Homestay Berdekatan Pantai Cenang

Homestay Berdekatan Pantai Cenang

Eylizar homestay telah membuka sebuah lagi homestay berdekatan Pantai Cenang dengan menyediakan Rumah 4 bilik dan 2 bilik air. Rumah tersebut besar dan ruang tamunya amatlah luas sekali. Lokasinya adalah di Kampung Bohor Tempoyak kira-kira 5 minit ke Pantai Cenang.

Rumah tersebut baru sahaja siap dari proses pembinaannya dan ianya dimiliki oleh saudara Zakri. Beliau tinggal berdekatan homestay dan amat mudah bagi anda untuk mendapatkan bantuan dan pertanyaan berkenaan Langkawi. Di kawasan homestay juga banyak terdapat pokok buah-buahan yang boleh anda nikmati jika ada buahnya.

Kawasan Homestay juga berdekatan surau BohorTempoyak dan tentunya mudah bagi anda menunaikan solat berjemaah.

Jikalau anda dalam family yang besar bolehlah menyewa untuk kesemua bilik tersebut tetapi jika anda inginkan hanya dua bilik pun tiada masaalah dan harganya pun kuranglah sikit…

Jikalau anda berminat sila hubungi pihak kami :

017-4256796  LIZA

Email : langkawihomestay490@gmail.com

About admin

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 30 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

74 Responses to Homestay Berdekatan Pantai Cenang

  1. MOHD FAIRUZ says:

    salam sejahtera & salam 1 malaysia….

    saya nak mintak quotation bg home stay di pantai chenang utk 3h 2m. termasuk kenderaan van sekali… pls email kepada saya…

    terima kasih……….

  2. Faiza says:

    Salam

    Saya nak mintak quotation untuk homestay di Pantai Chenang untuk 3H 2M. termasuk kenderaan van (muatan 11-12orang.) . Encik/Cik boleh email kepada saya.

    TQVM

  3. Farehah says:

    Salam. Blh emel sy pakej family tuk 9pax. Date 2hb11-4hb11

    • admin says:

      Wslam,
      homestay pantai cenang- Teratak 9 telah ada booking .

      Tetapi ada sebuah rumah lagi berdekatan airport dan hanya kira 10-15 minit ke pantai cenang.

      homestay ini baru di buka 3 bilik 3 bilik air…

      Rm280 semalam untuk tarikh tersebut.

      sila call/sms kami segera : 017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  4. Nor says:

    mohon quote homestay pantai cenang bersama avanza@innova pada 24-28 Okt 2013.

    • admin says:

      homestay pantai cenang:untuk 5H4M
      RM300 semalam hari biasa/RM350 untuk cuti sekolah.

      Special rate untuk cik stay disana:
      RM 250 sahaja semalam kerana stay lebih drpd 3H2M.

      Avanza-RM100 (24jam)-hari biasa/RM150 untuk cuti sekolah
      Innova-RM150 (24jam)-hari biasa/RM200 untuk cuti sekolah.

      sila call/sms kami segera sebelum orang lain booking tarikh tersebut:

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

      • norul says:

        Puan, saya nak Tanya tarikh untuk 23-25 /12/2013 masih available tak? berapa kos yer untuk 3hr 2mlm. Saya juga nak booking dengan kereta sewa innova sekali.

        • admin says:

          Masih ada kekosongan..pada tarikh tersebut….
          RM350 semalam..untuk homestay teratak 9 berdekatan pantai cenang, innova RM200 untuk 24jam…

          Sila call/sms puan liza untuk maklumat lanjut.

          0174256796

          tq

  5. Dahlia Ali says:

    Slm ,boleh bagi qttion untuk percutian 3hri 2 mlm…and kenderaan yg di provide

    • admin says:

      Wslam,

      minta cik bagii tahu total cik akan kesini so..senang lah saya untuk memberikan cadangan kenderaan yang sesuai.

      sila call/sms kami terus:

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  6. cici says:

    bg quo bg 2 org 3 hari 2 malam

  7. norlizawati says:

    salam

    bley bg quation 3H2M date 19/12/2013 untuk sebuah rumah dan sewa kereta innova

    TERIMA KASIH

    • admin says:

      wslam,

      Homestay pantai cenang 4 bilik- RM350 semalam cuti sekolah =RM700 untuk 3H2M
      innova-RM200 cuti sekolah bagi 24jam =RM400 untuk 48jam.

      sila call/sms kami untuk tempahan dan keterangan lanjut:

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  8. nor says:

    nak booking date 20 – 23 Dec 2013,

  9. ismail says:

    Salam..sy nk tahu berapa harga untuk penginapan 3h 2 mln untuk 10 org

    • admin says:

      Wslam,
      Harga homestay:3 bilik 2 bilik air-2 unit aircond.
      RM250 semalam cuti sekolah
      RM180 semalam hari biasa

      Sila hubungi kami segera:
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  10. WAN ZALINA BT WAN EMBONG says:

    Salam

    homestay utk 13-15 dec ada lg tak area pantai chenang? tlg bg quotation sekali dgn van 15 seater + vannete…tq

    • admin says:

      Wasalam,
      Sudah penuh di booking pada tarikh tersebut.Hanya homestay di Airport saja yang masih kosong…jka berminat berikut harganya:
      Harga homestay airport:
      RM300 semalam cuti sekolah (3bilik 3 bilik air) berdekatan airport cuma 10 minit ke pantai cenang.2 bilik aircond.
      Gambar cik boleh tengok dlm facebook kami (Eylizar Langkawi Homestay)-homestay airport Eylizar

      untuk pengangkutan van nissan urvan 15 seater terbaru. Van nissan vanette tak ade…
      RM280 untuk cuti sekolah bagi 24hrs sewa.

      sila call/sms kami terus untuk tempahan.

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,

  11. shrek says:

    Salam..

    Boleh bagi tau quotation 3h2m pada 27oct-29oct ni??

    • admin says:

      Wslam,

      Untuk oktober saya ada mempromosikan 3 unit teratak Eylizar RM140 semalam untuk hari biasa…walaubagaimana pun ketiga2 homestay saya telah di booking oleh group..jadi masih ada homestay yang saya hostingkan.

      harganya RM180 semalam untuk hari biasa.

      sila call/sms kami untuk keterangan lanjut.

      017-4256796 Pn.Liza

      Tq,
      eylizar

  12. niza says:

    Assalam. Homestay ni mengadap pantai ke? Berapa bilik?
    Bole dapatkan quotation utk 7 – 10 Disember 2013 dan kereta innova atau avanza?
    Tq.

    • admin says:

      Wsalm,
      Homestay ni hanya berdekatan pantai.

      Saya dah pun email kepada cik…

      tq,

    • admin says:

      Wsalam,
      Homestay ni cuma berdekatan Pantai cenang hanya kira2 lima minit jer ke Meritius Pelangi.

      untuk homestay ala banglo ni…harganya RM350 semalam untuk 4 bilik 2 bilik air…

      manakala innova RM200 untuk 24jam
      Avanza RM150 untuk 24jam..

      apa sila call/sms kami terus.
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,

  13. saiful says:

    AS SALAM.

    boleh bagi quotation untuk 3h 2mlm 25/26/27 april 2014
    8org 2baby…termasuk kereta sewa….

    Regards,

    saiful.

  14. saiful says:

    quation untuk 25/26/27 april 2014 complete kereta…8 org 2 baby…

    • admin says:

      Salam,

      Harga untuk homestay bagi cuti sekolah RM250 semalam manakala bagi hari biasa RM180 shj.

      cik boleh ambik sebuah rumah untuk 3 bilik dan 2 bilik air..termasuk satu buaian bayi..

      sila call/sms kami untuk tempahan..
      017-4256796 pn.liza

      tq

  15. liza says:

    date 9 nov-13 nov 2013 utk 3 org dewasa…bpe quotation include kete?

    • admin says:

      Salam Liza,

      Homestay di cenang ni rumahnya besar dan harganya mahal sedikit…kalau nak stay 3 orang ni….mungkin tak sesuai…

      Tapi kalau cik nak ambil juga harganya RM250 semalam.
      keta boleh sewa viva RM70 untuk 24jam.

      apa2 sila call/sms untuk perbincangan harga..

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,

  16. Hidayah says:

    Salam.
    Saya nak tahu harga rumah penginapan di Pantai Chenang pada tarikh 2/12/2013 – 4/12/2013 seramai 20 orang. Kami nak bercuti satu keluarga dan memerlukan rumah penginapan yg besar di Pantai Chenang. Kalau boleh nak ada rumah yang ada dapur dan boleh untuk memasak.

    • admin says:

      Wslam,

      Rumah di pantai cenang telah full di booking yang masih kosong hanya homestay di langkawi airport. Homestay 3 bilik tidur dan 3 bilik air. Berdekatan pantai cenang hanya 15 minit sahaja. rumah semua lengkap dengan dapur.

      Sila tengok gambat Teratak 12…

      Sila call/sms untuk pertanyaan.
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  17. ain says:

    salam..utk 17dis 2013 masih kosong x?brape hrga?utk 3h2m

    • admin says:

      Wsalam,

      Masih ada kekosongan. Untuk teratak 9 berdekatan pantai cenang ini harganya RM350 semalam…

      Sila call/sms: 0174256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  18. ina says:

    as salam , mohon quotation untuk rumah 4 bilik bdktn pantai cenang( cuti sekolah)4h3m… sewa mpv@van 2 buah..tq

  19. hazura says:

    nak tanya..sy pln nk stay 4hari 3mlm utk 3dewasa 3 kanak2. tarikh 23-26.3.2014. , transport & driver skali.

    • admin says:

      Salam,

      Boleh tak da masaalah…kalau driver tu kita charge RM150 sehari…manakala untuk transport pula cik kena sewa…kalau cik nak jimat boleh sewa kereta dan pandu sendiri, lagi pun Langkawi ni pusing2 sampai tempat yang sama juga…tapi apa-apa pun saya ikut apa cik perlukan…insyaallah saya akan aturkan yang terbaik
      untuk percutian cik disini.

      Cik boleh call/sms untuk penjelasan lanjut:

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,

  20. ashbah mad jan says:

    salam

    bole puan tolong berikan quotation untuk 4 hari 3 malam, saya mahukan rumah di tepi pantai, untuk mandi laut, rumah 4 bilik 2 bilik air, adakah rumah ni dilengkapi dengan alatan memasak? saya mahukan pertengahan bulan jun 2014

  21. Shimah says:

    Nak booking homestay 1 malam bersama kenderaan avanza @ innova……brapa Rm?

    • admin says:

      salam,
      Bila tarikh cik nak datang sini?

      homestay kalau cuti sekolah RM250 semalm/hari biasa RM180 semalam
      Avanza RM100 hari biasa bg 24 jam sewa/cuti RM150 shj
      Innova RM150 hari biasa bg 24jam sewa/cuti sekolah RM200 shj.

      sila call saya terus untuk tempahan dan pertanyaan:
      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  22. Fadzli says:

    Puan,

    Tolong berikan quotation untuk 3 hari 2 malam (Masuk 3 Jun Keluar 5 Jun 2014), saya mahukan rumah di tepi pantai.. Thanks

    • admin says:

      salam,
      kami ada homestay 4 bilik dan 3 bilik di pantai cenang..

      minta cik call/sms saya untuk keterangan lanjut:
      0174256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  23. Siti says:

    Puan,

    Tolong berikan quotation Homestay untuk 4 hari 3 malam (Masuk 14 Nov Keluar 17 Nov 2014), untuk 5 orang dewasa berhampiran dengan pantai chenang. Sila qoute include transport and exclude transport.
    Terima kasih

    • admin says:

      Salam,
      minta cik call/sms saya terus untuk pakej 4h3m..di pantai cenang,

      nanti saya akan terangkan detailnya

      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  24. nana says:

    Salam saya nak tanya untuk 31 hb 7 hingga 2hb 8 masih ade kekosongan dan berape harge untuk 2hri 1mlm

    • admin says:

      wslam,
      kami ada beberapa buah homestay di pantai cenang.

      minta cik call/sms saya untuk pertanyaan lanjut:
      0174256796/0194456796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  25. azwanyabdullah says:

    saya nak tanya kalau van utuk 15 seater brape…

    • admin says:

      salam,
      van nissan urvan 15 seaters ..cuti sekolah RM280 untuk 24jam.

      hari biasa RM170 untuk 24jam..

      sila call/sms for detail

      0174256796/0194456796 Pn.Liza
      tq,
      eylizar

  26. harith naim says:

    Salam pn liza . Bole ta book for 8 persons .apartment 4h3m area cenang dlm november

    • admin says:

      wslam,

      Kami hanya ada homestay 4 bilik berdekatan pantai cenang…apartment so far tak ada.

      Minta hubungi saya terus untuk pertanyaan lanjut:

      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  27. Nur Khairina says:

    Salam , 23 jun 2015 tarikh gi langkawi utk 3m 4hari , package ngan kete sekali berapa.?

    • admin says:

      WSalam cik Nur Khairina,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  28. ARI says:

    send me quotation for chalet for 15 person = 4 chalet..the chalet must be on the beach sand..And also 15 seater urvan van price for 48 hours. Date of vacation is 19th February 2015 until 21 february 2015.

  29. ruzmil says:

    salam..boleh email kepada sy rate bilik?? tarikh saya 12-16 jan 2015…

  30. ruzmil says:

    send me quotation for chalet for 13 person = 3 chalet..the chalet must be on the beach sand…. my date is 12/1/2015 – 16/1/2015…. including the van and other transport? tq 😀

  31. NORAINI BINTI AZEMAN says:

    salam boleh bagi harga untuk 3h2m untuk bilik sahaja dan kereta untuk famili 2 dewasa 2 kanak-kanak

    • admin says:

      WSalam cik Noraini,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  32. pei kiem says:

    Hi..nk tanya ada lagi tak tempat tinggal pada 18/2/15 ni..utk 3 org..3hr2mlm..pm price boleh??

  33. shikin says:

    As’salam puan boleh tak email quatation

  34. hamidah says:

    salam boleh bagi harga untuk 3h2m 3 bilik + kereta untuk family. tarikh 18/10-20/10

  35. sweetha says:

    I nak minta untuk 9 orang tinggal.. homestay 4 hari 3 malam dgn transport skali berapa harga… nak van ya.. pm harga.. tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge