Langkawi Package – Homestay Taman nilam

Eylizar Homestay Company Logo

Langkawi Package – Eylizar Homestay Taman nilam Langkawi masih lagi kosong untuk ditempah

homestay taman nilam langkawi

Jenis Rumah Terrace Semi -D  di kawasan Taman Nilam Langkawi.Rumah 3 bilik 2 bilik air dengan ruang luas untuk parking serta ruang bilik dan dapur yang luas.Kawasan Taman yang selamat dan kawasan Taman yang berpagar serta di kawal oleh Polis Bantuan untuk tempoh 24 jam. Taman Nilam ini didiami oleh bumiputera kita sahaja jadi dan ianya mudah dalam segala urusan. Kawasan Taman Nilam ni berdekatan dengan Mangrove jadi kalau anda bersiar di sekitarnya nampak lah sebuah tasik berdekatannya.

Satu lagi yang best adalah berkenaan ikan-ikan segar ataupun udang yang boleh anda dapati disini…just bagi tahu kepada pihak kami ..kerana kebanyakan penginap menempah udang dan ikan fresh untuk mereka masak di homestay. Disini pun terdapat kilang ikan bilis..boleh nampak bot-bot mereka dan juga boleh jalan-jalantengok kilang bilis…boleh beli bilis jugak..

Hubungi segera…Hanya RM 250 dimusim cuti sekolah ini..max 12-15 paxs.

Pihak kami mempunyai 4 unit Homestay di kawasan ini yang berdekatan jadi rata-rata yang datang dengan rombongan membuat tempahan bersama kami. Bas juga boleh masuk sampai ke depan homestay kami. 4 buah homestay kami boleh memuatkan 60-70 orang satu-satu masa dan kami juga mempunyai rumah tambahan berdekatan homestay jadi sekiranya pihak anda ada lebih daripada total tu pun ok..tak de masaalah. Just call/sms kami dan segalanya akan kami uruskan dengan sebaik mungkin.

Mengapa mesti anda booking dan menempah homestay kami!!!

  • Extra toto dan bantal Free dan tidak melebihi daripada yang di tetapkan.
  • Pakej Island Hopping dan Mangrove disediakan
  • kopi,teh,gula dan air minuman disediakan
  • kereta sewa berdaftar/berlesen (tak payah takut JPJ/roadblock)
  • Security guard 24 hrs
  • perkhidmatan bas dan guide juga disediakan
  • kedai runcit 20 meter
  • Ikan,udang fresh berdekatan
  • semestinya berdekatan pekan kuah
  • homestay kami untuk Muslim sahaja
  • nak melawat kilang ikan bilis juga ada berdekatan
  • Taman Burung hanya 5 minit…
  • Galeri perdana (koleksi barangan PM kita) 8 minit jer

Jimat wang anda dengan menginap di Homestay kami..

Mengapa perlu tunggu Tempah Sekarang!

017-4256796  Liza

 

Eylizar homestay Daftar-Sekarang

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Cerita Homestay di Langkawi dan Malaysia, Homestay Information and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Langkawi Package – Homestay Taman nilam

  1. radzi amri says:

    Terima kasih kepada Eylizar homestay kerana menyediakan perkhidmatan yang terbaik untuk kami sekeluarga.Kepada sesiapa yang ingin ke Langkawi dan mencari homestay pilihlah penginapan anda bersama Eylizar Homestay…
    Terbaik…well done….

    • yusrche says:

      Terima kasih Tuan Amri kerana memilih Eylizar homestay sebagai pilihan percutian keluarga anda. Rasanya Teratak 4 memang sesuai untuk keluarga Tuan Amri dengan kemudahan yang kami sediakan. Diharap percutian Tuan yang akan datang memilih homestay kami lagi. Jika ada kawan-kawan yang berminat hebohkan tentang homestay kami…sehingga berjumpa lagi…all the best from
      Eylizar Homestay

  2. Pingback: Homepage

  3. mikail shah says:

    salam

    En yusri..ada tak package untuk trip berkumpulan beserta bas dan tour guide untuk 20-30 orang??

  4. afifah says:

    en.yusri ade tak utk perkhidmatan menyewa? sbb saya dan husband berpindah ke langkawi dan nak cari rumah utk disewa.. fully furnish or tak dalam bajet rm700 ke bawah mcm tu.

    • admin says:

      Salam Cik Afifah,

      Buat sementara waktu ni tak de pulak dengar orang nak sewa rumah diTaman Nilam ni…maklumlah ada jer kosong kami sewa…tapi kalu cik kakitangan kerajaan bolehlah mohon rumah kat LADA Langkawi , mereka ada sediakan rumah untuk kaki tangan di Taman Nilam dan Taman Kenari…cik boleh hubungi LADA terus.

      tq,
      eylizar

  5. Syasha says:

    Salam,

    Nak tanya ada tak package dengan kereta skali utk 4 hari 3 malam pada 28 nov hingga 1 dec? Kalo ada, berapa harganya.. kalo within my budget below RM400 rasa bersyukur sangat. Kalo x de package dengan kereta pun x per tapi harga berapa kalo rumah sahaja pada tarikh yang sama utk 4 hari 3 malam.

    Pls. advise..

    Thanks ya.
    Syasha

    • admin says:

      Salam Cik Syasha,

      Pada hari tersebut adalah cuti sekolah jadi kebanyakan harga penginapan dan kereta sewa akan naik di kawasan langkawi.

      Homestay adalah RM 250 untuk semalam x 3malam =RM 750

      Van preggio 12 seater untuk 24 jam RM 250 x 72 jam =RM 750 (sila nyatakan total pax-so kami akan beri cadangan harga serta kenderaan)

      jadi totalnya adalah- RM 1500 (harga homestay termasuk kenderaan )

      tq,
      eylizar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *