebuah rumah yang kadarnya rendah dan juga yg berdekatan dengan kemudahan asas seperti gerai makan, gedung membeli-belah dan lain-lain.

    Sekian.

  26. ika says:

    salam,

    cik…saya nk tny, plan perjalanan februari 2015…ahli lebih kurang 1 keluarga besar yang ada = 1 keluarga (parents & 3 anak bujang dewasa) + 1 keluarga (parents & 2 infants) + 2 keluarga (parents + 1 infants) + 1 keluarga (parents + 2toddler & 1infant)

    brapa buah apartment yang boleh dipertimbangkan? boleh proposed kepada kami pakej dan rate yang sesuai?

  27. Noriana says:

    apartment chogm villa untuk 4h3m (21 Jan hingga 24 Jan) available lagi x? berapa RM ya?

    • admin says:

      Salam Cik Noriana,

      Apartment chogm villa kita dah sewa bulan…so kami ada apartment sri lagenda yang berhadapan chogm villa sahaja.

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  28. not says:

    Date 13march-16march 2015 still ada x?ade pakej x untyk 4d 3m?

  29. hashim says:

    Date 19-21 mac INI masih Ada x?3h2m utk 6 org?

  30. Ahmad Othong says:

    Salam, ada homestay atau spartment kat kuah atau pantai cenang utk 8 dewasa + innova
    pada 30 Mei – 1Jun. Berapa kos? Tk.

  31. Siti Nurbaiyah says:

    Salam,

    Untuk apartment chogm villa, masi ade kosong untuk tarikh 9hb Dec 2015 hingga 12 hb Dec 2015?

    Saya ingin menyewa nya untuk 11 orang.

    Termasuk Kia Preggio (10-12 seaters), berape harga nya?

    • admin says:

      Waalaikumsalam,

      Untuk apartment chogm villa kita dah sewa bulan but still ada banyak lagi apartment untuk di pilih…Minta whatsapp terus saya untuk pertanyaan lanjut:

      0195640251..pn.liza..tq

  32. Fara says:

    Untuk sewa bot.

    Terima kasih

  33. siti nazira says:

    Assalamualaikum..

    Puan…kami sekeluarga dalam 8 orang bercadang utk bercuti di langkawi pd 17-20may 2016…Mohon recommend kan penginapan yg bersesuaian.

    Lokasi: Kuah atau cenang
    Bilik: 3 bilik (kesemuanya berhawa dingin)
    Kemudahan: pool n washer machine..

    Tq..

  34. Rose says:

    Salam,

    Hi cik saya planng utk bcuti ke langkawi pd awal bln July 2017 seramai 20 org 5 knk selebihnye dewasa selama 3hari 2mlm..so bape budget utk sy mnginap area pantai chenang..x kisah homesty, chalet, apartmnt yg pasti ada aircond ,pool dekat laut…harap beri maklum balas

  35. Lily Hanny says:

    I Lily dari Jb.. dh banyak kali saya wassup Pn Liza minta quote harga utk 27 Feb hingga 3 March 2017 untuk Istana Condo atau Chogm Villa Apartment namun tiada repond..

    • admin says:

      Maaf kami sedang sibuk uruskan untuk cuti thn ni bln 11 dan 12…minta cik forward kan balik mesej kerana sehari beratus wssap di terima dan mungkin kami terlepas pandang…tq

Leave a Reply to normadiaty bt mohamed Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge