Category Archives: Kereta Sewa Eylizar

Pakej kereta sewa Eylizar di Langkawi

Kereta Sewa Langkawi Airport Yang Mudah Di Tempah

Kereta Sewa Langkawi Airport Yang Mudah Di Tempah

Jika anda ingin ke Pulau Langkawi pastinya anda akan merancang untuk mendapatkan kereta sewa Langkawi Airport yang mudah di tempah oleh anda. Ada dua cara sahaja jika anda ingin Ke Pulau Langkawi iaitu melaluijalan laut dan juga udara. Jadi jikalau anda menggunakan jalan udara anda bolehlah mencari kereta sewa Langkawi Airport yang mudah di tempah bersama pihak kami.

Kereta sewa Langkawi Airport

Ianya amat mudah apabila andamembuat tempahan awal kerana sebaik sahaja anda tiba disini pihak kami akan menyediakan kenderaan yang diingini dan telah di tempah oleh anda.Harga untuk setiap kenderaan yang di tempah adalah mengikut musim contohnya untuk hari biasa dan cuti sekolah atau musim perayaan. Anda hendaklah membuat pilihan
jenis kenderaan yang akan anda tempah semasa disini. Semestinya anda sudah mempunyai jumlah atau total orang yang akan datang bersama anda. Jika anda hanya berdua ataupun 5 orang sahaja pastinya anda boleh mendapatkan kereta seperti Proton Wira, Perodua Myvi, Honda City, Honda Accord dan berbagai jenis kereta dari jeni sedan.

Dan jika anda datang melebihi 5 orang hingga ke 7 orang anda boleh mendapatkan kereta seperti MPV seperti Toyota Avanza,Proton Ixora ataupun Innova. Bagi yang melebihi
7 orang ke 14 orang bolehlah mendapatkan van seperti Nissan Urvan untuk 15 paxs dan Kia Preggio untuk 12 paxs. Kereta sewa Langkawi airport amatlah mudah untuk ditempah
memandangkan anda boleh mendapatkan maklumat didalam Google Search tentang kereta sewa Langkawi Airport.

kereta sewa langkawi airport padang matsirat

Cara-cara untuk menempah kereta sewa Langkawi Airport amatlah mudah sekali iaitu dengan menghubungi pihak Eylizar Homestay yang merupakan salah satu syarikat
yang menyediakan banyak pakej kereta sewa di Langkawi yang murah dan berbaloi. Di samping itu juga pihak Eylizar Homestay ada menyediakan perkhidmatan penginapan
seperti homestay, guest house, Apartment, dan juga budget motel di seluruh Pulau Langkawi ini. Kesemua kereta sewa yang pihak kami bekalkan adalah berdaftar
dan berlesen jadi tidak perlulah anda bimbang sekiranya kecelakaan menimpa. Penginapan yang kami sediakan amatlah memenuhi kehendak anda semua dengan menyediakan segela keperluan yang diperlukan oleh anda.

Kereta sewa Langkawi Airport juga mudah di tempah melalui email kami iaitu:

>>> langkawihomestay490@gmail.com <<<  ataupun anda boleh menggunakan comment form yang kami sediakan. Pihak kami akan menjawab segala pertanyaan pihak anda secepat mungkin. Satu lagi mungkin anda tertanya-tanya bagaimana dengan depositnya?
Jawapannya adalah setiap kenderaan yang dibooking hendaklah membayar depositnya sebanyak RM100 sahaja. Jikalau anda hendak tahu nombor akaun kami anda bolehlah ke
homepage kami dan anda bolehlah lihat syarat-syaratnya maka disitu jugalah anda boleh dapatkan nombor akaun kami. Peringatan kepada anda sesudah anda membuat perbincangan dengan pihak kami dan setuju dengan harga yang ditetapkan maka tibalah masanya anda memasukkan deposit ke akaun kami.

Perkara-perkara yang anda patut lakukan selepas memasukkan deposit ke akaun kami.
1. Masukkan ke atas akaun bernama : Eylizar Enterprise
2. Sila sms masa/time yang terdapat didalam slip transaction anda beserta reference numbernya sekali.
3. Anda juga boleh emailkan kepada pihak kami salinan pembayaran kepada pihak kami. Email kami seperti yang diberikan diatas tadi.
4. Anda hendaklah memberikan tarikh dan masanya anda akan berlepas ke Langkawi. Ini memudahkan pihak kami membuat persediaan untuk menyambut kedatangan anda
bersama kereta sewa yang ditempah oleh anda.
5. Pembayaran baki hendaklah dijelaskan semasa anda berpuas hati dengan kenderaan ataupun semasa menerima kunci kenderaan. Pihak kami akan mengeluarkan resit
kepada pihak anda sebagai bukti pembayaran dan penerimaan.
6. Anda juga perlulah mempunyai lesen memandu kerana jika di tahan pihak berkuasa pastinya andakan disaman.
7. Sekiranya perkara yang tidak diingini berlaku contohnya kereta rosak,accident anda hendaklah serta merta menghubungi pihak kami melalui nombor yang
akan kami berikan kepada anda.
7. Ketika anda hendak pulang ataupun departure amatlah mudah sekali anda bolehlah terus ke Tapak Parking di Langkawi Airport dan meninggalkan kunci ditempat
yang akan kami beritahu kelak.

Kereta Sewa Langkawi Airport Yang Mudah Di Tempah

Sekiranya anda berpuas hati dengan perkhidmatan pihak kami daripada segi kereta sewa mahupun penginapan atau pakej-pakej lain yang kami sediakan seperti Island
hopping dan juga Mangrove Tour bolehlah anda mempromosikan kami kepada rakan atau sahabat anda. Kepada anda yang ingin mengikuti perkembangan kami melalui
Facebook atau twitter bolehlah like atau follow kami.
Facebook kami : Eylizar Langkawi Homestay
Twitter kami  : @Eylizar

Nombor untuk anda menghubungi pihak kami samaada sms atau call : 017-4256796  LIZA

Terima kasih kerana membaca article ini dan membuat tempahan anda bersama pihak kami.

Selamat Bercuti Di Pulau Langkawi Malaysia. Dan anda juga boleh membaca cerita cerita yang berkaitan di Pulau Langkawi ini di bawah.

Please follow and like us:

Perkhidmatan Kereta Sewa Langkawi

Perkhidmatan Kereta Sewa Langkawi

Dapatkan perkhidmatan kereta sewa di Langkawi daripada Eylizar Homestay kerana kami memberikan kepuasan dengan bayaran yang ditawarkan.

Pihak kami menyediakan berbagai jenis kenderaan untuk disewa. Pihak kami menawarkan kenderaan yang berkualiti iaitu kereta yang masih dalam keadaan baru. Pihak kami akan menghantar kenderaan tersebut kepada anda samaada di jetty atau pun di Langkawi Airport.

Pakej yang kami tawarkan berbeza harganya: antaranya untuk pakej hari biasa dan cuti sekolah. Perbezaannya bukanlah ketara cuma sedikit kenaikan dihari cuti..jadi jangan kata kami ni mengambil kesempatan pulak.

Ada sesetengah penyewa menyatakan mereka ditawarkan jauh lebih murah dari kami..tetapi ingin kami nyatakan disini bahawa semua kereta sewa yang kami bekalkan kepada anda adalah berlesen dan dilindungi insurance serta sah dari segi undang-undang. Pastinya anda semua tak mahu memikirkan saman dan sebagainya serta keselamatan keluarga anda. jadi keputusan adalah di tangan anda…..

Call/sms kami untuk tempahan :

017-4256796 LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

kereta sewa langkawi murah

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Tempah KERETA SEWA LANGKAWI -CALL/SMS SEGERA -017-4256796 LIZA Buat tempahan segera email kepada kami : langkawihomestay490@gmail.com

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

 Di langkawi juga banyak ditawarkan pakej2 kereta sewa daripada berbagai syarikat. Pihak kami juga membekalkan kenderaan kepada para pelancong yang ke Langkawi. Kereta sewa langkawi atau Langkawi Car Rental amatlah mudah sekali untuk membuat tempahan.

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Anda boleh booking terus daripada pihak kami untuk sebarang jenis kenderaan antaranya ialah-Toyta Alphard,Nissan Sentra,Toyota Vios,Nissan Serena,Honda City,Honda Accord,Nissan Urvan,Toyota Hiace,wira,viva,pesona,myvi, dan bermacam-macam lagi sebut jer jenis apa nak insyaallah kami akan usakan untuk anda.

Kalau anda booking dengan Pihak kami usahlah risaukan kenderaan tersebut kerana semua kenderaan adalah dalam keadaan baru. Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Sila call/sms kami segera untuk tempahan:

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Kereta Sewa Langkawi

Kereta Sewa Langkawi

We serve Langkawi Car Rental, Kereta Sewa Langkawi, Island Hopping, Mangrove Tour, Langkawi Coral, Pulau Payar, Langkawi Apatment, Langkawi Homestay, Langkawi Hotel Booking, Vacation Service and more than this.

We are based in langkawi and this seemingly inconsequential statement is in reality profound because it makes us better in serving you as a GateWay to Langkawi Island. Hence, we take this opportunity to provide you with the relevent information about this paradise island of ours. So welcome again to Eylizar Homestay Langkawi or http://langkawihomestays.com

Please call/sms us to make booking/booking kereta sewa langkawi segera, kami menyediakan berbagai jenis kereta sewa dan kebanyakannya berkondisi baru…

OUR CONTACT

017-4256796   LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Booking Kereta Sewa Langkawi

Booking Kereta Sewa Langkawi

Jika anda semua ingin bercuti di Langkawi dapatkanlah kereta sewa yang kami sediakan beserta penginapan homestay@guest house@rest house@bilik murah yang pastinya memudahkan percutian anda di Langkawi.  Kereta sewa yang kami sediakan amat murah dan ianya berkedaan elok dan berkualiti.

kereta sewa di pekan kuah langkawi kereta sewa di pekan kuah langkawi kereta sewa di pekan kuah langkawi kereta sewa di pekan kuah langkawi kereta sewa di pekan kuah langkawi kereta sewa di pekan kuah langkawi

 

Jadi janganlah tunggu lama untuk membuat tepahan. Kami juga mengaturkan untuk anda Bas persiaran dan untuk pakej pelajar sekolah dan group besar.

Sila call/sms kami segera :

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Kereta Sewa Langkawi Murah

Kereta Sewa Langkawi Murah

Anda inginkan kereta sewa yang murah di langkawi?

Di Pulau Langkawi banyak disediakan kereta sewa untuk kegunaan anda di pulau ini.
Ianya amat mudah dan menyenangkan anda.Banyak jenis pilihan kereta yang disediakan
oleh para pengusaha kereta sewa di langkawi.Kebanyakan kereta sewa yang disediakan
amatlah berbaloi harganya dan amat mudah berurusan dengan pemiliknya.

Kebanyakan kereta sewa yang disediakan dilangkawi berkeadaan seperti baru, kerana
kebanyakan kereta ini baru dibeli boleh dikatakan rata-ratanya berumur kurang dari
5 tahun.Bukannya apa kalau beli kereta lama kos untuk pemulihannya amatlah tinggi
jadi rata-rata pengusaha kereta sewa membeli dan menyediakan kereta yang berkondisi baru.

Jadi kami Eylizar homestay mendapatkan khidmat kereta sewa daripada salah satu
syarikat berdaftar di Langkawi untuk membekalkan kereta kepada customer kami.

Setakat
ini semua customer kami amat berpuas hati kerana layanan mereka. Sampai je kat Jetty kenderaan
sudah pun diaturkan untuk anda ..jadi tak payahlah tunggu lama-lama.Kami di Eylizar
homestay menawarkan pakej homestay beserta kereta sewa jadi anda tak perlu
memikirkan tentang penginapan dan transportation di langkawi. Disamping itu juga
kami sedia membekalkan maklumat berkenaan pulau langkawi semasa anda disini.Dan jikalau
anda hanya inginkan kereta sewa juga kami boleh menyediakan untuk anda.

Jika anda berminat silalah hubungi kami segera:

017-4256796   LIZA

email: langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Kereta Sewa Langkawi Murah

Kereta Sewa Langkawi Murah

Anda memerlukan kereta sewa apabila bercuti di pulau langkawi?

Tempahlah kereta sewa di Langkawi bersama Eylizar Homestay pastinya yang terbaik daripada kami untuk anda murah dan berbaloi.langkawihomestays

Dengan memilikki kereta sewa semasa dilangkawi, dapat memudahkan pegerakan anda ketika becuti di pulau langkawi. Jika anda bercadang bercuti ke pulau langkawi, anda boleh menghubungi Eylizar Homestay untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa langkawi dan juga penginapan… Kami beroperasi di Taman Nilam berdekatan Pekan Kuah Langkawi. Harga kereta sewa Murah di Langkawi  berdasarkan 1 hari adalah 24 jam. Jika anda datang ke Langkawi 3 hari 2 malam,maka harga adalah untuk 2 hari(48 jam), 4 hari 3 malam (harga kereta di kira 3hari- 72 jam),begitulah seterusnya. Email : langkawihomestay490@gmail.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhimatan kereta sewa di langkawi.

Kereta Sewa Langkawi Murah

Mungkin ada di antara pelancong was-was untuk bankinkan deposit booking kereta sewa di langkawi.

Yelah takut kena tipukan. Sebenarnya kami syarikat berdaftar : Eylizar Enterprise (KV 0008808-U) saya paham perasaan tuan, puan, saudara dan saudari untuk depositkan pendahuluan RM100 untuk kereta sewa. Takut lesap Rm100 dan bila tiba langkawi kereta sewa yang di janjikan pun tinggal bekas parking ja. Jadi pecutian tuan,puan, saudara dan saudari jadi pecutian yang paling tak best.
Disini saya nak maklumkan saya sebagai orang langkawi, penduduk langkawi sama sekali tak akan menganiyai anda, saudara dan saudari yang datang ke langkawi. Semestinya saya perlu menjaga nama baik tempat saya di langkawi. Rm100 ini adalah sebagai pendahuluan untuk saya simpan kereta sewa apabila tuan puan saudara dan saudari datang ke langkawi. Kadang kala kereta sewa akan habis menjelang atau semasa cuti umum dan cuti sekolah, ini adalah sebagai salah satu persediaan apabila melancong ke langkawi.
Jadi jika tuan puan, saudara saudari yakin… boleh lah terus ber-urusan dengan saya.
Dan apabila sudah bank inkan  deposit, sila sms atau email maklumat kedatangan tuan puan saudara saudari ke langkawi.

********************************************************************************

Kereta Sewa Langkawi Murah

ANDA MEMPUNYAI GROUP YANG MEMERLUKAN PERKHIDMATAN BAS PERSIARAN DI LANGKAWI BESERTA GUIDE DENGAN HARGA YANG MURAH:

SILA CALL/SMS : ABANG DIE ( 017-4020035)

Bas Persiaran Murah Di Langkawi

********************************************************************************

ATAU HUBUNGI KAMI TERUS…..

Sila call/sms  kami untuk mengetahui lebih lanjut:

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us: