Mengapa Homestay Langkawi Menjadi Pilihan Pelancong

Mengapa Homestay Langkawi Menjadi Pilihan Pelancong?

Disini saya ingin menghuraikan sedikit sebanyak tentang homestay Langkawi yang menjadi pilihan pelancong tempatan dan luar negara membuat tempahan semasa berada disini. Jadi persoalannya sekarang berbaloikah anda memilih homestay Langkawi.

Homestay adalah satu nama yang menjadi pilihan warga tempatan dan luar negara sekarang kerana mutu perkhidmatannya yang sedang meningkat naik. Ini termasuk service dan juga kelengkapan lengkap seperti dirumah anda yang tidak terdapat di hotel-hotel ternama. Saya ingin bertanya kepada anda semua …Adakah anda mahu bercuti sambil berjimat? Jadi dengan homestay Langkawi pastinya pilihan yang terbaik buat anda semua menginap. Bagi pihak kami daripada Eylizar Homestay kami memberikan anda banyak pilihan untuk merancang percutian anda agar lebih bermakna.

Dengan membuat tempahan yang mudah dan lebih kepada customer satisfaction adalah salah satu moto kami. Dengan membuat tempahan di Homestay Langkawi anda juga disediakan dengan pakej seperti Kereta sewa dan juga Pakej Island Hopping serta jika anda ingin merasai keindahan alam dengan menyertai Pakej Mangrove Tour. Di samping itu juga pihak kami mendapat respond daripada rombongan yang rata-ratanya melebihi 20,40,60,80 dan juga mencapai 100 orang satu-satu masa. Mengapa kami boleh mengatakan bahawa banyak group membuat? Ini kerana kami mempunyai banyak buah homestay yang disediakan berdekatan satu sama lain dan pastinya memudahkan penginap berhubung dengan satu sama lain. Satu lagi pihak kami boleh lakukan untuk anda jika ada group yang lebih daripada 20 orang pihak kami boleh booking tiket ferry untuk anda juga….jadi tak payahlah beratur dan membuang masa anda semua di Ferry Terminal.

Jadi jika anda serta keluarga anda merancang untuk ke Langkawi pilihlah homestay langkawi Eylizar sebagai pilihan penginapan anda disini. Jika anda ada sebarang pertanyaan silalah hubungi kami untuk penjelasan. Pihak kami dengan senang hati akan membantu anda demi percutian anda disini.

Untuk sebarang pertanyaan dan membuat tempahan sila klik sini <<<Tempah>>>

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge