Coklat Murah Di Langkawi Dan Lokasinya

hj ismail group langkawi

Lokasi Untuk Membeli Coklat Murah Di Langkawi

Jikalau anda semua ke Langkawi dan ingin membeli coklat murah di langkawi untuk dibawa pulang sebagai pemberian bolehlah beli disini kerana ianya jauh lebih murah berbanding diluar.

Lokasi nya adalah di tengah pekan kuah iaitu berdekatan CIMB langkawi serta berdekatan juga dengan Klinik Rahmat langkawi. Sekarang Ismail group dah buka kedai baru di depan IPD Langkawi shopping complek yang besar jadi semuanya ada disitu.

kalau nak cam senang jer tengok kedai yang bangunannya colour Hijau dan namanya Perniagaan haji Ismail Group.

kalau tak tahu juga tanya sapa-sapa pun mereka akan memberi tahu kepada anda.

Ok…

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Langkawi Information by Eylizar and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge