Island Hopping Langkawi Price 2013

Island Hopping Langkawi Price 2013

Island Hopping Langkawi Price 2013 yang kami pergi iaitu pada minggu lepas kami semua telah pergi mengikuti Pakej murah-best Island Hopping yang di tawarkan untuk para penginap homestay kami dan juga kepada semua yang belum pernah ke Langkawi atau pun bercadang ke Langkawi. Disini kami ingin share kan experiance kami kepada anda semua. Lihat gambar-gambar yang kami ambil semasa mengikuti trip tersebut. Island Hopping Langkawi Package Best 2013,  Jadi kepada anda semua yang mahu mengikuti Pakej  Murah-Best Island Hopping Di Langkawi bolehlah tengok dulu gambar di bawah…

Island Hopping Langkawi Price 2013

Jetty Pelancongan Langkawi Berdekatan Pekan Rabu 

island hopping langkawi

island hopping langkawi price

Cik Yaakob- boatman kami seorang yang ramah dan mesra

Boatman Island hopping langkawi

Dalam boat island hopping langkawi

bot laju island hopping

langkawi island

Ke Pulau Singa Besar dulu…bagi makan burung helang dulu ..tapi kami pergi trip petang so burung helang banyak dah kenyang dah…cuma seekor dua sajayang turun.

Pulau Beras Basah…pantainya bersih dan cantikdan seronok mandi manda…

Pulau beras basah langkawi

bot laju di pulau beras basah langkawi

bot laju di pulau beras basah langkawi

Pantai beras basah langkawi

keindahan pulau beras basah

mandi manda di pantai

langkawi island

mandi manda di pantai langkawi

pelancong untuk island hopping

bot laju island hopping pulau langkawi

water sport center di beras basah island

meja makan di beras basah

keindahan pantai beras basah

Jetty di Pulau Beras Basah

jetty pulau beras basah langkawi

Aktiviti memberi makan ikan…best tengok beribu ikan makan pop corn kerana lupa bawa roti..jadi anda jangan lupa bawa roti semasa mengikuti trip ini…anak-anak pasti tak mau lepas program ni..

langkawi island aktiviti

fish feeding at jetty pulau beras basah langkawi

island hopping activities

fish feeding at pulau beras basah

Banana boat, parasailing dan snorkelling pun ada tapi tak termasuk dlm pakej ni jadi kena keluar duit sendiri la kalau nak main aktiviti ini.

banana boat sport activities in langkawi

Selepas Pulau Beras Basah Kami terus ke Pulau Dayang Bunting …tempat lagenda tu..sebuah tasik air tawar di tengah lautan kepulauan

Cuba tengok betul-betul bukit tu …nampak tak macam orang perempuan tengah baring (kepala, dada,dan perutnya) aneh kan..

gambaran pulau dayang bunting

Geng – geng Jet ski ni pun ikut kami juga ke Pulau Dayang Bunting

langkawi recreation

langkawi activities

travel to langkawi island

Kena naik tangga dari Jetty ke Tasik…kalau ada yang semput mesti kena rehat punya…dan kalau ada orang tua-tua tu …tolonglah pimpin dan bantu..

tangga ke dayang bunting

jetty dayang bunting langkawi

Hati- hati monyet pun banyak di Jetty…jangan bagi makan nanti dia terus sambar makanan tu sampai naik atas badan…takut juga sampai salah seekor tu sambar terus makanan daripada anak kami.

jet ski di langkawi

monyet di jetty dayang bunting

entrance pulau dayang bunting

Gambar ni diambil di Tasik Dayang Bunting…sunyi dan best tengok kanak-kanak mandi manda

Air Tasik ni dalam …tapi kanak-kanak ke orang tua boleh mandi dlm kolam kecil ni…bagi yang orang dewasa yang takut dan tak pandai berenang boleh mandi dalam ni…

kolam kanak-kanak di pulau dayang bunting

flatform tasik dayang bunting

papan tanda cerita tasik dayang bunting

tasik dayang bunting

pemandangan daripada atas tangga dayang bunting

Semasa nak balik teruk lah sikit kena menapak naik tangga sampai sakit peha…heee

menaiki tangga di Tasik dayang bunting

Booking Pakej  Murah-Best Island Hopping Di Langkawi bersama kami:

RM 40 perperson bagi pakej sharing Boat -max 10paxs per boat

RM320 perboat maximum to 10pax-private boat

all Pakej  Murah-Best Island Hopping Di Langkawi adalah 4 jam trip.

call/sms : 0174256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

About admin

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 30 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Activities In Langkawi, Pakej Island Hopping Eylizar and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Island Hopping Langkawi Price 2013

  1. Pingback: Tips Trip To Langkawi Island | Eylizar Homestay Langkawi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge