Karnival Laksa di Langkawi 2013 Best Ever Seen

langkawi Laksa karnival

Karnival Laksa di Langkawi 2013 Best Ever Seen

Jom pergi karnival Laksa di langkawi 2013 ramai-ramai… Marilah kita bersama-sama memeriahkan Karnival laksa (LILAC) 2013 di Langkawi pada 31hb Mei hingga 2hb Jun 2013 di kompleks Laman Padi Pantai Cenang. Laksa penang

Karnival ini amat meriah kerana ianya menampilkan berbagai Jenis Laksa daripada sekitar Malaysia untuk tatapan anda …

Jom pergi karnival Laksa di langkawi 2013 ramai-ramai…

Marilah kita bersama-sama memeriahkan Karnival laksa (LILAC) 2013 di Langkawi pada 31hb Mei hingga 2hb Jun 2013 di kompleks Laman Padi Pantai Cenang.

 Karnival Laksa di Langkawi 2013 Best Ever Seen

Karnival ini amat meriah kerana ianya menampilkan berbagai Jenis Laksa daripada sekitar Malaysia untuk tatapan anda semua dan juga pelancong-pelancong.Karnival Laksa di Langkawi 2013 Best Ever Seen Selepas pesta air langkawi pada bulan Mei maka ini diikuti pula Karnival Laksa 2013 di Laman Padi.

Saksikan juga pakar-pakar masakan daripada seluruh Malaysia menampilkan Laksa terbaik mereka. Rasanya tak sabar nak pergi tengok.

Dalam pada itu banyak juga homestay kami telah dibooking oleh pelanggan yang akan datang tengok pesta air dan juga karnival Laksa.

Jika anda hendak melancong ke Langkawi dan ingin menetap disini dengan kos yang murah bolehlah tempah Homestay kami dengan tawaran lebih daripada Homestay di Langkawi.

sms/call kami untuk homestay,kereta sewa serta berbagai pakej seperti island hopping dan mangrove tour.

017-4256796  LIZA

email: langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Cerita Homestay di Langkawi dan Malaysia, Eylizar - Langkawi Island and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *