LIMA Langkawi Maritime dan Aerospace Show March 2013

 LIMA Langkawi Maritime dan Aerospace Show March 2013

 

LIMA Langkawi Maritime & Aerospace Show March 2013 datang lagi dan menggamit ribuan pengunjung ke Langkawi. Pastinya anda menantikan saat ini kerana setelah sekian kali tidak dapat melihat acara ini. Untuk pengetahuan anda hotel-hotel dan kebanyakan homestay telah pun ditempah bagi memastika tidak terlepas untuk menyaksikan acara ini. Dijangkakan acara yang akan di tontonkan lebih baik dari yang sebelum ini.

Jadi jika anda bercadang kesini pastikan anda membuat tempahan awal untuk mengelakkan dari hotel-hotel dan homestay penuh,pastinya harga rumah yang ditawarkan agak tinggi kerana permintaan yang tinggi. Jadi bagi Eylizar Homestay kami telah pun membuat persiapan bagi mengatasi kebanjiran pelancong yang berada di Langkawi bagi acara ini.

LIMA Langkawi Maritime dan Aerospace Show March 2013

Kami akan menyiapkan Teratak-teratak kami serta rumah-rumah tambahan untuk memastikan pengunjung dapat menginap bersama kami…jadi seharunya anda berbincang dan membuat tempahan segera….

Deangan ini kami Eylizar Homestay Telah membuka Tempahan untuk LIMA LANGKAWI 2013.

LIMA Langkawi Maritime dan Aerospace Show March 2013

CAll: 019-5640251   YUSRI

017-4256796    LIZA

email:langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:
error
This entry was posted in Cerita Homestay di Langkawi dan Malaysia, Eylizar - Langkawi Island and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to LIMA Langkawi Maritime dan Aerospace Show March 2013

 1. azman azmi says:

  LIMA telah beberapa kali diadakan.Teringin sekali nak kesana. Tapi budgetnya? Saya nak cadangkan kepada Kelab Sukan yang akan meeting esok 8.2.2013. Tumpuan lawatan lebih kepada LIMA.Bagaimana dgn penginapan sekiranya terdapat wanita.

  stk

  • admin says:

   Salam,

   Untuk pengetahuan Homestay untuk LIMA semuanya sudah penuh yang tinggal hanyalah rest house…lebih murah dan untuk wanita cik boleh ambil sebuah..

   TQ,

 2. Bazaria.my says:

  Salam, terima kasih kerana follow bazaria.my di twitter, dengan segala hormatnya dijemput tuan mempromosikan rangkaian apa juga produk perniagaan tuan di bazaria.my terima kasih

 3. bazaria says:

  Salam, terima kasih kerana follow bazaria.my do twitter

 4. Pingback: URL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *