Kuah Town Apartment At Langkawi Malaysia Ala Homestay

Kuah Town Apartment At Langkawi Malaysia Ala Homestay

Homestay Apartment di kuah Langkawi malaysia

Eylizar homestay menawarkan satu Apartment di CHOGM VILLA pekan kuah yang menawarkan 3 bilik tidur dan 2 bilik air.

Lokasinya amatlah strategik kerana ianya berada betul-betul di tengah pekan kuah dan apartment ini di lengkapi dengan swimming pool @ kolam renang dan amatlah diminati oleh semua.Bagi yang berkelurga bolehlah bawa anak2 anda stay disini dan mandi kolam.

Kami menawarkan harga yang murah kepada anda semua. Manakala semua biliknya dilengkapi dengan aircond. Bagi yang nak shopping amatlah sesuai stay disini dan untuk mencari tempat makan best di sekitar pekan kuah pun senang. Pasar malam kuah pun dekat dan tempat shopping Ismail group pun dekat boleh dikatakan mana-mana pun dekat.

Sebarang pertanyaan sila sms/call kami segera:

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge