Homestay Langkawi Murah

Homestay Langkawi Murah

Booking homestay langkawi murah untuk menjimatkan duit anda bersama Eylizar Homestay Langkawi. Kami menyediakan lebih daripada 20 buah homestay,apartment,kereta sewa dan juga pakej island hopping dan mangrove tour untuk anda semua nikmati. Pihak kami akan memberikan keselesaan yang diinginkan oleh anda semua.

Eylizar Homestay Langkawi

Homestay langkawi murah lengkap daripada segala keperluan disamping tiada caj tambahan untuk permintaan lebih seperti extra toto,bantal,selimut dan lain-lain lagi. Anda buatlah perbandingan sendiri samaada mahu tinggal di hotel atau di homestay. Jika anda mahu jimat maka staylah di salah satu homestay kami…tentu lebih jimat dan sempurna serta nikmati pakej murah kami di langkawi.

Booking segera sebelum terlambat…..

  • homestay
  • apartment
  • kereta sewa
  • island hopping
  • mangrove tour
  • bas untuk disewa

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Homestay Langkawi Murah

  1. norhidayah binti mohd salleh says:

    mohon quotation untuk 3h2m untuk 2 dewasa 1 5tahun 1 2tahun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge