Langkawi Destinasi Utama Bagi Pengeluar Aeroangkasa dan Maritim

Langkawi Destinasi Utama Bagi Pengeluar Aeroangkasa dan Maritim

Pameran Maritim dan Aeroangkasa Antarabangsa Langkawi adalah destinasi utama bagi pengeluar aeroangkasa dan maritim yang mensasarkan pasaran pertumbuhan Asia Pasifik dari pertahanan, penguatkuasaan, sektor awam dan komersil. Untuk hampir 25 tahun.

LIMA telah berkhidmat keperluan pempamer dengan memasang pembuat keputusan utama dan specifiers dari seluruh rantau ini untuk acara ini dwitahunan 5 hari.

Diadakan di dibina khas Pusat Pameran Antarabangsa Mahsuri, pameran

The Langkawi Sky Brigde or cable car Malaysia

menggabungkan Langkawi bersebelahan Lapangan Terbang Antarabangsa dan pelayaran jiran jeti sebagai sebahagian daripada kemudahan keseluruhan, affording pilihan yang luar biasa untuk menggalakkan keupayaan produk.

Formula kejayaan LIMA pembeli yang disasarkan, program rangkaian teliti halus dan infrastruktur yang luar biasa secara konsisten telah membuahkan hasil yang luar biasa untuk peserta.

Lebih 90% peserta LIMA pada tahun 2011 kembali yang baik kepada penarafan yang cemerlang untuk organisasi acara.

Malah, lebih banyak syarikat memilih LIMA untuk persekitaran yang luar biasa untuk rangkaian, memudahkan perniagaan dan mencapai jualan.

About admin

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 30 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Cerita Homestay di Langkawi dan Malaysia, Eylizar - Langkawi Island and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge