Homestay murah berdekatan Idaman Suri Langkawi

Homestay murah berdekatan Idaman Suri Langkawi

Homestay murah berdekatan Idaman Suri Langkawi

 

Homestay murah berdekatan Idaman Suri Langkawi

Homestay yang saya maksudkan ini adalah Teratak 7 yang lokasinya amat berdekatan dengan Idaman Suri Langkawi. Ia juga jauh lebih murah berbanding homestay lain sekitarnya. Bagi pengetahuan anda dimusim cuti sekolah ini ramai pelancong yang datang ke Langkawi dan kebanyakannya memilih homestay untuk menginap. Kos homestay yang murah daripada hotel serta dapat tinggal sebumbung umpama anda tinggal dirumah sendiri.

homestay berdekatan idaman suri langkawi

Bagi sesiapa yang tidak biasa ke langkawi disini saya ingin menceritakan sedikit sebanyak tentang tempat untuk membeli belah yang harganya jauh lebih tinggi jika dibeli di luar (Tanah Besar).

Boleh dikatakan semua rakyat Malaysia yang datang ke Langkawi akan membeli barangan di Idaman Suri dan Hj Ismail Group ,mereka menawarkan barangan seperti set pinggan mangkuk, set keperluan dapur ,beg, chocklat  dan banyak lagi.

Jadi Teratak 7 ini berdekatan Idaman Suri serta berada didalam kawasan Pekan. Jikalau anda

lihat didalam google map carilahTaman Intan langkawi, dan anda akan dapat lihat lokasi yang saya maksudkan.

Teratak 7 ini baru dibuka dan ia mendapat sambutan yang hangat dikalangan penyewa.

Jadi pilihlah homestay murah di Langkawi yang saya tawarkan kepada anda semua.

Call saya segera:

019-5640251  YUSRI

017-4256796  LIZA

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Homestay murah berdekatan Idaman Suri Langkawi

  1. Farhan says:

    berapa harga kalau nak booking yek?

  2. eiyta says:

    kalau nk tahu bajet untuk penginapan di taman intan untuk 1 family besar iaitu 20 orng dewasa dan 16 kanak-kanak yg berumur 1tahun- 12tahun + pengangkutan ke cable car,underwater world,makam mahsuri, dan tempat sejarah di langkawi….berapa yep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge