Homestay Muslim Di Langkawi

Homestay muslim di langkawi -langkawihomestays

Homestay Muslim Di Langkawi

Disini ingin nyatakan bahawa Eylizar Langkawi Homestay hanya menawarkan pakej homestay untuk muslim sahaja di Langkawi. Ini kerana banyak sekali email dan panggilan yang saya terima daripada luar negara. Jadi dengan itu tetamu yang telah  email kepada saya dari luar negara telah saya buatkan booking di hotel-hotel sekitar Langkawi. Ramai yang tertanya-tanya bahawa adakah saya memilih semua jenis agama menetap di Homestay saya dan juga di bawah saya.
…Jawapannya adalah tidak…Ianya hanya untuk Muslim sahaja…Jadi
jangan takutlah yer….Selamat dan Halal.

Segala pertanyaan sila hubungi…Eylizar Langkawi Homestay.

About Nazri Darus

Eylizar Homestay adalah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Eylizar mempunyai 19 buah homestay dan 8 buah apartment di pekan kuah. Pihak kami mempunyai lebih daripada 10 buah rumah yang berdekatan di Taman Nilam Langkawi yang sesuai untuk group yang besar. Pihak kami juga ada menyediakan pakej lain seperti kereta sewa pandu sendiri, Island hopping dan juga mangrove tour dan berbagai pakej lain lagi. "Jadilah sebahagian daripada Family Eylizar di Langkawi".
This entry was posted in Homestay Information-Eylizar and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Homestay Muslim Di Langkawi

  1. ari says:

    it great…we want to booking with you in chiness new year

  2. ari says:

    may be on 11/2/2012 ada free tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge