Karnival Sauk Sotong Di Langkawi Febuary ini

Karnival Sauk Sotong Di Langkawi Febuary ini

Salam 1 Malaysia Semua,

Berita yang saya ingin sampaikan ini adalah berkenaan pertandingan sauk sotong di Langkawi yang akan berlansung pada 1 dan 2 febuary ini. jadi kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai bolehlah menyertainya.Memang seronok dan mencabar kewibawaan anda semua. Dan ianya terbuka untuk semua Rakyat Malaysia.

Jikalau anda ingin mencari pengalaman bolehlah menyertainya:

KLIK DISINI UNTUK KE BORANG PENYERTAAN:

http://www.lada.gov.my/v2/files/Suluh-Sotong-2013.pdf

Bermacam-macam acara ada disediakan ..jom p kesana Jeti Nelayan Kuala Cenang. Klik dibawah untuk keterangan lebih lanjut:

Moga percutian anda semua membawa kenangan indah….

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Cerita Homestay di Langkawi dan Malaysia, Eylizar - Langkawi Island. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge