Kereta Sewa Langkawi Murah

Kereta Sewa Langkawi Murah

Anda memerlukan kereta sewa apabila bercuti di pulau langkawi?

Tempahlah kereta sewa di Langkawi bersama Eylizar Homestay pastinya yang terbaik daripada kami untuk anda murah dan berbaloi.langkawihomestays

Dengan memilikki kereta sewa semasa dilangkawi, dapat memudahkan pegerakan anda ketika becuti di pulau langkawi. Jika anda bercadang bercuti ke pulau langkawi, anda boleh menghubungi Eylizar Homestay untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa langkawi dan juga penginapan… Kami beroperasi di Taman Nilam berdekatan Pekan Kuah Langkawi. Harga kereta sewa Murah di Langkawi  berdasarkan 1 hari adalah 24 jam. Jika anda datang ke Langkawi 3 hari 2 malam,maka harga adalah untuk 2 hari(48 jam), 4 hari 3 malam (harga kereta di kira 3hari- 72 jam),begitulah seterusnya. Email : langkawihomestay490@gmail.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhimatan kereta sewa di langkawi.

Kereta Sewa Langkawi Murah

Mungkin ada di antara pelancong was-was untuk bankinkan deposit booking kereta sewa di langkawi.

Yelah takut kena tipukan. Sebenarnya kami syarikat berdaftar : Eylizar Enterprise (KV 0008808-U) saya paham perasaan tuan, puan, saudara dan saudari untuk depositkan pendahuluan RM100 untuk kereta sewa. Takut lesap Rm100 dan bila tiba langkawi kereta sewa yang di janjikan pun tinggal bekas parking ja. Jadi pecutian tuan,puan, saudara dan saudari jadi pecutian yang paling tak best.
Disini saya nak maklumkan saya sebagai orang langkawi, penduduk langkawi sama sekali tak akan menganiyai anda, saudara dan saudari yang datang ke langkawi. Semestinya saya perlu menjaga nama baik tempat saya di langkawi. Rm100 ini adalah sebagai pendahuluan untuk saya simpan kereta sewa apabila tuan puan saudara dan saudari datang ke langkawi. Kadang kala kereta sewa akan habis menjelang atau semasa cuti umum dan cuti sekolah, ini adalah sebagai salah satu persediaan apabila melancong ke langkawi.
Jadi jika tuan puan, saudara saudari yakin… boleh lah terus ber-urusan dengan saya.
Dan apabila sudah bank inkan  deposit, sila sms atau email maklumat kedatangan tuan puan saudara saudari ke langkawi.

********************************************************************************

Kereta Sewa Langkawi Murah

ANDA MEMPUNYAI GROUP YANG MEMERLUKAN PERKHIDMATAN BAS PERSIARAN DI LANGKAWI BESERTA GUIDE DENGAN HARGA YANG MURAH:

SILA CALL/SMS : ABANG DIE ( 017-4020035)

Bas Persiaran Murah Di Langkawi

********************************************************************************

ATAU HUBUNGI KAMI TERUS…..

Sila call/sms  kami untuk mengetahui lebih lanjut:

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

About Nazri Darus

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 25 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Kereta Sewa Eylizar and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

120 Responses to Kereta Sewa Langkawi Murah

  1. anim says:

    assalam..
    saya perlukan kereta pada 27/3/13 pkl 0900.
    pilihan kereta:
    1. alphard
    2. estima
    3. accord
    4. vios
    atau lain2 kereta. minta bagikan harganya yer… terima kasih

    • admin says:

      Salam Cik,

      Untuk pengetahuan kesemua kereta kami telah ditempah pada LIMA tahun ini dan juga tetamu homestay kami..

      Harap maaf.

      TQ,
      eylizar

  2. zura says:

    saya nak tau harga MPV untuk cuti sekolah bln 5 nanti..
    #avanza/livina/serena/inova/alza

    thanx..

    • admin says:

      Salam Cik Zura,

      Avanza untuk tarikh cuti sekolah : RM 200 -24jam
      Serena : RM 250 untuk 24jam.
      Innova : RM 230 –24jam
      Livina : RM 250 –24jam
      Alza : RM 200 –24jam.

      Sila call/sms: 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  3. Farid says:

    Saya perlukan kereta sewa jenis auto pada 26/4/2013-28/4/2013. Budget saya rm60 untuk 1 hari.

  4. erin says:

    salam, saya perlukan kereta sewa jenis auto pada 12/4 – 15/4 ini.rate dlm rm50-rm60 sehari.
    tq.

  5. izzaty says:

    salam, saya perlukan kereta sewa jenis auto pada 30/5 – 3/6.

    • admin says:

      Salam cik Izzaty,

      cik nak ambil kereta untuk berapa orang semuanya. sila nyatakan jumlah jadi senang saya nak cadangkan kepada cik.

      sebarang pertanyaan sila call/sma kami: 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  6. Dina says:

    salam, saya perlukan kereta sewa pada 30/5 – 1/6 ini.rate dlm rm50-rm60 sehari ada x?

    • admin says:

      Salam Cik,

      Waktu itu cuti sekolah dan harga untuk kereta sewa mahal sedikit drpd hari biasa:
      viva,wira,iswara -RM 90 untuk 24jam.

      sila sms/call :017-4256796 LIZA untuk maklumat lanjut.

      tq,
      eylizar

  7. Nus says:

    Salam cik. sy memerlukan kereta jenis auto utk 2 org pada 04/06/2013 – 06/06/2013.
    mcm mane cara nak tempah ye?

    • admin says:

      Salam Cik,
      semua tu tak da masaalah kita ada kereta auto. sila hubungi segera untuk tempahan.

      Sila call/sms kami untuk pertanyaan lanjut:

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  8. hazita says:

    salam cik..saya memerlukan kereta pada 29-31hb 5 nti. cuti sekolah.. lebih kurang 12 org.

  9. hazita says:

    salam cik,
    saya memerlukan kereta pada 29-31hb 5 nti. cuti sekolah.lebih kurang 12 org.

    • admin says:

      Salam cik Hazita,
      Untuk 12 org cik boleh ambik van preggio untuk 12 seater. Harga cuti sekolah ialah RM 250 untuk 24 jam.Kalau untuk 48 jam kosnya RM500 sahaja.

      pihak kami juga ada menyediakan penginapan (homestay) jika cik memrlukan penginapan di langkawi.

      jika berminat sila sms/call kami:
      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  10. zulida says:

    salam…
    saya memerlukan kereta auto pada 20-22/5 ni… ada x yg harga 50? utk 2org je… :)

    • admin says:

      Wasalam,

      Kami ada Viva itupun harga RM 70 habis rendah. Auto-habis rendah lagi tak ade dah …keta semua ok tak de masaalah.

      kalau cik berminat sila call/sms- 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  11. Norul says:

    Salam
    Saya memerlukan kereta sewa jenis mpv pada 25/5 – 27/5/2013..masih ada lagi?

  12. NOR MULIANA says:

    salam..saye perlukan kereta wira auto pd 1/6-3/6..ade tak..and berape harge??

    • admin says:

      Wasalam,
      wira auto ada untuk 24 jam harganya RM120 shj.

      sila call/sms kami untuk membuat tempahan: 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  13. Dila says:

    Salam.saya ingin sewa kereta tapi ada problem dgn lesen.21.5.13 sampai 23.5.13.

  14. apis says:

    salam ,
    saya memerlukan kereta kancil manual/auto pada tarikh 5/6 – 7/6 . berapa kadar bayaran ?

  15. norhayati hamzah says:

    slm…saya memerlukan kereta model wira/aeroback utk 2-3/6/13…masih ada ke?m’mna nak booking?bape harganya?

  16. As says:

    assalamualaikum kak..

    nk minta quotation utk 2-7/12/13 utk family reunion..kalo blh nk sebut hrga utk homestay+transport..kami dlm 10 org n kalo blh akk bg hrga yg terbestt….tenkiu kak :D

    • admin says:

      waalaikumsalam Dik,

      baik untuk harga homestay akak bagi RM 250 semalam dan bagi transportation pula adik boleh sewa kia preggio van RM250.

      untuk pertanyaan lanjut sila sms/call : 017-4256796 liza

      tq,
      eylizar

  17. ahmad says:

    saya nak sewa kete pada 10 dan 11/6/13 ni boleh tau baper kadar sewa untuk hari tersebut bajet dlam rm50 atau rm60 sehari…kalau ada camana nak buat bayaran? atau boleh tak dibayar pada hari tersebut?…saya akan sampai langkawi dlam tengahari 10/6..email saya untuk berikan jawapan nanti..

  18. Shahrizal says:

    saya perlukan kereta dan homestay pada 1/7/2013 hingga 3/7/2013

    • admin says:

      salam,

      Cik nak datang untuk tarikh bila tu? Masih ada kekosongan pada tarikh tersebut. Homestay RM 360 untuk 3h2m dan kereta avanza rm 100 untuk 24 jam.

      sila call/sms kami untuk pertanyaan lanjut : 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  19. jamilah says:

    sila quote untuk kia pregio or lain-lain van utk 12 orang pada 16-18 nov 2013

    • admin says:

      Salam Cik Jamilah,
      Kia Preggio -12 seater RM 250 untuk 24 jam
      Nissan Urvan-15 seater RM 280 untuk 24 jam

      semua harga diatas adalah harga cuti sekolah pada tarikh tersebut.

      tq,
      eylizar

  20. intan says:

    Salam..saya nk tnya kos utk 5 hari 4 malm siap homestay n kereta sewa brp ye..utk 10/12/13-14/12/13?tq..

  21. norazwa says:

    Salam sis, nk tny island hoping utk 2 org bape eyh..? Blh bg detail kt email sy..? Tq

    • admin says:

      Salam Cik Norazwa,

      Untuk pakej Island Hopping bagi 2 orang :
      sharing boat dengan orang lain seramai 10 orang :RM35 sahaja perpax. Kalau untuk 2 paxs harganya RM70 shj.(4hrs trip)
      kalau untuk private boat bawa cik berdua harganya : RM300 shj.(4hrs trip)

      Cik boleh pilih yang mana satu yang cik nak dan call/sms kami segera…sila nyatakan tarikhnya dan pengangkutan percuma hanya di kawsan pekan Kuah .

      017-4256796 LIZA
      tq,
      eylizar

  22. fadzilah says:

    saya nak tye van 10 seater utk 25/8-27/8.. klau ade yg kurang dr 150 per day

    • admin says:

      Salam cik,

      Ya ada van preggio pada tarikh tersebut hanya RM 150 untuk 24jam.

      sila call/sms kami segera :

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  23. Sky says:

    Saya nak sewa kereta, dari pagi 06 July hingga ke tengahari 09 July. Berape ye ?

    Saya nak Myvi auto 1.5 atau Sentra auto 1.6.

    Sila email saya LY_LOK@HOTMAIL.COM total harga. TQ.

  24. shuhadah says:

    salam sis..sy perlukan kete sewa auto n chalet untk 5 orng pd 7-9/12/13..brape ye harge.?

  25. uya says:

    sy nk tanye harga utk kia pregio @ ape2 van utk 10 org pd 3-5/10/2013

    • admin says:

      Bagi harga van preggio :12 seater.
      hari biasa :RM150 /cuti sekolah : RM 250

      Van Nissan urvan :15 seater
      hari biasa :RM 170 / cuti sekolah : RM 280

      jika cik nak booking atau pertanyaan sila call/sms kami :
      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  26. shah says:

    nak pakai myvi auto atau viva auto pada :

    12 /8 /2013 hingga 14 / 8 / 2013…..berapa charge

  27. shah says:

    nak pakai myvi auto atau viva auto pada :

    12 /8 /2013 hingga 14 / 8 / 2013…..berapa charge

    ni email saya….roslinshah@ltat.org.my

  28. Fiza says:

    Salam.
    Boleh tau berapa kadar sewa kereta avanza auto pada 20-22 September 2013 dan island hopping utk 4 org? Sila emailkan quotation ke fardiza@yahoo.com
    Terima kasih. Selamat hari raya :)

  29. azida says:

    Saya nak tanya quotation utk kia pregio pd 6-8 okt. Homestay yg ada tu d mana yer

  30. Haniff says:

    Salam admin.

    Nak carik kereta sewa utk 6 org utk tarikh 27-30 sept ni (3 hari ++).

    Budget +-Rm200. Tp klu ade kete lg mahal ke, bleh la promote. Mane tau sy bekenankan.. rege kasi murah2 la. Hehee..

    Boleh watapps kat 0142253103

    • admin says:

      Wasalam,
      kalau untuk tarikh tu boleh sewa Toyota Avanza RM100 untuk 24 jam. so kalau 48 jam baru RM200 dan ianya sesuai untuk 6 orang.

      apa2 sila sms/call 0174256796 PN.LIZA

      tq,

  31. LIZA says:

    salam,
    saya nak tanya harga bagi
    apartment 6 org + kereta sewa pada 6 hingga 8 Dis 2013….bajet antara RM 800

  32. fidah says:

    salam. kak, kalu sewa toyota hiace lama 12 seater pd 2-4nov bape? van ada air cond x?

    • admin says:

      Wslam,
      Toyota hiace lama kami tak ada..kerana kami menawarkan kereta yang baru dan dlm lingkungan 3 tahun. Yang ada toyota hiace baru 2.4 turbo diesel
      RM 300 untuk 24jam…
      aircond memangtip top ..psl baru…

      sms call: 0174256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  33. Zul says:

    Salam,

    Boleh email sy zulfad@gmail.com harga kereta sedan yg ade tuk 27/10/2013 1pm – 29/10/2013 5pm.. Amek kat airport. Thanks

    • admin says:

      wsalam,
      Harga kereta sedan untuk tarikh tersebut adalah:
      Saga BLX-RM70
      wira-Rm70
      viva-Rm70
      honda city-RM120
      sentra-Rm 120
      semua harga kereta diatas adalah untuk 24jam sewa.

      sila call/sms untuk membuat tempahan
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  34. junjun says:

    Akum… sis sy nk tnya law nk sewa kereta untuk 40 org utk 2hr brp rm?.. 4hb til 5hb..

  35. IRNA says:

    Assalamualaikum wbt..sis..
    Tumpang tny..utk 12/11/13-15/11/13, kereta auto plg murah kereta ape n brp rm utk 24jam?
    Klau vios, brp rm?

    Kereta sewa nnt ambik terus kat airport langkawi kah?

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      kereta auto paling murah ialah :

      Viva/saga blx/wira-RM 70 hari biasa untuk 24jam.

      vios- RM 120 untuk hari biasa bagi 24jam.

      ya kereta boleh ambik terus daripada airport…orang kami akan tunggu cik disana dan cik juga boleh tinggalkan kereta disana sebelum check out.

      tq,
      eylizar

  36. Baby says:

    Salam Cik Eylizar : )
    Saya perlukan kereta sewa jenis manual pada 20/10/2013-21/10/2013.
    Budget saya rm50 untuk 1 hari (24 jam).
    Ambil dekat airport.

    • admin says:

      wslam,
      Wira/saga blx/viva-RM70 untuk 24jam dan boleh ambik drpd airport.

      Buat masa sekarng tiada RM50 untuk kereta sewa.

      call/sms: 017-4256796 Pn.Liza

      TQ,
      eylizar

  37. amy says:

    Hai,

    saya memerlukan 2 buah van 10-12 seater untuk 18orang pada 18/11 – 20/11 (3H2M).
    Ambil daripada airport. Berapa best rental?

    TQ in advance..

    • admin says:

      Hi,
      cik boleh sewa KIA Preggio 12 seater -RM250 untuk 24jam bagi sebuah van:

      untuk 2 buah van sewanya RM500 untuk 24jam. dan untuk 48 jam total RM1000 shj.

      sila call/sms kami untuk keterangan lanjut:

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  38. midah says:

    salam,, saya nak survey :-
    1. harga sewa kereta wira pada 16- 18 disember 2013
    2. ada kosong???

  39. Maria says:

    Salam.. Kalau avanza manual atau auto?
    Kalau sewa sehari setengah daripada 13/10/2013 pagi – 14/10/2013 petang boleh tak?

    • admin says:

      Wslam,

      Avanza hanya ada Auto. Sehari sewa Rm160..kerana weekend sambung dengan Raya Haji…

      RM240 untuk satu setengah hari…

      sila call/sms kami untuk keterangan lanjut.
      017-4256796 pn.liza
      tq,
      eylizar

  40. admin says:

    Wslam,

    viva-RM100
    avanza-RM150
    Innova-RM200
    wira-RM100
    Honda city-RM130
    Vios-RM130
    sentra-RM130
    semua sewaan kenderaan dlm 24jam.

    sila call/sms untuk pertanyaan.
    017-4256796 Pn.Liza

    tq,
    Eylizar homestay langkawi

  41. baizura says:

    Salam sis liza
    Brapa price pginapan+kereta untuk 6orang pd 07/12-09/12 2013?

  42. baizura says:

    Salam sis
    Brapa price pginapan+kereta sewa utk 6org pd 07/12-09/12 2013?

  43. soon says:

    Hey boleh tanya 2.12.2013 pagi nak sewa viva auto nak tanya harga berapa …dan macam mana angkat kereta

    • admin says:

      Hi…viva untuk tarikh tersebut hanya RM100 untuk 24jam.cik boleh pick up di airport atau di jetty.

      sila call/sms kami untuk pertanyaan dan tempahan.

      0174256796 Pn.Liza

      tq

  44. rashid nordin says:

    boleh tanya kereta yang paling murah untukdisewa pada 29 dan 30 november 2013

    • admin says:

      Salam,

      kereta yang paling murah:
      viva/wira/saga/myvi/waja -RM100 untuk 24 jam pada tarikh tersebut
      Sila call/sms puan liza untuk maklumat lanjut.

      0174256796

      tq

  45. Mohammd says:

    Assalamualaikum… Nak tanya sikit.. kereta sewa masih ada tak lagi pada tarikh 25-28hb November kalau boleh saya nak sewa MPV kalau boleh manual Transmition.. berapa harga sehari.

    • admin says:

      Wslam,

      Masih ada kekosongan…kalau MPV manual selalunya Toyota Innova…RM200 untuk sehari cuti sekolah bg 24 jam..

      apa2 sila call/sms terus kepada kami:

      017-4256796 Pn.Liza

      Tq,

  46. Salam….2 biji kereta sewa budget / 1 biji mpv utk 15/12 -17/12/2013 available x……kos nya tuan…..

    • admin says:

      Wslam,

      Available lagi cik…kereta sewa (saga Flx,viva,wira,myvi ) Rm 100 untuk 24 jam.

      Toyota Avanza: Rm150 untuk 24 jam.

      Sila call/sms untuk maklumat lanjut:

      017-4256796 Pn.Liza

      Tq.

  47. Aliaa says:

    Assalamualaikum,

    kalau saya nak sewa kereta budget tak lebih rm100 pada 5-7 disember 2013 untuk 3 orang sahaja
    dan pickup kat airport brape ringgit ya?

    • admin says:

      Waalaikumsalam,

      Kereta yang budget tu cuma Viva sahaja..RM100 untuk 24 jam cuti sekolah….boleh pick up di Langkawi International Airport,Padang Matsirat.

      sila call/sms :0174256796 Pn.Liza

      tq,

  48. hidaya says:

    Nak tanya toyota hiace 10 seater ada tak? Or any MPV/Van yang cukup utk 10 org. Tarikh: 12 Disember 2013. Kalu 1 + 1/2 hari brp? Tq

    • admin says:

      Toyota hiace dah fully book yang ada kia preggio 12 seater RM250 untuk 24jam sewa.

      jika mahu sila call kami terus:

      0174256796 Pn.Liza

      Tq,
      eylizar

  49. yaya says:

    Salam…sye nk mtk quo utk pakej 4 hari 3 mlm homestay+2 avanza..pm plzzz

  50. yaya says:

    Salam sis..sye nk mtk quo utk pakej 4 hari 3 mlm homestay+2 avanza..tarikh 26/1/2014 hgga 29/1/2014..

    • admin says:

      wslam,
      untuk tarikh tersebut adlah hari biasa .Homestay untuk hari biasa adalah RM180 semalam. Memandangkan cik stay dengan Kami untuk 4H3M saya akan bagi special price sikit. yang penting sila call/smsm saya untuk berbincang.

      Manakala kereta pula (avanza) hari biasa harganya Rm100 untuk 24jam…

      cik kena hubungi kami secepat mungkin memandangkan sudah banyak booking untuk bulan Januari ni.

      0174256796 Pn.Liza

      Tq,
      eylizar

  51. gina says:

    salam cik,

    saya memerlukan kereta pada 24-26/12/2013. budget saya rm100 (auto if possible). kalau saya sewa pagi 24hb tapi pulangkan pada 26hb kol 6:00pm u charge brp? boleh bagi harga utk 2 hari shj tak.

    • admin says:

      Wsalm,
      Pada tarikh tersebut kereta yang harganya Rm100 adalah myvi,viva,saga blm,waja…untuk 24 jam.

      extra hours charge Rm10 sejam.

      jika nak tempah sila call saya :0174256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  52. faezah says:

    as salam,

    ade sewa kan urvan van or van lain x?
    sy nk guna pada 15-17 jan.
    brapa harga ya?
    tq

  53. yatz razali says:

    asalam

    saya nak booking kereta pada 1hb-3 hb feb nanti ada lagi tak kereta ???

    harga 3 hari 2 mlm berapa nya ??

  54. azreen says:

    ada tak kereta sewa pada 1/5 – 4/5 ? boleh bagi semua kereta yang ada serta harga berapa?

  55. Pingback: Kereta Sewa Langkawi Airport Yang Mudah Di Tempah

  56. abu says:

    assalamualaikum,saya nak tanya ada pakej:
    1) homestay + avanza untuk 4 hari 3 malam = ?
    2) Homestay + avanza untuk 5 hari 3 malam = ?
    (tarikh untuk cuti sekolah bulan 5 dan 6)

    • admin says:

      waalaikumsalam Cik Abu,
      1-homestay +avnza (4H3M)=RM1200
      2-homestay +avanza (5H4M)=RM1600

      sila call/sms saya untuk maklumat lanjut

      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  57. anis says:

    assalamualaikum admin..

    jika nk sewa pd 25-27/2
    viva auto 1
    viva manual 1
    3 hari 2 mlm

    • admin says:

      wslam,’

      viva auto/manual pada tarikh tersebut..haya RM80 untuk 24jam bg 3H2M hanya RM160 shj.

      sila call/sms terus 0174256796 Pn.liza..

      tq,
      eylizar

  58. zarep says:

    salam admin..
    boleh bg harga MPV dan Van utk 3 jun 2014 nti tak?hanya untuk 1 hari (24jam)

    • admin says:

      wslam,

      berikut adalah harga MPV untuk 3/6/2014 bagi 24jam sewa:
      -avanza 7 seater-RM 150
      -innova 8 seater -RM 200

      van pula:
      kia preggio-12 seater RM 250
      Nissan urva 15 seater -RM 280

      sila call/sms saya terus untuk keterangan lanjut dan tempahan

      0174256796 Pn.liza
      eylizar

  59. GOBREY says:

    Salam 1Malaysia. saya akan bawa satu group seramai 44 0rg dari KL ke K.perlis. Naik ferry pertama 7.30am dari K.perlis sampai di Jeti Kuah lebih kurang 8.30am, jadi kami nak sewa bas beserta pemandu sahaja bermula 8.30am 7 june 14 sehingga petang 6pm 8 june 14(bermakna sewa 2 hari), tempat tinggal dan destinasi yang nak melancong semuanya sudah di booking. Plz beri maklum balas secepat, tqvm

  60. Fieda says:

    Salam, saya nak ke langkawi pada 8-10 Jun 2014
    boleh bg harga MPV dan Van. Saya nak booking 1 Van dan 1 MPV. T.kasih.

  61. kamarul says:

    Saya bercadang ke langkawi pada 30hb Ogos 2014, dan ingin bertanya kekosonagn dan sewa kereta untuk kami sekeluarga seramai 4 org. selama 3h 2m . kereta kancil / wira auto kira ok je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge