Booking Langkawi Homestay Now

Booking Langkawi Homestay Now

Anda dan family bercadang ke Langkawi island @ pulau langkawi, marilah lihat Eylizar Homestay. Kami Eylizar Homestay ada menawarkan pakej penginapan keluarga 2013 yang patut anda rebutinya. Mengapa perlu bayar lebih untuk  di hotel sedangkan anda boleh berjimat dengan menginap di salah satu homestay kami.

Eylizar homestay mempunyai 8 buah homestay kesemuanya dan ini adalah satu tawaran kepada anda yang mementingkan penjimatan wang untuk dibelanjakan semasa disini. Kami juga mempunyai 3 buah rest house dan 19 bilik budget motel yang berdekatan pantai.

lihat di google map lokasi homestay kami:


View Larger Map

Mengapa bayar lebih sedangkan anda boleh berjimat

Kami adalah company berdaftar dengan SSM dan tiada unsur penipuan

company nombor untuk rujukan ( KV 0008808-U) diatas nama Eylizar Enterprise dengan menyediakan pakej perkhidmatan penginapan. Kami juga menyediakan pakej kereta sewa juga bagi memudahkan customer kami…jadi anda tak perlu risau ,cuma booking homestay dan juga kereta sewa. Selain itu juga pihak kami menyediakn juga pakej-pakej lain sepertiisland hopping dan mangrove tours.

Bagi yang ingin membuat rombongan pelajar-pelajar sekolah juga boleh booking dengan kami selebihnya kami akanmengaturkan kepada anda.

Jadi jika anda berminat atau cuma ingin mengetahui lebih lanjut tentang percutian anda ke pulau langkawi malaysia bolehlah hubungi kami:

SMS/CALL: 017-4256796  LIZA

email kami : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *