Kompleks Pekan Rabu Di Langkawi

Kompleks Pekan Rabu Di Langkawi

Kompleks Pekan Rabu di Langkawi adalah salah satu kawasan yang semakin meningkat dengan banyaknya kedai-kedai baru dibuka.
Berbagai jenis kedai telah tumbuh dengan cepatnya di kawasan ini. Banyak kedai-kedai makan yang di buka di waktu malam dan juga kedai barangan menjual seperti kedai Ram’s yang menjual pinggan mangkuk dan kain batik untuk dibawa pulang oleh anda semua sebagai cenderahati kepada yang tersayang.

Diwaktu malamnya pula banyak kedai -kedai makan murah dan berkonsepkan open table dikawasan ini diantaranya ialah Aji Restoran Dibahagian hujungnya pula ada tempat bersantai yang  menghadap ke laut dan ini membuatkan anda amat selesa.

Disini juga terdapat Jetty Pelancongan Langkawi. Jika anda ingin ke Island Hopping Langkawi bolehlah menggunakan jetty ini yang jaraknya lebih dekat.

About Nazri Darus

Eylizar Homestay adalah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Eylizar mempunyai 19 buah homestay dan 8 buah apartment di pekan kuah. Pihak kami mempunyai lebih daripada 10 buah rumah yang berdekatan di Taman Nilam Langkawi yang sesuai untuk group yang besar. Pihak kami juga ada menyediakan pakej lain seperti kereta sewa pandu sendiri, Island hopping dan juga mangrove tour dan berbagai pakej lain lagi. "Jadilah sebahagian daripada Family Eylizar di Langkawi".
This entry was posted in Cerita Homestay di Langkawi dan Malaysia, Eylizar - Langkawi Island and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge