Homestay Langkawi 4 Bilik Berdekatan Pantai Cenang

Homestay Langkawi 4 Bilik Berdekatan Pantai Cenang

Homestay langkawi 4 bilik

Jika anda mempunyai keluarga yang besar dan ramai bookinglah homestay langkawi 4 bilik Berdekatan Pantai CenangEylizar Homestay berdekatan Pantai cenang.

Homestay langkawi 4 bilik Eylizar di beri nama Teratak 9 dan lokasinya hanya 5 minit memandu ke Pantai Cenang. Ruang rumah Teratak 9 ini memang luas dan amat sesuai bagi bilangan yang ramai. Rumah ini seakan banglo dan ianya amat menjadi tarikan pengunjung di paulau Langkawi ini.

Dengan menempah Teratak 9 homestay langkawi 4 bilik ni anda sudah menjimatkan sebahagian daripada duit anda jika anda menginap di hotel atau motel. Jadi mengapa perlu tunggu lagi call/sms kami sekarang untuk tempahan homestay langkawi 4 bilik segera….

Homestay Langkawi 4 Bilik Berdekatan Pantai Cenang buat tempahan segera sebelum terlambat. Homestay ini berdekatan dengan hotel Pelangi dan juga kedai makan dan restaurant yang terdapat di cenang. Rumah ini sangat besar hingga boleh memuatkan kira-kira 15-20 orang untuk satu-satu masa.

017-4256796  Pn.Liza

Please follow and like us:

33 thoughts on “Homestay Langkawi 4 Bilik Berdekatan Pantai Cenang”

    1. Salam Cik Nazeera,

      homestay 4 bilik berdekatan pantai cenang tu masih kosong tarikh tu…
      harganya RM350 semalam.

      sila pm saya cepat untuk tempahan atau pertanyaan lanjut
      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  1. Askum puan..sy nk tanya untuk homestay 4 bilik tidur pada 28-30hb mac
    2014 masih ade kekosongan tak?kalau ade tlng emailkan gmbar dan detail2
    Homestay ni pada sy..

    Tq

  2. Salam Puan sya dan rakan2 merancang akan ke Pulau Langkawi pda 27/5-29/5/14. sya nk tnya jika ada kekosongan untuk homestay ni?

    1. ok..sy dh tgk..mmg puas hati..tapi lambat lagi nak pergi..ape2 t sy col cik..
      so sy nk tanya,,kalau nak mintak cik cari kan sekali van,,boleh ke? van y biase untuk 13 orang..
      cik ade buat pakej homestay dengan van sekali tak? kalau ade, pm harge..

      thanks..

      1. salam,

        Thanks..kami memang memberikan keselesaan untuk semua tetamu kami:

        memang kami sediakan semua pakej seperti keerta sewa dan juga homestay..memandangkan kami travel agent di langkawi.

        apa2 sila call/sms saya terus untuk pertanyaan lanjut:

        0174256796 Pn.liza..
        tq,
        eylizar

  3. Puan Liza

    sye nak brtnye homestay yg 4 bilik kat pantai cenang tu
    kami akn k lgkwi buat fmily day ,
    berape rm semalam , kalau tmpah kereta mcm mane
    berape bln dr tarikh masuk saye kna booking n berape deposit yg sye kna byar?

  4. Please quote me price of accommodation for 15pax for 3 days 2 night from 21st Aug to 23rd Aug 2015.
    And also transportation. Give me a good deal.

  5. Assalamualaikum,

    Maaf,

    Pada tarikh 31/1/2017 sehingga 2/2/2017..

    Ada berapa katil dalam sebilik?
    Berapa sewa 3 hari 2 malam?

    Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *