PAKEJ EYLIZAR 2015/2016/2017

Terkini !!! dan LEBIH MURAH !!! Ini adalah salah satu Pakej Eylizar 2015/2016/2017 Tawaran percutian keluarga murah Tawaran harga kekal selama 3 tahun berturut-turut di Langkawi untuk lebih 30 Homestay, 10 units Apartment,10 units Kondominium,10 units chalet,kereta sewa,island hopping,mangrove tour geopark,pakej rombongan termasuk dengan Bas Persiaran beserta pemandu pelancong. Kebanyakan semua penginapan kami terletak di beberapa kawasan seperti di Taman Intan (Pekan Kuah), Taman Nilam (Belanga Pecah), Kg. Bohor Tempoyak (Pantai Cenang), Langkawi International Airport (Padang Matsirat).


PAKEJ HOMESTAY 3 BILIK -HARI BIASA/NORMAL DAY (3H2M)

PAKEJ HOMESTAY TAMAN NILAM KUAH

HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 2-5 Orang (3H2M)

Homestay 3 bilik + Myvi @ Saga blm @ Wira

RM 460


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 6-7 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Toyota Avanza (7 seaters)  = RM 500

* Homestay 3 Bilik + Toyota Avanza (7 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 800


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 8 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Toyota Innova (8 seaters)  = RM 600

* Homestay 3 Bilik + Toyota Innova (8 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 900


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 10-12 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters)  = RM 660

* Homestay 3 Bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 1030


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 12-15 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Van Nissan Urvan (12-15 seaters)  = RM 700

* Homestay 3 Bilik + Van Nissan Urvan (12-15  seaters) + Aktiviti Island Hopping              (chartered Boat)

RM 1180



 PAKEJ HOMESTAY 3 BILIK – CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY(3H2M)

PAKEJ HOMESTAY TAMAN NILAM KUAH

CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 2-5 Orang (3H2M)

Homestay 3 bilik + Myvi @ Saga blm @ Wira

 RM 650


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 6-7 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Toyota Avanza (7 seaters)  = RM 800

* Homestay 3 Bilik + Toyota Avanza (7 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

  RM 1050


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 8 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Toyota Innova (8 seaters)  = RM 850

* Homestay 3 Bilik + Toyota Innova (8 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 1150


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 10-12 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters)  = RM 1000

* Homestay 3 Bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 1300


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 12-15 Orang (3H2M)

Homestay 3 Bilik + Van Nissan Urvan (12-15 seaters)  = RM 1060

* Homestay 3 Bilik + Van Nissan Urvan (12-15  seaters) + Aktiviti Island Hopping              (chartered Boat)

RM 1510



PAKEJ APARTMENT SRI LAGENDA 3 BILIK (PEKAN kUAH) INCLUDE SWIMMING POOL- HARI BIASA/NORMAL DAY (3H2M)

PAKEJ APARMENT SRI LAGENDA PEKAN KUAH

HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 2-5 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Myvi @ Saga blm @ Wira

 RM 650


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 6-7 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Toyota Avanza (7 seaters)  = RM 700

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik  + Toyota Avanza (7 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

  RM 1000


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 8 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Toyota Innova (8 seaters)  = RM 800

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik  + Toyota Innova (8 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 1100


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 10-12 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters)  = RM 850

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 1220


HARI BIASA/NORMAL DAY

PAKEJ 12-15 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Nissan Urvan (12-15 seaters)  = RM 900

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Nissan Urvan (12-15  seaters) + Aktiviti Island Hopping              (chartered Boat)

RM 1350



PAKEJ APARTMENT SRI LAGENDA 3 BILIK (PEKAN kUAH) INCLUDE SWIMMING POOL- CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY (3H2M)

PAKEJ APARMENT SRI LAGENDA PEKAN KUAH

CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 2-5 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Myvi @ Saga blm @ Wira

 RM 800


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 6-7 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Toyota Avanza (7 seaters)  = RM 1000

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik  + Toyota Avanza (7 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

  RM 1300


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 8 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Toyota Innova (8 seaters)  = RM 1100

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik  + Toyota Innova (8 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 1400


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 10-12 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters)  = RM 1200

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Toyota Hiace / Kia Preggio (10-12 seaters) + Aktiviti Island Hopping (chartered Boat)

RM 1500


CUTI SEKOLAH/SCHOOL HOLIDAY

PAKEJ 12-15 Orang (3H2M)

Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Nissan Urvan (12-15 seaters)  = RM 1300

* Apartment Sri Lagenda 3 bilik + Van Nissan Urvan (12-15  seaters) + Aktiviti Island Hopping              (chartered Boat)

RM 1750

>>> UNTUK PAKEJ ROMBONGAN KE LANGKAWI 2017 SILA HUBUNGI KAMI TERUS YERR….<<<


 HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK PERTANYAAN LANJUT:

CALL : 017-4256796 / WHATSAPP: +6019-5640251  PN.LIZA

110 Responses to PAKEJ EYLIZAR 2015/2016/2017

  1. aslina says:

    saya perlukan sebut harga bagi perancangan percutian dilangkawi seperti butiran berikut

    tarikh : 11-13 Sept 2015
    pakej- keluarga (4 dewasa 5 kanak-kanak bawah 12 thn)
    kereta mpv : avanza/exora/innova
    penginapan : homestay (3/2 bilik)

    aktiviti :
    perkhidmatan tempahan tiket feri pergi-balik
    tiket cable car
    mangrove tour geopark

  2. zetti fathiyah says:

    Salam .. saya dalam perancangan untuk bercuti ke langkawi tahun hadapan. Seramai 10 dewasa dan 2 kanak kanak ( 1 berusia 3 tahun dan 2 berusia mungkin belum masuk 2-tahun)

    Blh bagi cadangan aktiviti yang boleh kita orng lakukan selain island hoping. Yang lebih selamat . Memandangkan bawa kanak kanak.

    Jika ada boleh lh beri senarai harga tempat tinggal serta pengangkutan .. ops lupa aktiviti kos sekali

  3. sofie says:

    salam…

    boleh bg saya detail untuk homestay & apartment 3hari 2mlm dalam 7org termasuk kereta.
    kereta boleh dapat di jeti ke?

  4. Nor masukkan yaacob says:

    Saya bercadang nak ke langkawi pada 13 – 15 Nov 2015. Boleh bagi cadangan. 6 dewasa 1 kanak2

  5. Azah says:

    Assalam… Hai nk tanya, ada x pakej utk honeymoon. If ada wassap sy 0138230409. Tq ?

  6. Badrul says:

    AsSalam Cik Azah,

    Saya bercadang membawa keluarga bercuti di Langkawi 3H2M mulai 14-Dis-2015. Anggaran 15 orang termasuk kanak2. Saya mencari pakej homestay atau apartmen yang mempunyai kemudahan swimming pool & juga kenderaan.

    Minta cadangan & sebutharga. Tkasih

  7. Su says:

    Hi.sy cdg nk p langkawi 25-28hb 2016.
    Pakej:5-6 org
    Homestay:3 bilik(kawasan pantai cenang)
    Kereta: mpv(innova/exora/alza)auto

    Aktiviti:mangrove tour

    *p/s:minta maaf sy dh whatsapps,tp blm bls.

    Tq

  8. Ju says:

    Saya dah whatsapp pertanyaan tp tak berbalas… masih aktif ka perniagaan ni???

    • admin says:

      Hi Ms.Ju,
      Masih aktif..pihak kami menerima banyak sekali whatsapp dan ini mengambil masa sedikit untuk membalasnya…atau call terus jika urgent.Minta whatsapp no ini 019-5640251..pn.liza…tq

  9. Alia says:

    Sy nak cri homestay utk 15-19/10 nie..if ade kekosongan, tlg call blk ASAP..Alia-0133888038

  10. syahirasalim says:

    salam…puan ada x pakej bas pesiaran? kalau ada na butiran tersebut :)

  11. ms ryna says:

    Saya dah wasup puan di talian.

  12. Hairil hamid says:

    Assalammualaikum ..
    Saya nak tanya, pada awal tahun depan 2016 bulan 1 boleh booking ke? Now?

  13. SYAHRIL says:

    AsSalam…
    Sy & family seramai 5 org dewasa & 2 org kanak2 akan ke Langkawi dr 31/10/15 – 03/11/15…
    Sy mencari sebuah homestay berhampiran Pantai Cenang berserta sebuah kereta (avanza)…
    Boleh bagi harga & detail berkaitan kalau ada…
    Terima Kasih…

  14. Lizawati S says:

    Sis termsuk kos tiket penerbangan ka

  15. Anisza Binti Mustafa says:

    Assalamualaikum,

    Saya ingin bercuti di Pulau Langkawi bersama keluarga pada bulan Mei 2016. Kami seramai 10 dewasa dan seorang kanak-kanak berumur setahun. Sy ingin menyewa penginapan utk 4 bilik (jika ada) dan sebuah van 12 seatter. Ada x package yg seperti yang saya kehendaki. Jika ada, tolong berikan saya sebut harga atau pendapat dari pihak Puan.

    Terima kasih.

  16. Lina says:

    Pakej cuti sek yg 6-7pax homestay n avanza msih ade ke date 21-23hb nov 2015

  17. Dila says:

    Assalam..saya bercadang ke Langkawi Island pada 10-12Nov seramai 7 orang dewasa..boleh sebut harga bagi pakej yg ditawarkan untuk 3H2M bagi penginapan di homestay..terima kasih

  18. azmi bin mohamad says:

    saya ingin ke langkawi pd 22.11.15 dan balik 25.11.15 seramai dewasa 19 dan bawah 12 thn 4 dan 1org 4 thn. saya ingin pakej minta aturkan pakej utk saya
    1) kabel car
    2) pulau payar
    3)tiket feri pergi dan balik dijeti kuala perlis.
    dan harga yg berpatutan

  19. dila says:

    Assalam..sy dah wasup Pn tapi belim lg terbalas.. sy nak pakej 7 orang.. 10-12nov.. boleh sebutkan pakej harga yg ditawarkan..tq

  20. Syarifah bt Abdul Latif says:

    Pakej untuk 18 orang pelajar
    4 org guru
    2 guru lelaki
    2 guru perempuan
    5 pelajar lelaki
    13 pelajar perempuan

  21. Azlina abd aziz says:

    Assalamualaikum….
    Blh dpt kan harga:
    1) 4h3m – 5org
    2) 4h 3m -15org * homestay

    Pd 31jan 16 – 3 feb 16

    0192169944

  22. myra says:

    Salam.. sy dah wsup pn liza utk taye tentg pkej lgkawi ni.. tp xde respon pun.. sblum booking msti kena tahu detail2 dlu kan.. harap dapat bg respon scpat mgkin.. tq

  23. Herna says:

    Saya da whatsapp puan..tp takde respon..

  24. fara says:

    assalamualaikum….
    boleh saya tahu pakej menginap di apartment untuk 6 dewasa 2 kanak-kanak, bagi 4 may 2016.?
    4hari 3malam
    avanza
    already whatsapp tapi tak dapat respon dr pihak puan lagi..
    terima kasih..

  25. mastura binti md asan says:

    boleh saya tahu pakej menginap di apartment untuk 6 dewasa 1 kanak-kanak, bagi 24 April hingga 27 April 2016.?
    4hari 3malam

  26. Hasanah Mamat says:

    saya perlukan sebut harga bagi perancangan percutian dilangkawi seperti butiran berikut

    tarikh : 24-27 Dis 2015
    pakej- keluarga (12 dewasa 3 kanak-kanak bawah 12 thn)
    kereta mpv : Toyota Hiace / Kia Preggio
    penginapan : homestay (3 bilik) berdekatan pekan kuah

    aktiviti :
    perkhidmatan tempahan tiket feri pergi-balik
    Pakej Island Hopping

    TQ. 019-9318909
    wassup : 018-9101204

  27. Amira says:

    Saya dalam perancangan ingin membawa keluarga pergi ke langkawi pada CNY 2016 3hari2malam, boleh saya dapatkan sebut harga untuk 5orang dan seorang kanak2 2tahun, untuk homestay,kereta & island hoping.

  28. Aidy says:

    Bercadang nak bercuti pada 24/12/15. 2 dewasa dan 4 orang anak dibawah umur 18 tahun.

  29. Norain bt khairuddin says:

    Saya bercadang ini bercuti pada bulan january 2016 ni..serai 7 orang boleh bagi saya sebut harga
    Pakej: kaluarga 6 orang dewasa 1 orang kanak2 bawah 12 tahun
    Kereta mpv:avanza/innova
    Bilik:2@3
    Perkhidmatan tiket pergi dan balik
    Tiket cable car

  30. amy says:

    Assalammualaikum, boleh sy tahu sebutharga pekej langkawi untuk 9 orang dewasa dan 2 kanak-kanak bawah 4 tahun….tarikh 30/04/2016-02/05/2016 (3 hari 2 malam)…sy dh whatsapp tapi x berbalaslah….tq;)

  31. HajarYunos says:

    salam,
    sy nak buat fmly day utk cuti sek bln mar 16.
    dewasa 34 org
    kanak2 4-12 thn 21 org
    baby bawah 4thn 11 org.
    pakej termasuk penginapan,kenderaan, makan n jalan2..
    tq

  32. Qaisya says:

    Salam,
    Saya bercadang utk bercuti ke Langkawi bersama keluarga seramai 6-7 orang. Saya perlukan details & quotation. Sudah whatsapp tapi belum berjawab. Tq.

  33. Danial asyraaf says:

    salam kak, nak tanya pakej untuk 12 orang kat aparment tu, kalau untuk 4 hari 3 malam kena bayar berapa eh?

  34. Mohd nizam says:

    Assalamualaikum.. cadangan ke langkawi tapi belum dpt tarikh yg sesuai..
    Bole bagi sebutharga pakej 4h3m keluarga
    2 dewasa
    5 anak (4-20 thn)
    Pakej termasuk
    Penginapan
    Kereta sewa avanza
    Sky cab/sky dome/3D.
    Underwater
    Hopping island

    Tq..zam

  35. suhailah says:

    salam cik ..saya nak tanya pakej utk homestay dan kereta bagi bulan 8 ..ada tak? 12 org ..8 dewasa dan 4 kanak kanak. kalau ada boleh inform saya tak .

  36. Azura Ibrahim says:

    saya perlukan pakej untuk musim cuti sekolah :

    2 dewasa, 1 kanak-kanak. kereta auto. dan homestay yang tidak jauh dari pekan. pakej 3H2M. tq

  37. Hazura says:

    Salam, puan.

    Kami bercadang utk ke 3D Art Museum, Island Hopping, Dataran Lang, Kereta Kabel, Sky Bridge, Air Terjun Telaga Tujuh, Air Hangat, Taman Agro Mardi, Taman Marin Pulau Payar, Langkawi Wildlife Park dan shopping.
    Boleh tak bagi quotation pakej homestay utk 4h3m seramai 13 pax (7 dewasa, 4 kanak-kanak, 2 bayi)?
    Tarikh: 7/5/2016 – 10/5/2016

    Terima kasih,
    Har

    Ade pick-up kat airport, x?

  38. shahidawati abdullah says:

    Assalamualaikum. Saya cg Shahidawati daripada Terengganu. Saya berminat utk membuat lawatansambil belajar ke Langkawi utk murid sekolah saya selama 4hari 3malam. Boleh tak puan liza nyatakan details harga, tempat lawatan dan penginapan serta pengangkutan. Saya bercadang untuk membuat lawatan pada 9,10,11 dan 12 Septembar 2016

  39. Nor azizah says:

    Saya bercadang membawa rombongan satu bas terdiri drp suri rumah dan penduduk di tmn ini.boleh puan bagi details harga,tmpt lawatan,penginapan,pengangkutan,makanan dll.cadangan rombongan bulan ogos atau september.t kasih

  40. Siti Zanariah binti Zakaria says:

    Assalamualaikum. Saya ingin bercuti pada bulan mei 2016 untuk 4 hari 3 malam (4 orang). Boleh tak puan emelkan harga pakej homestay/ apartment berserta pengangkutan.

  41. najmi says:

    salam saya ingin bertanyakan jika pakej homestay siap kereta mpv 4h3m berapa ye? maaf saya tidak dapat gunakan ws kerana handphone tngh rosak harap ni pon bru nk survey ii

  42. Siti khalijah binti safiin says:

    Pakej taman nilam kuah 3h2m masih ada kekosongan ke pada 21-23 mei 2016. Family group 5 org.

  43. Haslina says:

    Puan Liza,saya ada buat tempahan dan wsapp puan tp blm ada feedback dr pihak puan,harap dpt penjelasan puan dgn lbh lanjut sbb saya perlu buat persediaan awal dgn family.

  44. azman says:

    Sila offer sy pakej utk 3mlm 4hari
    1 family dgn anak 3 org (2 to 9 yrs)

    Tarikh 01/06 04/06

  45. salwani says:

    saya ingin bercuti ke langkawi pada desember 2016. Puan ada email x?

  46. Booking chalet tepi laut.
    10org 5 org sebelah dan sebilik 5 org sebelah
    booking sekali kereta muatan 10org

    4hari 3 malam

  47. Devan says:

    Bro saya tengah cari rumah untuk 14 dewasa 2 kanak -kanak pakej 4h3malam

  48. faeza says:

    As salam..
    Saya plan 1/12 – 4/12 2016 ni kami plan ke lagkawi…date tersebut masih available lagi ke..boleh sya thu utk 4h3m seramai 28 orang utk pakej 2apartment + 2 van nissan + island hopping berapa harganya yerk..

  49. Hamdan Nor Ahmad says:

    Saya memohom sebutharga percutian langkawi mengikut maklumat di bawah :
    1. Tarikh percutian : 26 dis hingga 29 dis 2016 (4 hari 3 malam)
    2. Apartment 2 bilik untuk 6 orang (termasuk 2 kanak-kanak 12 tahun)
    3. Kereta mpv pandu sendiri cth : avanza
    4. Tiket cable car

  50. farah says:

    salam..boleh saya dapatkan sebutharga untuk 1 homestay (5 dewasa , 5 kanak2 bawah 12 thn)
    dan kenderaan mpv untuk
    tarikh masuk homestay 16hb november 2016 (1 malam)
    kenderaan untuk digunakan sepanjang 17hb november 2016.
    tq

  51. Rahmah bt Murshidi says:

    Saya perlukan sebuah pakej homestay 4 bilik + van toyota hiace utk 8 dewasa dan 2 budak selama 4H 3 M pada tarikh 24 – 27 feb 2017. Sila nyatakan harga utk pakej tersebut dan senarai kelengkapan yg ada pd homestay.
    Terima kasih bnyk2

    • admin says:

      Salam..
      Minta wssap saya detail 0195640251…pn.liza tq.

      P/s..untuk masa sekarang saya terima wssap terlalu banyak untuk booking bln 11 dan 12 thn ini so saya mohon maaf jika agak lewat membalas..apa2 pun cik forward kan mesej berulang kali…tq

  52. shahrul nizam shamsuddin says:

    assalamualaikum tuan / puan,

    saya ingin bercuti di pulau langkawi pada 10 march 2017 akan datang. keluarga saya ade 9 orang dan saya memerlukan homestay 4hari 3 malam disana beserta van toyota hiace (10seater) disediakan di jetty kuah.

    Boleh pihak tuan / puan memberi sebutharga maklumat dibawah:

    1. Tarikh percutian : 10 march hingga 13 march 2017 (4 hari 3 malam)
    2. homestay utk 9 orang dewasa
    3. Kereta pandu sendiri cth : toyota hi ace

    sila inform saya ke 0129728810 (shahrul)
    saya prefer email.
    whatapps pun boleh

  53. shahrul nizam shamsuddin says:

    assalam cik,

    saya memerlukan sebutharga utk pakej percutian ke langkawi pada 10 mar 2017 – 13 mar 2017 (4hr 3mlm) homestay utk 9 org dewasa + transport pandu sendiri (toyota hi ace)(10 seater) disediakan di jetty kuah.

    boleh whatapps saya di talian 0129728810

    terima kasih,
    Shahrul nizam

  54. Nurul Jannah Salim says:

    Salam,

    saya memerlukan sebutharga utk pakej percutian ke langkawi pada 9 feb 2017 – 13 feb 2017 (5hr 4mlm) homestay utk 8 org dewasa 3 kanak-kanak + transport pandu sendiri disediakan di jetty kuah.

  55. Maziah binti Mamat says:

    Assalamualaikum. Utk makluman saya berminat dgn pakej yg puan anjurkan . Pohon hubungi saya.terima kasih no saya 0192270735 maz

  56. Izzati says:

    As-Salam wbt,
    saya ingin mendapat quotation untuk pakej 4h 3m dibawah

    1. Homestay(min 2 bilik) for 4 person
    2. Kereta Sedan Auto
    3. Island Hopping (pada hari ke 2)

Leave a Reply to Su Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge