Langkawi International Mountain Bike Challenge 2013

Langkawi International Mountain Bike Challenge 2013

Kepada sesiapa yang ingin untuk menyertai atau melihat sendiri Langkawi International Mountain Bike Challenge 2013 bolehlah datang beramai ke Pulau Langkawi.

langkawi mountain bike challenge 2013

Pertandingan ini akan diadakan pada 28-September 2013 ini. Pertandingan yang dianjurkan ini amatlah mencabar sambil meneroka keindahan pulau Langkawi.

Jika anda berminat untuk menyertainya boleh buat pendaftaran/Registration from—-> DISINI.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 september 2013.

Jadi datanglah beramai-ramai di Langkawi…bagi penserta yang berkumpulan boleh booking homestay kami untuk penginapan…kasi murah-murah jer..

Langkawi International Mountain Bike Challenge 2013

Saksikan Banyak hadiah-hadiah menarik disediakan…sebarkan kepada rakan anda untuk menyertai aktiviti ini.

About admin

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 30 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Activities In Langkawi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge