PAKEJ EYLIZAR

PAKEJ MURAH EYLIZAR HOMESTAY DI LANGKAWI UNTUK ROMBONGAN DAN PERCUTIAN KELUARGA

Berikut ialah senarai Pakej Murah percutian Eylizar di Langkawi untuk anda semua. Pakej ini adalah salah satu pakej yang termurah di Langkawi. Pakej juga termasuk pakej rombongan sekolah ke Langkawi, pakej rombongan Universiti, pakej rombongan syarikat swasta dan juga pakej family di Langkawi. Eylizar homestay juga ada menyediakan berbagai jenis penginapan diantaranya penginapan pakej rombongan seperti homestay, Apartment, Bajet Motel di pekan kuah, chalet dan budget hotel jadi anda oleh memilih mengikut budget percutian anda di langkawi.

TERKINI/ LATEST !!! JOM TENGOK PAKEJ EYLIZAR 2015/2016

DI BAWAH: 

( PAKEJ INI SAH HANYA PADA 31 NOVEMBER 2016 )


PAKEJ ROMBONGAN  3 APARTMENT DI KUAH

PAKEJ ROMBONGAN MURAH DI LANGKAWI UNTUK 40 ORANG  DI APARTMENT SWIMMING POOL DI PEKAN KUAH LANGKAWI.

– 3 BUAH APARTMENT WITH SWIMMING POOL PEKAN KUAH

– BAS PERSIARAN + TOUR GUIDE

– TIKET FERI KUALA PERLIS -LANGKAWI PERGI BALIK

1 PAX HANYA RM 111 SAHAJA  

Pakej Rombongan untuk 40 paxs Eylizar Homestay langkawi


PAKEJ ROMBONGAN  4 APARTMENT DI KUAH

PAKEJ ROMBONGAN MURAH DI LANGKAWI UNTUK 44 ORANG  DI APARTMENT SWIMMING POOL DI PEKAN KUAH LANGKAWI.

– 4 BUAH APARTMENT WITH SWIMMING POOL PEKAN KUAH

– BAS PERSIARAN + TOUR GUIDE

– TIKET FERI KUALA PERLIS -LANGKAWI PERGI BALIK

1 PAX HANYA RM 118 SAHAJA  

Pakej rombongan Eylizar untuk 44 paxs


PAKEJ MURAH ROMBONGAN 44 ORANG BAGI BAJET MOTEL DI PEKAN KUAH 3 HARI 2 MALAM

– 11 BUAH BILIK BAJET DI PEKAN KUAH

– BAS PERSIARAN + TOUR GUIDE

– TIKET FERI KUALA PERLIS -LANGKAWI PERGI BALIK

– KILIM MANGROVE TOUR-GEOPARK

SATU ORANG HANYA RM 120 SAHAJA.

pakej murah rombongan 44 orang bajet motel pekan kuah 3h2m


PAKEJ ROMBONGAN BUDGET MOTEL ( A )

PAKEJ MURAH BUDGET MOTEL DI PEKAN RABU LANGKAWI 3H2M UNTUK 44 ORANG

Pakej rombongan budget motel pekan rabu kuah langkawi

* Tiket Feri Kuala Perlis/Langkawi pergi balik

* Bas Persiaran + tour Guide

* Penginapan budget motel di pekan Rabu kuah langkawi

* Mangrove tour Geopark (1 hr)

Harga Pakej: RM 6160 – Hanya RM 140 seorang


PAKEJ ROMBONGAN BUDGET MOTEL ( B )

PAKEJ MURAH BAJET MOTEL BERDEKATAN SHOPPING KOMPLEKS IDAMAN SURI LANGKAWI PEKAN KUAH.

– 11 BUAH BILIK BAJET DI PEKAN KUAH

– BAS PERSIARAN + TOUR GUIDE

– TIKET FERI KUALA PERLIS -LANGKAWI PERGI BALIK

– FREE WIFI DAN SURAU DI SEDIAKAN

HANYA -RM110 SEORANG

pakej bajet budget motel di pekan kuah berdekatan idaman suri langkawi


PAKEJ ROMBONGAN BUDGET MOTEL ( C )

PAKEJ ROMBONGAN SEKOLAH KE LANGKAWI UNTUK 3H2M DI TENGAH PEKAN KUAH.

– 11 BUAH BILIK BAJET DI TENGAH PEKAN KUAH

– BAS PERSIARAN + TOUR GUIDE

– TIKET FERI KUALA PERLIS -LANGKAWI PERGI BALIK

HANYA -RM110 SEORANG

Budget motel Murah Di Pekan Kuah


PAKEJ HOMESTAY UNTUK 15 ORANG (3H2M) CUTI SEKOLAH

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– VAN NISSAN URVAN (15 SEATERS)

– PAKEJ ISLAND HOPPING CHARTERED BOAT/4 JAM TRIP MELAWAT PULAU.

(Pulau Dayang Bunting,Pulau Beras Basah,Pulau Singa Besar)

KESELURUHAN HANYA: RM 1550

pakej homestay langkawi 15 paxs


PAKEJ HOMESTAY UNTUK 10-12 ORANG (3H2M) CUTI SEKOLAH

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– VAN KIA PREGGIO (10-12 SEATERS)

– PAKEJ ISLAND HOPPING CHARTERED BOAT/4 JAM TRIP MELAWAT PULAU.

(Pulau Dayang Bunting,Pulau Beras Basah,Pulau Singa Besar)

KESELURUHAN HANYA: RM 1370

PAKEJ UNTUK 10-12 PAXS CUTI SEKOLAH


PAKEJ MURAH UNTUK 8 ORANG DI LANGKAWI (3H2M) CUTI SEKOLAH

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– MPV TOYOTA INNOVA (8 SEATERS)

– PAKEJ ISLAND HOPPING CHARTERED BOAT/4 JAM TRIP MELAWAT PULAU.

(Pulau Dayang Bunting,Pulau Beras Basah,Pulau Singa Besar)

KESELURUHAN HANYA: RM 1220

pakej untuk 8 paxs cuti sekolah


PAKEJ UNTUK 5-7 ORANG (3H2M) CUTI SEKOLAH

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– MPV TOYOTA AVANZA (5-7 SEATERS)

– PAKEJ MANGROVE TOUR KILIM GEOPARK CHARTERED BOAT 2 JAM TRIP.

(gua buaya,gua kelawar,eagle feeding,geopark rock)

KESELURUHAN HANYA: RM 1100

Pakej untuk 5-7 paxs eylizar homestay langkawi


PAKEJ 15 ORANG (3H2M) HARI BIASA/NORMAL DAY/ HARI MINGGU SABTU & AHAD

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– VAN NISSAN URVAN 15 SEATERS

HANYA : RM 700

PAKEJ HOMESTAY LANGKAWI UNTUK 15 PAXS 3H2M


PAKEJ 10-12 ORANG (3H2M) HARI BIASA/NORMAL DAY/HARI MINGGU SABTU & AHAD

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– VAN KIA PREGGIO 10-12 SEATERS

HANYA : RM 680

PAKEJ HOMESTAY LANGKAWI UNTUK 10-12 PAXS HARI BIASA


PAKEJ 8 ORANG (3H2M) HARI BIASA/NORMAL DAY/HARI MINGGU SABTU & AHAD

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– MPV TOYOTA INNOVA 8 SEATERS

HANYA : RM 660

PAKEJ HOMESTAY LANGKAWI UNTUK 8 PAXS HARI BIASA


PAKEJ 5-7 ORANG (3H2M) HARI BIASA/NORMAL DAY/HARI MINGGU SABTU & AHAD

– HOMESTAY 3 BILIK TIDUR

– MPV TOYOTA AVANZA 7 SEATERS

HANYA : RM 560

Pakej homestay langkawi 3h2m hari biasa untuk 5-7paxs


PAKEJ MURAH APARTMENT WITH SWIMMING POOL DI PEKAN KUAH, LANGKAWI

PAKEJ MURAH APARTMENT PEKAN KUAH 5-7 ORANG (3H2M) CUTI SEKOLAH 

– PILIHAN APARTMENT 3 BILIK TIDUR (DAHLIA,TERATAI,CEMPAKA)

– SWIMMING POOL

– MPV TOYOTA AVANZA (5-7 SEATERS)

HANYA : RM 900

PAKEJ APARTMENT DI LANGKAWI


PAKEJ MURAH APARTMENT PEKAN KUAH 7-8 ORANG (3H2M) CUTI SEKOLAH 

– PILIHAN APARTMENT 3 BILIK TIDUR (DAHLIA,TERATAI,CEMPAKA)

– SWIMMING POOL

– MPV TOYOTA INNOVA (7-8 SEATERS)

HANYA : RM 1000

PAKEJ APARTMENT DI LANGKAWI 8 PAXS CUTI


PAKEJ MURAH APARTMENT PEKAN KUAH 10-12 ORANG (3H2M) CUTI SEKOLAH 

– PILIHAN APARTMENT 3 BILIK TIDUR (DAHLIA,TERATAI,CEMPAKA)

– SWIMMING POOL

– VAN KIA PREGGIO (10-12 SEATERS)

HANYA : RM 1100

PAKEJ APARTMENT 12 PAXS CUTI SEKOLAH


PAKEJ MURAH APARTMENT PEKAN KUAH 13-15 ORANG (3H2M) CUTI SEKOLAH 

– PILIHAN APARTMENT 3 BILIK TIDUR (DAHLIA,TERATAI,CEMPAKA)

– SWIMMING POOL

– VAN NISSAN URVAN (13-15 SEATERS)

HANYA : RM 1200

PAKEJ APARTMENT 13-15 PAXS CUTI SEKOLAH


SILA KLIK >>> PAKEJ CUTI SEKOLAH EYLIZAR 2014 DI LANGKAWI <<< LEBIH DETAILS

# Pilihan Homestay dan Apartment adalah tertakluk pada syarat dan terma pihak Eylizar.

SILA WSSAP/CALL UNTUK PERTANYAAN LANJUT DAN TEMPAHAN PAKEJ:

Whatsapp: +60195640251 Pn.Liza

536 Responses to PAKEJ EYLIZAR

  1. Faridah says:

    salam.
    saya sedang mencari kereta utk disewa pd 23 – 26.3.14. saya pergi 2 dewasa 2 remaja dan 1 kanak2.
    bajet saya bawah RM100 sehari. Pn. boleh beri saya harga utk sewa kereta tak. Saya menaiki kapal terbang ke sana.

  2. ida says:

    salam,
    saya nk tahu budget kos utk:-
    1) penginapan
    2) kereta/van sewa
    3) island hopping
    4) cable car
    percutian ini untuk 7org dewasa,1 remaja(13thn),1budak (9thn)
    harap dpt mbantu.
    terima kasih

    • admin says:

      wslam,
      berikut adalah senarai pakej 4H3M seperti yang diminta.

      1-Penginapan untuk 4H3M = RM420 (special offer)
      2-van kia preggio (12seater) = RM 450
      3- island hopping untuk sebuah bot =RM320
      4-Cable car ticket (8dewasa)+1 kanak2 =RM130

      total kesemuanya adalah
      RM 1320 shj.

      sila call saya terus untuk tempahan awal:
      0174256796 pn.liza
      tq,
      eylizar

      • lily says:

        assalam..saya berminat dgn pakej langkawi yg ditawarkan.saya nak mintak sebut harga untuk pakej yg saya nak ni.
        saya prefer nak tour guide memandu sebab percutian ni saya bawa ibu dan ayah bersama.

        details:

        7dewasa 1kanak-kanak
        hotel atau homestay harga yg berpatutan
        tarikh: 11april-15april
        flight 11april sampai langkawi 9pm
        flight balik ke kuala lumpur 15april 6pm

        11april sabtu
        untuk hari pertama sampai di langkawi tolong arrange transport ambil kami di airport jam 9malam,pergi makan selepas tu hantar ke hotel/homestay

        12april ahad
        mangrove tour.ambil di hotel/homestay 8am.kalau harga sewa satu bot untuk mangrove tour berpatutan kami mahu menyewa satu bot.
        selepas mangrove tour pergi lunch dan kami mahu ke padang matsirat.selepas itu pergi dinner jam8 pulang ke hotel/homestay

        13april isnin
        island hoping.ambil di hotel/homestay 8am.kalau harga sewa satu bot untuk island hoping berpatutan kami mahu menyewa satu bot.
        selepas island hoping pergi lunch dan kami mahu ke padang matsiratlaman padi,lagenda langkawi dlm taman atau lain2 tempat menarik yg berdekatan.selepas itu pergi dinner jam8 pulang ke hotel/homestay

        14april selasa
        underwater world.ambil di hotel/hometstay 10am.selepas underwaterworld,jalan2 ke kilang gamat dan shopping di kuah.selepas makan malam jam 8 balik ke hotel/homestay

        15april rabu
        9am pickup di hotel/homestay untuk pergi makan..1pm balik hotel/homestay kemas.2pm ke airport,balik kl

        tolong pm saya harga details ni semua ya..kalau bole nak pakej paling murah la hehehee..thank u

        • admin says:

          wslam cik Lily,

          Boleh tak da masaaalah semuanya boleh di ataurkan….

          Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
          0174256796 / 0194456796
          whatsapp: +60195640251 pn.liza.

          tq,
          eylizar

  3. ida says:

    terlupa bagitahu masa dan tarikh pjalanan :-

    1 Mac 2014 – 4 Mac 2014
    jangka flight smpai d langkawi pd 1/3/14 adalah pd pukul 11mlm.
    jangka flight pulang pd 4/3/14 adalah pd pukul 6ptg.

    • admin says:

      ok..apa2 cik kena call dan berbincang dengan pihak kami terlebih dahulu>

      kami akan sediakan kenderaan seperti yang diminta semasa arrival tu.

      sila call saya terus:
      0174256796 pn.liza

      tq,
      eylizar

  4. akidah says:

    Assalamualaikum,
    Blh saya dptkan bajet kos utk:

    (1) penginapan
    (2) kereta / van sewa
    (3) island hoping
    (4) cable car

    Percutian utk 4 dewasa dan 3 kanak-kanak. Harap dapat membantu. cadangan tarikh 21hb mac till 24 mac 2014. Terima kasih.

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      bajet kosnya adalah seperti berikut:

      1-penginapan-RM 600
      2-kereta avanza-RM 450
      3-island hopping(sebuah bot) RM320
      4-cable car -RM 90

      total: RM1460 shj.

      sila call saya terus untuk pertanyaan dan tempahan

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  5. Fakhrul says:

    Salam
    Boleh tak nak tau harga untuk 3h2m 8 pax termasuk toyota innova? tarikh 6-8 Mac 2014
    Saya prefer apartment, tp nak tau jugak lah harga homestay. Tq

    • admin says:

      wslam,
      harga homestay + innova untuk tarikh berikut:
      =RM660 (3H2M)

      Harga apartment + innova :
      =RM750 untuk 3H2M

      sila call saya untuk tempahan awal dan pertanyaan.
      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  6. suhasni says:

    salam… nak carik penginapan & kereta sewa pd 25/3-28/3/2014 utk 4dewasa + 4 kanak2(9-6thn) + 1 baby

    terima kasih

  7. shaza says:

    Salam boleh quotekan harga utk berikut:-
    1. Apartment
    2. Sewa kereta
    3. Island hoping
    4. Cable car
    – 8 dewasa 3 kanak2 tarikh 23 oct 2014

    • admin says:

      wslam,
      1-Apartment hari biasa -RM200-250 semalam/cuti sekolah-RM300-350 semalam
      2-Van kia preggio untuk 12 seater-cuti sekolah RM250 untuk 24jam/hari biasa RM150
      3-Island hopping-RM350 untuk sebuah bot bg 4 jam trip.
      4-Cable car ticket-RM15 dewasa/RM10 kanak2

      sila call saya terus untuk sebarang pertanyaan dan tempahan awal.

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  8. Aishah says:

    As salam,

    Boleh saya tahu package Homestay + Transportation untuk 6 hari 5 malam

    kalau boleh, homestay tue ada dua bilik

    Terima kasih

    • admin says:

      wslam,

      boleh saya tahu tarikh bila cik nak datang…kalau stay lebih drps 3H2M kami ada bagi diskaun sikit.

      sila call/sms saya terus untuk pertanyaan dan tempahan.

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

      • Aishah says:

        Tarikh:- 05 hingga 10 April 2014

        • Aishah says:

          Lupa pulak nak tambah

          kami dalam 5 orang

        • admin says:

          Salam,
          masih ada kekosongan…oleh kerana cik stay lebih drpd 3H2M saya bagi special price hanya RM130 semalam.

          untuk kereta sewa pula cik boleh pilih viva,myvi,saga,wira atau waja yang agak murah iaitu RM80 shj untuk 24jam hari biasa.

          cik boleh tengok Teratak eylizar 1 sampai teratak EYlizar 4 boleh pilih yang berkenan…

          sila call saya untuk tempahan awal.
          017-4256796 Pn.liza
          tq,
          eylizar

          • Aishah says:

            Ok, terima kasih

            Nanti sy bincang dengan keluarga dulu, Nak tanya Tandas dalam setiap teratak tue, ada yang tandas duduk tak? sbb mak saya kaki tak berapa sihat, jadi dia boleh pakai tandas duduk sahaja.

            Terima kasih

          • admin says:

            ok..

            satu tandas duduk dan satu tandas biasa..

            tq,

          • Aishah says:

            As salam, tempoh hari saya ada SMS kepada Pn. Liza tetapi tiada maklumbalas yang diterima

            kalau saya ingin booking homestay dan kenderaan pada hari berkenaan berapa RM keseluruhannya dan berapa deposit yang perlu didahulukan

            TQ

          • admin says:

            wslam,
            minta cik hantar sms disertakan dengan nama penuh cik , kerana hari2 puan.liza menerima ratusan sms setiap hari..so kalau tak disertakan nama agak susah kami nak track…

            Maaf minta cik fowardkan sms tu sekali lagi detailnya..Insyaallah saya akan menjawabnya..

            017-4256796 Pn.liza

            tq,

  9. fazilah says:

    flight smpai d langkawi pd 30/3/14 adalah pd pukul 11mlm.
    flight pulang pd 2/4/14 adalah pd pukul 12 ptg. ( 3H3M)

    Blh saya dptkan bajet kos utk:

    (1) penginapan homestay / apartment
    (2)Mpv

    Percutian utk 7 dewasa dan 1 kanak-kanak. Harap dapat membantu.

  10. man says:

    Salam.bole x sy dptkan harga utk tarikh 1-3 Feb utk penginapam homestay 4 org lelaki dewasa dan pengangkutan utk tarikh tersebut.tq

    • admin says:

      wslam,

      tarikh 30hb/1 hingga 2hb february sudah full house all book..hanya selepas 3hb februari baru free.

      sila call saya untuk pertanyaan lanjut

      017-4256796 pn.liza

      tq,
      eylizar

  11. Sharifah says:

    Salam. Tuan/Puan, berapa kos untuk pakej berikut:

    Tempoh : 3H 2M
    Bajet : nak yang murah2 je.
    Tarikh : 22, 23 Dan 24 Mac 2014
    Bilik : 3
    Jenis penginapan : home stay/apartment
    Jenis pengangkutan : MPV
    Arrival : airport
    Xtvt : 1. Ismail group / idaman suri
    2. Island hoping ( eagle feeding, bat cave)
    3. Cable car.
    Harap tuan dapat bagi quotation untuk pakej seperti di atas. Kerjasama tuan diucapkan ribuan terima kasih.

    • admin says:

      wslam,
      berikut adalah harga seperti yang di minta untuk 3H2M:

      1-Homestay -RM500/apartment -RM 600
      2-avanza -RM300 untuk 48 jam/innova-RM400 untuk 48jam.
      3-boleh pick up kereta sewa di airport dan hantar disana.
      4-ismail group/idaman suri cik kena drive sendiri ..lokasi di pekan kuah.
      5-island hopping (sebuah bot RM320 untuk 4 jam trip)-8-10paxs.
      6-cable car-dewasa RM15/kanak 10 shj.

      sila call saya terus untuk pertanyaan dan tempahan awal:

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  12. akmal says:

    salam..nk tanya untuk pakej 5-7 paxs untuk hari biasa 3h2m
    homestay+avanza
    total berapa dan untuk 26.1-28.1 ada kosong lagi x?

    • admin says:

      wslam,
      pakej untuk 5-7 paxs untuk hari biasa…

      homestay + avanza..special price..RM 500 shj…

      masih ada kekosongan..sila call saya terus untuk tempahan awal.

      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  13. noni says:

    Salam
    Nak tahu kos untuk 20 org dewasa+7 knk2
    pakej utk homestay+kenderaan+island hoping
    tq

    • admin says:

      wslam,
      untuk total keluarga cik Noni rasanya kena ambil 2 buah homestay yg berdekatan..

      cik boleh call saya terus untuk berbincang harga dan keterangan lanjut.

      sila call 017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  14. raimon says:

    Salam. Tuan/Puan, berapa kos untuk pakej berikut:

    Tempoh : 3H 2M
    Bajet : under rm 1500
    Tarikh : 2,3,4 Jun 2014
    Jenis penginapan : home stay/apartment-2 dewasa,2 kanak-kanak
    Jenis pengangkutan : Myvi auto -kalau ada
    Arrival : airport
    Harap tuan dapat bagi quotation untuk pakej seperti di atas.

    • admin says:

      wslam,
      homestay 3H2M=RM500/apartment 3H2M=RM600
      myvi auto =RM200

      total pakej saya bg cik: RM700 ke RM800 untuk 3H2M

      sila call saya terus untuk tempahan.

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  15. zura says:

    salam,

    boleh bagi quotation untuk sewa homestay dan kenderaan

    date: 5 feb – 8 feb 2014 (4D3N)
    arrival: airport
    pax: 3 pax dewasa
    kereta: compact car auto – viva/myvi

    atau puan/cik boleh bagi cadangan untuk penginapan, saya bersama ibu dan bapa sahaja.
    terima kasih

    • admin says:

      wslam,

      cadangan saya cik boleh ambil motel kami di tengah pekan kuah. Satu bilik yang mempunyai 2 buah katil queen serta lengkap dengan tv ,astro dan bilik air. Lagipun motel ini amat selesa dan lokasinya di tengah pekan kuah amat mudah untuk cik berjalan kaki sahaja kesekitar tempat shopping. Bangunan hj.ismail group hanya di belakangnya sahaja serta kedai makan di hadapannya.
      -Kereta viva/myvi-hari biasa RM80 shj untuk 24jam sewa.

      sila call saya terus untuk pertanyaan lanjut dan tempahan awal.

      017-4256796 Pn.liza.

      tq,
      eylizar

  16. shukri bin shafie says:

    salam,
    saya nk tahu budget kos utk:-
    1) penginapan untuk 1 hari (7/2/2014)
    2) van sewa untuk 2 hari (15 seat) (6 & 7/2/2014)

    percutian ini untuk 12 org dewasa,4 kanak-kanak
    harap dpt mbantu.
    terima kasih
    Tel : 017-5588774 – shukri

    • admin says:

      wslam,
      1-penginapan untuk homestay semalam=RM150-180 hari biasa
      2-van nissan urvan-RM170 untuk 24 jam hari biasa

      baik minta cik call saya terus..0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  17. masrol hanif says:

    Assalam.tarikh 13/14/15 hb jun 2014
    (Jumaat 12pm check in/ahad 12pm checkout)
    Brp harga utk 7 family utk bilik
    Di pekan kuah
    Dan jg harga transport
    Tq

    • admin says:

      wslam,

      untuk tarikh tersebut homestay harganya RM250 semalam..

      untuk 7 paxs ni cik boleh ambil Avanza RM150 untuk 24jam tarikh tu atau innova RM200 untuk 24jam.

      sila call saya terus untuk pertanyaan dan tempahan 017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  18. amirah says:

    Salam…Mohon pencerahan kos perbelanjaan bagi pakej 3 hari 2 malam yg sperti berikut:
    1. Apartment/homestay
    2. Sewa kereta
    3. Island hoping
    4. Cable car
    – 10 dewasa 29 Mac 31 2014

    • admin says:

      wsalm,

      1-apartment hari biasa RM 200-250 semalam/cuti sekolah RM300-350 semalam
      2- boleh ambil sebuah van untuk 10 paxs kia preggio 12 seater RM150 untuk 24jam hari biasa/RM250 cuti sekolah
      3-Island hopping untuk 10 paxs kena ambil sebuah bot=-RM320 untuk 4 jam tripnya.
      4-Cable car- RM15 dewasa/rm10 kanak2

      sila call saya terus untuk pertanyaan lanjut.

      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  19. NURASHIKEN BINTI ABDULLAH says:

    salam…sy perlukan quotation utk family garthering….dewasa 15 orang,kanak2 3 orang,bayi 3 orang….
    untuk transport,tmpat tinggal dan boat utk island hoping…tarikh 27,28,29 march 2014..

    • admin says:

      wslam,
      untuk jumlah yang banyak ni cik boleh ambil 2 homestay yg berdekatan..Homestay sebuah RM250 semalam pd tarikh ni…mankala transport pula cik boleh ambil satu van kia preggio 12 seater dan satu avanza…
      preggio RM250 untuk 24jam/avanza RM150 untuk 24jam untuk island hopping cik boleh ambil sebuah bot besar

      untuk pertanyaan lanjut sila call saya terus.

      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  20. Izzaty Syazwani binti Muhamad Isa says:

    Assalamualaikum
    saya izzaty, mohon beri pendapat.
    tarikh : 1-3 mei 2014
    3h2m
    hotel/homestay
    bilangan : 20 – 25 org (holiday trip@reunion)
    Bbq
    tmpt2 menarik (minta pendapat)
    Pengangkutan

    tq

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      kami mempunyai homestay dan juga apartment lengkap swimming pool di pekan kuah.

      minta cik call saya untuk berbincang..017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  21. nur says:

    Assalamualaikum, ada kekosongan lg pd 1/5/2014.. 4 dewasa 2 kanak2( 9 bln n 4 thn) + island hoping.. Tgn

  22. nur says:

    Assalamualaikum,, ada kekosongan x pd 1/5/14 utk 4 dewasa 2 kanak2 ( 9 bln n 3 thn) dan island hoping… Tqvm

  23. Arika says:

    Assalamualaikum
    salam…sy perlukan quotation utk family garthering….dewasa 5 orang,kanak2 2 orang,bayi 1 orang….
    untuk transport (SERENA),tmpat tinggal(homestay apartment) dan boat utk magrove…tarikh 1/4 – 4/4 2014..

    tq

  24. ZAITUN says:

    Assalammualaikum,
    Kami sekeluarga akan ke Langkawi pada 24/03/2014-27/03/2014 seramai 9 dewasa dan 6 kanak-kanak (10 tahun-5 tahun). Boleh berikan kami quotation untuk:-
    1) Penginapan(Kalau Boleh 1 rumah), Kenderaan (Van/Mini Bus),Island Hoipng
    2) Kenderaan (Van/ Mini Bus) & Island Hoping
    3) Kenderaan (Van/Mini Bus) Sahaja.
    Mohon dapat berikan quotation yang berpatutan.
    Terima Kasih.

    • admin says:

      wailaikumsalam,
      penginapan untuk 4H3M -RM700
      van nissan urvan 15 seater-RM900
      island hopping -RM450

      sila call saya terus untuk pertanyaan lanjut dan tempahan.

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  25. zana says:

    Assalamualaikum , boleh tak suggest kan pakej dan apartment yg berdekatan dengan pantai dan yg mempunyai swimming pool serta berdekatan dengan tmpt2 menarik yg ade kat langkawi ? kami bercadang nak pergi langkawi 7/6/2014-9/6/2014 dalam 15 org .. masing2 sudah berkeluarga . terima kasih :)

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      kami mempunyai apartment with swimming pool di pekan kuah..so far tak ada lagi apartment dekat pantai.

      kami akan cuba dapatkan penginapan seperti yang cik minta memandangkan kami baru saja mendapatkan lesen travel agent(Eylizar Holidays Sdn.Bhd)

      kami akan hubungi cik jika kami dapat penginapan itu…cik bolehlah ikuti perkembangan terkini di dalam facebook kami.
      Eylizar Langkawi Homestay

      sila call saya untuk keterangan lanjut.

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  26. salam,
    saya nk tahu budget kos utk:-
    1) kereta/van (sewa 3hari cuti sekolah)
    2) island hopping
    3) mangrove tour
    4) cable car
    5) underwater world
    6) bird paradise
    percutian ini untuk 10org dewasa,3 remaja(15,14 &13thn), 2budak (10 & 9thn)
    harap dpt mbantu.
    terima kasih

  27. Ikin Mat Aroh says:

    Salam Puan,
    Saya bercadang nk ke langkawi pada 10hb sampai 13hb feb 2014…4 dewasa..knk2 ada 4 org….tp sorg 14thn…sorg 11thn..sorg 9thn..sorg 5thn.. total 8 pax.. nak tau harga pakej homestay dan kereta… terima kasih puan.

    • admin says:

      wslam,
      cik boleh ambil pakej untuk 8 paxs iatu Homestay+innova hanya RM660 shj..homestay 3 bilik disertakan 2 bilik aircon serta peralatan yang cukup seperti rumah anda.

      Cik boleh tengok teratak eylizar 1-4 untuk jenis homestaynya…
      sila call/sms saya terus untuk pertanyaan dan tempahan awal.
      017-4256796 Pn.liza..tq

      • Ikin Mat Aroh says:

        Puan….harga yg puan bagi ni untuk tarikh 10 hb feb check in dan 13hb feb check out? Betul? Boleh arrange transport dr dan ke airport? Tq

        • admin says:

          Ya harga ni yang saya bagi untuk cik…transport cik boleh pick up di airport dan drop di airport juga..cuma bagi tau time arrival di langkawi..nanti orang saya akan tunggu untuk serah kereta disana.

          homestay yang saya tawarkan ini berdekatan taman burung langkawi kira2 30 minit daripada airport..iaitu Taman Nilam langkawi dekat dengan Taman Burung langkawi di Jalan Ayer Hangat.

          sila sms /call saya untuk perbincangan lanjut.
          017-4256796 Pn.liza..

          P/s-booking homestay + kereta sewa hanya RM200 shj..cik kena cepat book psl saya dah dapat banyak booking untuk februari ni…lagpun eylizar ni orang keluar masuk macam hotel tak kira busy ke tak…tq

        • admin says:

          maaf cik saya ingat 3H2M…rupanya 4H3M…homestay + innova..harganya RM900 saya bagi less sikit dah tu…tq

  28. ida says:

    as salam…ida nk check in 5/4/2014 n check out 6hb…
    10orang…brpe hrge homestay n transport?

    • admin says:

      wslam,
      untuk tarikh tu hari biasa..

      pakej Homestay+van untuk 2H1M=RM 330 shj..

      sila call saya terus untuk tempahan dan pertanyaan.
      017-4256796 Pn.liza..
      tq,
      eylizar

  29. Zu Fadzilah Muhamad says:

    Salam,sy cadang nak pergi langkawi pada 7/6-10/6 4h 3m.Sy pergi dalam 7 dewasa,6 kanak2 & 1 baby.Saya nak tanya harga pakej utk homestay+kereta sewa+island hopping+mangrove tour+cable car total utk 4h 3m. Breakfast include sekali x.

    • admin says:

      wslam,
      harga pakej untuk 4H3M adalah seperti berikut:

      homestay+van sewa untuk 15 seater+island hopping+cable car=RM2205 shj

      untuk mangrove tour nanti saya dpatkan harga yang berpatutan untuk cik.

      sila call/sms saya untuk pertanyaan lanjut dan tempahan.
      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  30. za says:

    Salam pn.sy bercdng dtng bercuti pd 28 – 31/5/2014 ni .sy nk tahu hrga pakej untuk 3 orng termasuk penginapan, pengankutan, cabel car,island hoping,underwater world,snorkelling..tq

  31. ruhil says:

    Assalamualaikum, sy ruhil. nak tanya sikit detail berkaitan homestay..detail kami:

    1) kami ada 6 family kalau dapat nak bilik asing (1 family 3 org)
    2) bujang perempuan 2 org
    3) bujang lelaki 2 org
    Total kami= 18 org

    -kami bercadang nak ambil pakej 10-12 pax (RM680 x 2 = RM1360)

    – bertolak dari airport lcct k.lumpur jam 9 malam (2/5/2014)-sampai langkawi dalam 10 mlm
    -4hb check out (tiket pulang 10 mlm)

    Diharap, pihak encik dapat membantu percutian kami ini..

  32. Hartini Suardi says:

    Assalam..kak..blh bg quotation tak utk tarikh 03/03/2014~05/03/2014 ke langkawi..(3h2m) utk 2 org dewasa
    1-penginapan berdekatan dgn pulau
    2-pengangkutan-sendiri drive
    3-cable car
    4-island hopping
    5-under water world
    6-snorkelling
    akk tlg email dkt saya Tinie_mklb@yahoo.com.my
    tq kak..bg harga best price erk…

  33. Wan Aodayati bt Wan Jama says:

    Boleh x beri anggaran kos bagi pakej 3H2M bagi 10 dewasa n 2 kanak utk penginapan n pengangkutan (boleh x sediakan pemandu)

  34. aishah says:

    sy nak tahu harga pakej utk homestay + kereta myvi auto 3h2m utk 26/3-28/3/14 2 dewasa 2 knk2

  35. Irda hasbullah says:

    Assalamualaikum…

    Saya bercadang utk menginap di homestay puan dr 19 may-21 may (3 hari 2 mlm).
    Boleh saya dptkan quatation pakej penginapan & kereta sewa skali?
    Ahli keluarga seramai 7 dewasa.

    • admin says:

      waalaikumsalam,
      cik boleh ambil pakej 5-7paxs hari biasa

      hanya RM560 shj. (homestay 3 bilik tidur 2 bilik air)

      sila call saya terus untuk dapatkan pakej ini cepat.
      017-4256796 Pn.liza.

      tq,

  36. farah amirah says:

    assalamualaikum… tumpang tanya pendapat… jika 3hari 2 malam cukup tak masa untuk pergi naik cable car, underwaterworld, snorkeling, mangrove, island hopping, makam mahsuri gtu… dan paling sesuai menginap di mana ye? dan lokasi cik di mana yer?terima kasih ye

    • admin says:

      waalaikumsalam,
      kalau 3H2M tu cukup uktuk kesitar pulau langkawi ni…penginapan saya ada banyak tempat,kuah,taman nilam dekat taman burung langkawidan di pantai cenang..

      sila call/sms saya terus untuk pertanyaan dan booking.
      0174256796 Pn.liza..tq

  37. Cik Ain says:

    Salam Admin,
    Boleh saya dapatkan sebutharga untuk homestay/apartment + kereta sewa (MPV) :

    Tarikh : Mac 2014 (TBA- cuti sekolah)
    Bil. Hari : 4H3M
    Bilangan : 7 orang

    Terima kasih.

  38. suhana says:

    Assalamualaikum…

    Saya bercadang utk pergi ke langkawi dr 21 jun-24 jun 2014 (4 hari 3 mlm). Boleh saya dptkan pakej penginapan & kereta sewa skali? percutian ini untuk 3 org dewasa,3 kanak …. harap dpt mbantu.
    terima kasih

    saya nk tahu budget kos utk:-
    1) penginapan homestay/hotel
    2) kereta

    • admin says:

      waalaikumsalam,
      untuk homestay 3 bilik2 bilik air (4H3M) =RM450 shj.
      kereta sewa cik boleh ambil Avanza -RM300

      so totalnya :RM750…saya bagi less hanya RM700 jika cik setuju…

      sila PM saya terus untuk pertanyaan lanjut

      017-4256796 Pn.liza..

      tq,
      eylizar

  39. faizal redzuan says:

    Salam kami bercadang untuk ke langkawi pada 15-18/9/2014..4 dewasa 1org13 thn -1org 5 thn… memerlukan apartment 3room,toyota vios manual… boleh kah pn.liza E-mail kepada saya quotation thanks

    • admin says:

      Salam,
      Apartment serta kolam renang harganya adalah RM300 semalam.

      Vios pula harganya : RM150 tapi saya kena check dulu ada manual ke tidak…

      Sila pm saya untuk maklumat lanjut:
      0174256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  40. Mohammad Najib Ahmad says:

    Assalamualaikum…

    Saya bercadang utk pergi ke langkawi dri 24-26 okt 2014 (3 hari 2 mlm). Boleh saya dptkan pakej penginapan, island hopping & kereta sewa skali? percutian ini untuk 17 org dewasa dan 5 kanak….
    terima kasih

    saya nk tahu budget kos utk:-
    1) penginapan homestay
    2) island hopping
    3) kereta

    • admin says:

      waalaikumsalam,
      untuk total yang sebegini saya cadngkan cik ambil 2 buah homestay yg berdekatan;
      satu homestay pada tarikh ini adalah RM250 semalam.

      island hopping cik boleh ambil bot besar untuk semua:RM540 shj untuk 4 jam trip.

      bagi kenderaan cik boleh ambil sebuah van nissan urvan 15 seater dan sebuah avanza ..baru boleh cover semuanya..

      nissan urvan RM300 untuk 24jam sewa
      avanza RM180 untuk 24jam sewa..

      sila pm saya terus untuk maklumat lanjut dan tempahan

      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  41. Roslizarazak76@gmail.com 0199223952 says:

    Assalam
    sy nk tau kos penginapn 3hr 2mlm,(14 -16hb mei 2014)
    mmerlukn 2homestay,bleh tau 1homestay brp bilik.
    2buah van kia pregio utk tempoh tersebut
    bleh ambil kami d jeti & hantar kembali .
    Klu bleh bdekatn n pekan kuah@ tpt yg ssuai,
    Kami 17 dwasa, knk2 +bby 18 org.
    @ cdgn yg ssuai dr pn.
    tQ
    Please reply

    • admin says:

      wslam,
      homestay untuk hari biasa 3H2M hanya RM300 mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bili air.

      cik boleh ambil 2 buah homestay yg berdektan satu sama lain.

      van kia preggio untuk 2 buah bg 3H2M=RM600 shj.

      so 2 buah homestay RM600+2 buah kia preggio RM600 -total kesemuanya adalah RM1200 shj.

      jika cik setuju cik boleh pm saya terus utnuk pertanyaan dan tempahan:
      0174256796 pn.liza
      tq,
      eylizar

  42. Roslizarazak76@gmail.com 0199223952 says:

    Bgaimana jika cuti sek, tambahan nya brp pula?
    Apa2 kami bincg dlu pstu confirm utk temphn
    ok,trm ksh..

    • admin says:

      salam cik Rosli,

      Homestay 3 bilik untuk cuti sekolah harganya RM250 semalam..

      cik bincang lepas tu pm saya terus untuk pertanyaan lanjut

      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  43. Faridah Hanim, Mohamad says:

    saya nak 2hari 1 mlm untuk 40 org

  44. yadt says:

    Blh x bg quo utk 5 org. 4h3m. Hri biasa. Rncg dlm bln 4 ni. Tq. Sy nk pakej homestay,keta sewa,island hopping n cable car. Tq

    • admin says:

      hi,
      pakej untuk 5 orang untuk bulan 4 seperti berikut:

      Homestay 3 bilik 2 bilik air (2 bilik aircon) + island hopping (sharing boat) + kereta sewa (pilihan-saga blm,myvi,wira,waja) + cable car

      total untuk semua pakej ini adalah : RM 965 shj.

      sila call/sms saya terus untuk tempahan awal.

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  45. Erna Bt Karman says:

    Hai.
    Assalamualaikum,
    Blh saya dptkan bajet kos utk:

    (1) penginapan
    (2) kereta / van sewa
    (3) island hoping
    (4) cable car
    (5) Underwater
    (6) lain-lain tempat menarik

    Percutian utk 4 dewasa dan 4 kanak-kanak. Harap dapat membantu. cadangan tarikh 4 ogos -7 ogos 4H3M. Terima kasih.

    • admin says:

      Hai,
      waalaikumsalam,
      Berikut adalah list harga untuk 4H3M untuk tarikh ini.

      1-penginapan homestay 3 bilik 2 bilik air + Toyota innova =RM900 shj.
      2-island hopping(4jam private bot) sebuah bot-RM320
      3-cable car-dewasa-RM15/kanak2-RM10
      4-underwaterworld-RM27 dewasa/kanak2 RM17

      sila call/sms saya untuk maklumat lanjut

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  46. Fizany Radzy says:

    Assalamualaikum…..boleh saya tahu bajet untuk 19 orang untuk percutian ke langkawi…keta, umah, tempat2 yg menarik…kami semua umur lingkungan 24 hngga 27….nak yg sempoi….3hari 2malam…bajet seorang berapa..

    • admin says:

      waalaikumsalam,
      homestay cuti sekolah semalam RM250 semalam/biasa RM130-150 semalam/boleh ambil kereta dan juga van untuk total ni..
      apartment ada kolam-RM300-350 semalam cuti/biasa RM200-250 semalam..

      kalau nak save datang hari biasa …
      homestay ambil 2 buah yg berdekatan nanti kak bagi special price..

      Island hopping 4jam RM540 untuk 20 org sebuah bot.

      sila call akak untuk keterangan lanjut:

      0174256796 Pn.liza.
      tq,
      eylizar

  47. Ellie says:

    Assalamualaikum puan..

    Nak tanya..kalo pakej utk 5 org dewasa berapa? Nk stay sana 4H3M. Jangkaan tarikh 02/04/2014 sampai 05/04/2014. Sy nak tau kos untuk semua sekali termasuk:-

    1) Penginapan apartment @ cadangan puan
    2) Kereta sewa
    3) Island Hoping
    4) Cable Car
    5) Underwaterworld
    6) Snorkeling
    7) Tempat2 menarik

    Sebenarnya ini utk bulan madu saya dan nak bawa family mertua dari sarawak bercuti. Jadi saya perlukan pandangan puan tentang apa yg sesuai utk family saya ini..kalo boley dapat harga diskaun lagi bagus..hehee

    TQ Puan

    • admin says:

      Waalaikumsalam,
      pakej untuk 5 orang bg homestay + kereta sewa untuk 4H3M pada tarikh ini adalah seperti berikut:

      (Penginapan +kenderaan)-sila maklumkan saya jika cik nak jenis kenderaan yang lain :
      Pilihan pertama: Apartment 3 bilik tidur/2 bilik air lengkap swimming pool di pekan kuah + myvi/wira/viva/waja (boleh pilih satu) =RM1000
      pilihan Kedua : homestay 3 bilik tidur 2 bilik air-2 bilik aircon + myvi/wira/viva/waja (boleh pilih satu) =RM RM700

      2-island hopping ambil pakej sharing RM40 seorang x 5 =RM200
      3-cable car RM15 x 5=RM75
      4-Underwater world RM27 x 5 =RM135
      5-Pulau payar Marine park -day trip RM100 x 5 =RM500

      tempat2 menarik disini cik boleh walk in terus…

      itulah harga terbaik setelah less drpd kami:

      jika setuju cik bolehlah membuat tempahan awal terus kepada saya :

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  48. Hazman says:

    Boleh tak saya dapatkan kos untuk penginpan homestay untuk 10-12 org, van, island hopping, cable car 3h2m tarik maybe dalam 20-31 may 2014. Tq

    • admin says:

      Salam,
      Homestay 3H2M hari biasa + van kia preggio untuk 12 seat = RM 600 (limited)
      homestay 3H2M cuti sekolah + kia preggo untuk 12 seat =RM 1000 (limited)

      island hopping sebuah bot untuk 10-12 paxs-RM350 untuk 4 jam trip
      cable car-RM 15 dewasa/kanak2-RM10

      sila call saya untuk tempahan
      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  49. Din says:

    Salam,

    Saya nak tahu 3H2M pada 13/9/2014 – 16/9/2014 ada kosong? . Berapa kos untuk 6 dewasa, 5 kanak-kanak untuk:
    -Apartment / homestay 3 bilik
    -Island hopping
    -Cable car
    -Underwaterworld
    -Kereta sewa /van

    -Kalau saya pilih pakej, adakah kenderaan bawa sendiri atau sekali dengan pemandu? Terima kasih.

    • admin says:

      wslam,
      untuk tarikh tu cuti sekolah so untuk 3H2M bagi 11 paxs adalah seperti berikut:

      Homestay 3 bilik tidur 2 bilik air(2 bilik aircond) + Van kia preggio 12 seaters =RM 1000
      Apartment 3 bilik tidur dan 2 bilik air (swimming pool)di kuah + van kia preggio 12 seaters =RM1100

      *Island hopping untuk 11-12 paxs harganya -RM350 untuk 4 jam ke 3 buah pulau (private bot)
      *Cable car-Dewasa RM 15 x 6 =RM90 /kanak2 RM10 x 5 =RM50 ..totalnya -RM140
      *underwater world-dewasa RM27x6 =RM162 /kanak2 RM17 x 5 =RM85 total semuanya RM247 (harga ni harga agent yg saya bagi kalau walk in harga dewasa RM28/kanak2 RM18)

      semua kereta sewa pandu sendiri…kalau pakai driver kita charge sehari RM150 plk..

      sila call saya terus untuk membuat tempahan awal:
      0174256796 Pn.liza

      ikuti cerita terbaru di facebook kami:
      https://www.facebook.com/EylizarHomestay

      Twitter Eylizar

      tq,

  50. ZAI says:

    Assalamualaikum ..

    Saya akan ke Langkawi pd 11-14 Jun (4H3M). Sy nak tau kos untuk semua sekali termasuk:-

    1) Penginapan apartment 4 bilik
    2) Kereta sewa (10 dewasa) – 1 avanza & 1 wira/myvi
    3) Island Hoping

    Boleh bagi diskaun?

    TQ

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      Pada tarikh tu adalah cuti sekolah so harganya adalah seperti berikut.

      1-apartment 4 bilik untuk satu malam adalah RM 470 x 3 malam =RM 1410
      2-kereta sewa (avanza RM 150 untuk 24jam) wira/myvi -RM100 untuk 24jam.
      3-Island hopping 10 paxs- private boat (RM320)

      sila call/sms saya untuk maklumat lanjut:
      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  51. Juhaida Shahir says:

    Salam. Sy nak tanye utk 6 orang, 3 hari 2 malam termasuk homestay, island hopping, snorkeling, cable car, dan kereta sewa (if possible nak auto) n bukan waktu cuti sekolah, berapa ya harga dia? Thanks.

    • admin says:

      wslam,

      homestay 3H2m + avanza auto =RM560
      island hopping sharing -RM40 seorang
      cable car -RM15 seorang
      snorkeling day trip..hanya RM100 seorang

      sila call/sms saya untuk pertanyaan lanjut:
      0174256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  52. snasi says:

    Salam. Boleh saya dapatkan budjet untuk:

    Lawatan pelajar sekolah menengah
    1. 40 pax (36students, 4 teachers)
    2. 3hr 2mlm
    3. Aktiviti yang disediakanT
    4. Lawatan semasa cuti sek bulan 5 atau pun selepas cuti sek bulan 6. (tarikh belum ditetapkan)

    Sekian.

  53. snasi says:

    Salam. Boleh saya dapatkan budjet untuk:

    Lawatan pelajar sekolah menengah
    1. 40 pax (36students, 4 teachers)
    2. 3hr 2mlm
    3. Aktiviti yang disediakanT
    4. Lawatan semasa cuti sek bulan 5 atau pun selepas cuti sek bulan 6. (tarikh belum ditetapkan)

    Sekian. Terima kasih

  54. papa says:

    salam..harga pakej yg ditawarkan utk 1 group @ perhead?
    Sy bercadang utk ke langkawi pd 10.04.2014.
    1) penginapan
    2) kereta/van sewa
    3) island hopping
    4) cable car
    Utk 10 dewasa 4 kanak2.
    Blh email sy utk pakej..
    Ty.

  55. nasiha says:

    Salam, nak tanya, sy nak pegi langkawi 6/4 ni, boleh sy dptkan bajet utk:

    -kos penginapan 4H3M (3 orang)
    -hoping island
    -cable car

    ade tak teksi yg boleh ambil kami di feri dari K.Perlis?

    TQ

  56. Haslina says:

    Assalamualaikum,saya nk tnya harga pakej Langkawi utk 5 org dewasa,tarikh 16-18 mac 2014.pakej termasuk:-
    1)homestay/apartment yg selesa utk family
    2)kereta sewa yg selesa
    3)islands hopping
    4)cable car ticket
    5)underwaterworld ticket

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      cik boleh ambil pakej homestay 3H2M + avanza -RM 560 shj

      island hopping boleh ambil pakej sharing-RM 40 seorang
      cable car ticket hanya-RM15 seorang dewasa
      underwater world pula-RM 27 seorang..

      sila call/sms saya untuk maklumat lanjut dan tempahan awal:

      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  57. Mastura Binti Mat Arif says:

    Assamualaikum

    Sy bercadang utk ke langkawi pd 30.07.14 hingga 02.08.14
    Boleh tak saya dapatkan kos untuk penginapan Apartment ( 3 bilik )

    • admin says:

      waalaikumsalam,
      untuk pakej 4H3M pada tarikh tersebut untuk apartment adalah seperti berikut:
      apartment -RM750 shj.

      Cik nak sewa transport sekali ke?
      berapa bilangan semuanya yg nak bercuti?

      sila call/sms saya terus untuk pertanyaan
      0174256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  58. dayu says:

    salam…boleh x tau pakej yg ada utk 3H2M (20-22 April 2014) ..4 dewasa…aktiviti nak shopping + underwater world + cable car…sekali dengan kereta sewa… nak tye skali ada x transport dari dan ke airport?

    TQ :-)

    • admin says:

      wslam,

      masih ada pakej tu..homestay untuk 3H2M + kereta sewa pilih salah satu (myvi.wira,waja,viva,saga blm) =RM 520 shj.

      underwaterworld -RM27 x 4 =RM 108
      cable car -RM 15 x 4 =RM 60

      Kereta sewa cik boleh pick up di airport dan tinggal di airport masa check out.

      sila call sms saya untuk keterangan lanjut:
      0174256796 Pn.liza..

      tq,
      eylizar

  59. farah adilah says:

    salam, nak tanya,. ada tak pakej 3 hari 2 malam untuk 8 orang y siap sekali dengan tiket feri dari jeti k.kedah-langkawi pergi balik, island hoping, cable car, under water world, n beberapa tempat menarik di langkawi. kalau boleh nak chalet tepi pantai,.

    • admin says:

      wslam,
      untuk tiket feri bagi 8 orang tiada, kerana tiket ferry hanya boleh di booking atas daripada 10-20 orang keatas sahaja.

      untuk island hopping,cable car dan underater world cik boeh dapatkan daripada kami.

      sila call/sms saya terus untuk pertanyaan dan tempahan

      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  60. Noorli Zaini says:

    Assalamualaikum.

    Nak bertanya.

    Homestay/apartment 4 hari 3 malam. 9 dewasa 3 kanak-kanak. Nak tau kos island hoping (Sebiji bot) dan cable car. Kos van sewa. Berapa jumlahnya. Jika nak booking berapa jumlah bookingnya.
    Dari 8-11 Jun 2014.

    Terima kasih.

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      Harga homestay 3 bilik untuk 4H3M + van kia preggio untuk 12 org =RM 1500

      Island hopping untuk sebuah bot adalah =RM 350 untuk 12 paxs

      cable car pula : RM15 untuk dewasa dan RM10 untuk kanak2

      untuk tempahan sila call/sms saya terus untuk pertanyaan lanjut

      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  61. roshini says:

    hi,
    travelling date : 22nd march 2014 – 24th march 2014
    saya nk tahu budget kos utk:-

    1)homestay/apartment yg selesa utk family
    2)van sewa yg selesa
    3)cable car ticket
    4)underwaterworld ticket
    5)wildlife park
    6)tiket feri pergi balik
    7)island hopping
    percutian ini untuk 13org dewasa, 4 kanak kanak( 1 OKU)

    ctc num : 012-4341459
    thank you

  62. dayu says:

    salam…sory nak tanya lg..haha..leh x bg quotation utk penginapan 3H2M (5 org) + kereta sewa + tiket cable car + tiket underwater world + marine park (satu bot) ..pastu kereta sewa tu kena bg trus waktu check out ke or leh sewa smpai mlm? sbb tiket flight kul 8… 20-22 april 2014.

  63. nia says:

    salam kak liza..leh bg quotation utk pginapan pada 16-19nov 2014 (6dewasa/3kanak-kanak) + kereta sewa..tq.

    • admin says:

      wslam,
      tarikh tu hari biasa..4H3M untuk 9 paxs
      Homestay 3 bilik tidur 2 blik air (2 bilik aircond) + van kia preggio=RM 900 shj.

      sila call/sms saya untuk tempahan awal:
      0174256796 Pn.liza..
      tq,
      eylizar

  64. d says:

    salam…boleh tak,bg quotation utk penginapan 6/4-9/4 (6 dewasa) + kereta sewa…tq… :)

    • admin says:

      wslam,
      cik boleh ambil pakej 5-7paxs hari biasa bagi 4H3M:

      homestay 3 bilik tidur 2 bilik air -2bilik aircon dan semua faciliti lengkap + toyota avanza 7 seater =RM 750 shj.

      sila call/sms saya terus untuk tempahan awal
      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  65. hanna says:

    boleh britahu saya pakej utk 4h 2m seramai 5dewasa & 2kanak-kanak

    pakej termasuk kenderaan, island hoping dan cable car.

    sila bg quotation kpd sy….thanks

    • admin says:

      Salam,
      cuti sekolah: homestay 3 bilik tidur 2 bilik air (2 bilik aircon 1 bilik kipas siling) + toyota avanza =RM 1200
      Hari Biasa : homestay 3 bilik tidur 2 bilik air (2 bilik aircon 1 bilik kipas siling) + toyota avanza =RM 750

      island hopping-sebuah bot: RM320 untuk 4 jam trip
      cable car-Dewasa RM15/kanak2-RM10

      sila call/sms saya untuk pertanyaan lanjut dan tempahan:
      0174256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  66. Salam. Saya sedang cari home stay ya dekat pantai cenang. Pn Liza Ada tak home stay. Saya nak pergi seramai 8 orang. Tarikhnya 9/3/14 hingaa 14/3/14. Ada tak pakej uh sekali keretapi sewa until 8 orang

  67. ayu says:

    salam… sy perlukan quotation tuk pakej
    teratak 21 + urvan dan teratak 22 + avanza
    utk tarikh 30 april – 4 mei. tqvm

  68. syakeela says:

    Assalamualaikum,
    Blh saya dptkan bajet kos utk:

    (1) penginapan 3D2N
    (2) kereta / van sewa
    (3) island hoping
    (4) cable car

    Percutian utk 5-7 orang dewasa. Harap dapat membantu. cadangan tarikh 18hb august till 21 august 2014. Terima kasih.

    • admin says:

      waaalaikumsalam,
      1-penginapan 3H2M untuk homestay 3 bilik tidur 2 bilik air + toyota Avanza 7 seater =RM 560 shj..tarikh tu hari biasa ..tak cuti..
      2-Island hopping boleh ambil sebuah bot=RM320 untuk 4 jam trip ke 3 buah pulau (private bot).
      3-cable car RM15 dewasa/kanak2 RM10 shj..

      sila call/sms saya untuk pertanyaan lanjut:
      017-4256796 Pn.liza..

      tq,
      eylizar

  69. che syamsiah says:

    as-salam puan,
    boleh bagi quotation :

    1) penginapan homestay : 3 h 2 m
    2) kereta sewa (avanza)
    3) jumlah 5 dewasa, 3 kanak-kanak (bawah 5 tahun)…

    >>nak ke sana pada 27 – 29/3/2014. Terima kasih

    • admin says:

      wslam,
      3H2M- pakej homestay 3 bilik tidur 2 bilik air + Avanza
      =RM 800 shj

      masih ada kekosongan ..sila call/sms saya terus untuk pertanyaan lanjut:

      017-4256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  70. turiah binti yahya says:

    assalammualaikum.. saya eyah

    puan boleh bagi saya price untuk 3h2m pada 24-26/9/2014 untuk 9 dewasa 3 kanak-kanak (1-3tahun)..
    prefer homestay dekat dengan pantai..

    minta sertakan sekali package untuk kenderaan, island hoping..

    terima kasih..

  71. sue says:

    assalammualaikum.. saya su

    puan boleh bagi saya price untuk 3h2m pada 30/4-2/5/2014 untuk 8 dewasa 1kanak-kanak (1-3tahun)dan 2 baby
    prefer homestay dekat dengan pantai..

    minta sertakan sekali package untuk kenderaan, island hoping..

    terima kasih..
    Reply

  72. syahirah says:

    assalamualaikum . sy nak tanya . kalau yang pakej pelajar yang 1 pax rm 111 tempat lawatan apakah ? boleh senaraikan . so rm 111 sekali penginapan , bas , tiket feri dan tmpt lawatan kan ?

  73. tiongss says:

    salam tuan.. bole quote harge penginapan + kenderaan ( myvi/vios)

    4h3m 16/4 – 19/4

    2dewasa 1 kanak2 1 infant

  74. poknik says:

    Asalamualaikum…… saya mencari apartment + inova @ avanza pada tarikh 2 – 4 jun. 3 hari dua malam. Blh bantu utk pakej yg sesuai

    • admin says:

      waalaikumsalam,

      masih ada lagi kekosongan apartment untuk tarikh tersebut dan harga apartment dan kenderaan untuk 3H2M tarikh tersebut adalah seperti berikut:

      pertama:
      PAKEJ M
      PAKEJ FAMILY (8 PAXS)

      kedua:
      PAKEJ L
      PAKEJ FAMILY (5-7 PAXS)

      sila clik disini untuk lebih detail:
      pakej cuti sekolah Eylizar 2014

      tq,
      eylizar

  75. Muhamad Haiqal says:

    Assalamualaikum, saya nk bertanya harga penginapan + Mpv
    Kami berEnam (student kolej) 3h 2m 16/6 – 18/6/2014
    Terima Kasih

    • admin says:

      wslam,
      harga penginapan untuk 3H2M:

      homestay 3 bilik tidur + Avanza 7 seater = RM 560..bagi hari biasa kerana tarikh tu baru lepas cuti sekolah

      sila call/sms saya terus untuk keterangan lanjut dan tempahan awal:

      0174256796 Pn.liza
      tq,
      eylizar

  76. saleh says:

    assalam.pn liza nak tanye pakej 3H2M pada:
    TARIKH: 28,29 dan 30OGOS 2014
    BILANGAN: 10dewasa/3 kanak-kanak
    PAKEJ : HOMESTAY DAN VAN
    #kalau Island Hopping berapa ye?

    • admin says:

      wslam,

      pakej 3H2M pada tarikh tersebut:

      Homestay 3 bilik + van nissan urvan 15 seater =RM 700 shj.

      island hopping untuk 13paxs =RM350 shj.

      sila call/sms saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  77. shikin razak says:

    sy perlukan quatation harga
    -12 bilik kalo bole chalet/apartment/hotel yg ada swimming pool utk 3H2M (30/8-31/8/14) utk family day.
    -12 biji kereta sewa Myvi/Saga/Viva

  78. Azida bte Yusof says:

    Salam,puan liza
    Tarik 28,29,30 /4,
    Berapa harga utk pakej 3H2M
    bilangan-4orang
    Bersama-kereta sewa myvi auto
    -homestay

    tq puan liza

  79. reydha ray says:

    Blh saya dptkan bajet kos utk:

    (1) penginapan 2 malam di hotel/homestay yang selesa (budget 1 keluarga 1 rumah) sekitar pekan kuah
    (2) van / bus mini
    (3) island hoping
    (4) cable car / underwater world ticket
    (5) tiket feri pergi dan balik
    (6) 2x sarapan, 2x makan tengahari dan 2x makan malam.

    Percutian utk 15 dewasa dan 5 kanak-kanak. Harap dapat membantu. cadangan tarikh awal bulan Disember 2014. Terima kasih.

  80. azwa says:

    salam..nak tanya pakej untuk 5 dewasa 2 kanak-kanak untuk 20-22/4/2014 masih available ke..
    berapa harga pakej sekali dengan kereta sewa ye?

    • admin says:

      wslam,
      pakej untuk 7 paxs bagi hari biasa adalah:

      Homestay 3 bilik tidur di taman nilam + avanza =RM 560 shj

      dan pakej ini masih available..

      sila call/sms untuk tempahan awal dan keterangan lanjut:
      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  81. Assalam Pn Liza,Saya Noor faizah Ingin mendapat kan sebut harga untuk percutian family pada 15/9/2014 – 18/9/2014 (4D3N) untuk 19 dewasa 10kanak .

    (1) penginapan 3 malam di hotel/homestay yang selesa (budget )sekitar pekan kuah
    (2) van / bus mini
    (3) island hoping
    (4) cable car / underwater world ticket
    (5) tiket feri pergi dan balik

  82. salbiah binti mohd redzuan says:

    Assalamualaikum..
    Assalam Pn Liza, saya ingin mendapatkan sebut harga untuk percutian family pada 1/5/2014 – 4/5/2014 (4D3N) untuk 8 dewasa,1 kanak-kanak (5tahun) dan 1 baby(6 bulan).

    (1) penginapan 3 malam di homestay 4 bilik, sekitar pekan kuah
    (2) innova
    (3) island hoping
    (4) cable car / underwater world ticket
    (5) tiket feri pergi dan balik

    terima kasih

  83. Hisham Zaharin says:

    Salam Pn Liza,

    Saya ingin mendapatkan harga kos utk pakej Eylizar seperti dinyatakan di bawah:

    Saya ingin bertanya bayaran utk pakej 4hari 3 malam pada 14-16 August 2014 (Khamis-Sabtu) utk:

    i. Homestay (teratak Eylizar);
    ii. Kereta sewa;
    ii. Island hoping

    Rombongan kami terdiri dari 9 dewasa, 2 kanak-kanak dan 2 bayi.

    Diharapkan pihak Pn dapat memberikan harga istimewa untuk pakej seperti dinyatakan di atas.

    Hisham

    • admin says:

      wslam,
      untuk pakej 4H3M bagi homestay TERATAK Eylizar 3 bilik + Van preggio 12 seaters + chartered boat island hopping hanya:

      RM1220 shj.

      ni special price saya bagi kat cik…

      boleh whatapps saya di :
      0195640251

      tq,
      eylizar

      • Hisham Zaharin says:

        Boleh tak bagi pecahan utk total RM 1220 tu? Harga rumah tu dah special price ker memandangkan saya akan stay lebih dari 3h2m. Bagimana pula dgn harga apartment dgn swimming pool semlm? Sekiranya kami ingin menyertai aktiviti snorkeling, adakah ianya disediakan semasa island hoping tu? atau saya terpaksa ambik pakej ke Pulau Payar? berapa pula bayarannya?

        • admin says:

          1-homestay untuk hari biasa RM180 saya bagi less RM160 semalam =RM480 (untuk apartment di pekan kuah agak mahal harganya RM200-250 semalam).
          2-van kia preggio -RM150 untuk 24jam x 3 hari =RM 450
          3-island hopping chartered boat-RM320 untuk 4 jam trip…
          untuk pakej island hopping sebaiknya cik pergi ke Marine park /lebih best kerana banyaknya ikan2 dan terumbu karang yang cantik tapi ianya day trip.

          untuk pulau payar-dewasa RM100 dan kanak2 RM80 shj..

          sila call/sms saya untuk pertanyaan lanjut:
          0174256796 Pn.liza..

          tq,
          eylizar

          • Norhisham bin Zaharin says:

            Salam Pn liza,

            Kalau mcmtu saya setuju dgn harga RM 1220 yg diberikan. Saya nak confirmkan tempahan saya pada 13 -16 Aug 2014 (4 hari 3 mlm). Sila beritahu bgaimana saya nak buat bayaran tempahan? Saya berada diluar negara buat masa sekarang, boleh saya wakilkan kakak saya utk berbincang dgn puan? Bagiamana nak buat bayaran?

            Hisham

          • admin says:

            wslam Cik Hisham,

            boleh tak da masaalah cik boleh suruh kakak cik call/sms saya untuk proses tempahan awal:

            0174256796 Pn.liza..

            tq,
            eylizar

  84. Eyda says:

    Salam, boleh saya tahu harga pakej untuk 3 – 4 orang? Termasuk penginapan dan kereta sewa.

    Terima kasih.

  85. noorazizah says:

    Assalamualaikum

    Tumpang tanya..
    nak taw kos untuk 6dewasa + 2budak (5 & 4thun) + baby (1 thun)
    untuk 3 hari 2 mlm (1-3jun ataw 2-4jun)

    i) homestay / appartment
    ii) kereta toyota innova
    iii)island hopping
    iv)cable car

    harap pihak cik dapat memberikan harga istimewa untuk pakej di atas

    Terima kasih membantu
    noorazi

  86. Mahani says:

    As salam,

    Saya ingin bertanya homestay dan apartment harga satu malam. Cadangan menginap 5 hari 4 mlm. Ada diskaun tak sekiranya tinggal lama? Tarikh yg di rancang pada 23/11/14 – 27/11/14. Jumlah orang = 2 dewasa + 1 remaja + 2 anak berumur 11 tahun dan 9 tahun. Boleh bagitahu details. Saya sedang mencari penginapan yang betul2 berada di Pekan Kuah senang untuk berjalan kaki siang dan malam.

    Terima Kasih.

  87. Ayu says:

    Salam,
    Sy nak tahu untuk 10-12 hb / 5 / 2014 ini ada kosong ke? Sy nak homsty @ aprtment & kereta sekali untuk 5-8 org…

  88. siti natasha says:

    PAKEJ 13-15 PAXS APARTMENT UNTUK (3H2M) CUTI SEKOLAH

    sya nk booking utk bulan 12 bleh x?

  89. hanisah says:

    Salam,sya nak tnye bajet tuk 3hri 2 mlm,, pade 26-28 april 2014,,,skali dgn van kia preggio,,, brapa ye?

    • admin says:

      wslam,
      pakej untuk hari biasa homestay 3 bilik taman nilam + preggio =RM 660 shj untuk 3h2m

      sila call/sms untuk keterangan lanjut:
      0174256796 Pn.liza..

      tq,
      eylizar

  90. Hawa says:

    Salam. Saya bercdg untuk ke langkawi pd 2 hingga 4 Jun 2014. Brape harga untuk pakej 3H2M + avanza + lain2 aktiviti yg dicdgkan untuk famili 6 dewasa dan 1 kanak2.

  91. zulkifli Md Dali says:

    pn.Ana
    April 18, 2014
    Assalamualaikum..
    salam Pn Liza, saya ingin mendapatkan sebut harga untuk percutian family pada 23/4/2014 – 25/4/2014 (3H2M) untuk 4 dewasa,

    (1) penginapan 3H2M di Apartment, sekitar pekan kuah
    (2) Avanza (Auto)
    (3) island hoping
    (4) cable car
    (5) tiket feri pergi dan balik

    terima kasih

  92. nurul says:

    Salam…
    Boleh sy tau bujet untuk 3hari2mlm untuk 7 dewasa semua perempuan trmasuk mpv untuk disewa?
    Mpv cam alza or exora pun ok,,,penginapan kongsi2 sbb kteorg student n nak save bujet

  93. nurul says:

    Assalamualaikum, saya nak tanya harga utk penginapan(hotel 2bilik) dan kereta sewa utk 4org pd 2-4 mei. Tq

  94. Nooridayu Wahid says:

    Salam,
    saya nk coutation untuk 1 may – 3 may (3h2m) tok 6 orang dewase
    homestay+kenderaan….alza or ezora…

    Thankz

    • admin says:

      wslam,

      minta cik call/sms saya terus 0174256796 Pn.liza

      hubungi saya secepat mungkin kerana banyak tempahan untuk tarikh ini.

      tq,
      eylizar

  95. noraziela binti che lah says:

    assalamualaikum..sy nk tnya brape kos tk pnginapan n sewa kereta utk 6 dewasa n 1 kanak2.tarikh d jngka 21-22/jun/2014..tq

    • admin says:

      wslam,
      cik boleh ambil pakej bajet 5-7 paxs untuk homestay 3 bilik di taman nilam + toyota avanza (hari biasa) hanya RM560 shj.

      sila call/sms saya untuk maklumat lanjut:
      0174256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  96. Hazimah says:

    Assalamulaikum,

    boleh tak nak tahu pakej 3H2M utk 7 dewasa 3 kanak-kanak pada 5/9/14 – 7/9/14

    saya nak homestay dan kereta innova. boleh bagi sebutharga?

    • admin says:

      wslam,
      Rasanya untuk total kesemuanya tu tak sesuai untuk innova..cik boleh ambil van preggio harganya pun sama…

      pakej 3h2m bagi homestay 3 bilik taman nilam + van kia preggio untuk 12 seater =RM 660 shj.

      sila call/sms saya untuk maklumat lanjut:

      0174256796 / 0194456796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  97. aida fazlin yaakob says:

    Assalamualaikum.
    Saya sedang survey pakej percutian langkawi. Penginapan+kereta sewa+island hopping/mangrove tour
    4hari 3mlm (2hari bekerja+ sabtu&ahad, bukan musim cuti sekolah/perayaan
    3 dewasa+4kanak2 (1-7tahun)
    Penginapan preferably yg ada swimming pool (hotel/apartment)
    Mohon emelkan quotation.
    Terima kasih.

  98. siti natasha says:

    pkej fmily
    3x apartmnt
    2x van (urvan & commuter)
    1x van
    brapa ye?

  99. uda says:

    Assalammualaikum,
    Saya tengah survey pcutian ke langkawi utk 4h3m, seramai 9 dewasa 4 kanak2.
    1) penginapan apartment ada swimming pool
    Penginapan homestay tepi pantai
    2) Van
    3) Tiket feri pergi blk
    4) Island hopping
    Terima kasih, kerjasama dr pihak eylizar amatlah diharapkan………

  100. Nonira Rasol says:

    salam…
    saya berminat untuk pakej 3H2M rm560
    saya nak booking pada 23/10 hingga 25/10

    pertanyaan saya:-
    1.macam mana nak booking?
    2.homestay terletak dimana dan berapa bilik?
    3.kenderaan termasuk pakej sekali kan?

  101. Maria Binti Ab.Rahman says:

    Salam , saya bercadang ingin pergi ke Langkawi bulan sept .Saya hanya pergi berdua sahaja.Saya ingin meminta cadangan dari pihak tuan ke manakah destinasi yang boleh dituju, spt cable car , underwater world dll.
    Utk aktiviti island hopping saye lihat lebih kepada aktiviti berkumpulan. Untuk makluman tuan saya pertama kali ke Langkawi. Saya ingin menginap di Pekan Kuah. Minta jasa baik tuan untuk memberi cadangan dan budget .

    Sekian Terima Kasih

  102. ezzah says:

    Salam. Boleh sy dpt kn pakej bajet utk 3h 2m.
    -18/8 hingga 20/8
    -15org
    -2homestay/apartment
    -urvan van
    -island hoping
    -cable car
    -underwater world

    Tq. :)

  103. lini says:

    Salam. Boleh sy dpt kn pakej bajet utk :
    – Tarikh : 5- 8/6/2014 (flight LCCT 9.15mlm ( pergi) flight 10.30mlm (balik)
    -8 dewasa 3 kanak2 1 bby
    -homestay/apartment
    -urvan van
    -island hoping
    -cable car
    -underwater worl

  104. lini says:

    Salam. Boleh sy dpt kn pakej bajet utk :.
    Tarikh: 05-08/6/14 ( flight 9.15 mlm(pergi) – 10.30 mlm (balik)
    -8 dewasa 3 kanak 1 baby
    -homestay/apartment
    -urvan van
    -island hoping
    -cable car
    -underwater word

    TQ

  105. mama umie says:

    salam…
    nk tye budget kami 4dewasa untuk tarikh 8/6/14 check in malam – 11/6/14 check out mlm. pick up n drop off at airport
    1-kereta sewa viva
    2-homestay/apt mane yg lebih murah
    3-cabel car
    4-island hopping
    5-mangrove tour
    6-underwater world
    asap, tq

  106. nia says:

    salam, saya nk detail pakej homestay for 8pax+toyota innova = RM660…homestay boleh pilih x?

  107. noraini says:

    Salam
    Synak tahu budjet untuk:
    Penginapan-4hari 3malam(homestay)
    Mpv sewa:toyota innova
    Actvity:-island hoping
    – mangrove tour
    Cable car
    6 dewasa 1budak(4thn) 1baby (19mth)
    Kami naik flight (17/11/14-20/11/14-hari biasa)

    • admin says:

      wslam,

      minta cik call/sms saya terus untuk dapatkan harga istimewa pakej 4H3M…..

      sila call/sms :
      0174256796 / 0194456796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  108. Noratiqah Shahirah says:

    slam .. sy nk taw bajet 3 h 2 m utk 5 org . trutma utk pngnpan , knderaan . tarikh nye ialah 26/8 – 28/8 ini .. trima kasih ..

  109. Norhisham Zaharin says:

    Salam Pn Eylizar,

    Saya nak bertanya ada ke pakej utk homestay + Van utk 7 org + Pemandu pelancong. Ini adalah utk
    pelancong (kawan) dari luar negara. Berapa bayarannya sehari utk pakej di ats bersama tour guide sekali.

    Terima Ksh

    Hisham

  110. Adilla Anis says:

    assalammualaikumm
    saya nktanya yang
    pakej 5-7paxs untuk (3H2M) untuk bulan 12…
    nk tanye harge untuk bulan 12??
    Homestay dekat dgnpantai cenang??
    harap balas dgn segera
    -5 org dewasa

  111. nor aziyah says:

    Assalamualaikum…
    Boleh bg sy badget untuk 6 dewasa 3 kanak2 2 baby..
    Plan nk pergi Sabtu-Isnin (3H2M)-bukan time cuti skolah
    just weekend biasa.
    Boleh bagi saya details pakej badget
    -homestay/apartment
    -urvan van/pregio
    -island hoping (yang sy baca dkt atas rm320 1 bot to direct pergi 3 pulau ke??? ke rm 320 untuk 1 pulau??)
    -cable car(optional)
    -underwater world(optional)

    • admin says:

      wslam,

      harga kalau bukan cuti sekolah tu murah la sikit..berbanding cuti…

      island hopping satu bot RM320 shj…untuk ke 3 buah pulau selama 4 jam..

      sila call/sms saya terus untuk keterangan lanjut:

      0174256796/0194456796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  112. ALFAT says:

    haii , saya nak tanya pakej penginapan nd pengankutan utk 7 orang . kami akan naik flight pd 8/8 malam nd akan balik semula ke kl pada 11/8 .. pakej mana y sesuai nd berapa

  113. Nur Suhana says:

    Tolong berikan sebut harga terbaik bagi maklumat berikut:-
    # Pakej Kumpulan (31 orang: 8 keluarga: 24 dewasa, 3 kanak2, 3 bayi)
    # Tarikh: 14/9/2014-16/9/2014 (3H 2M)
    # Tolong masukkan Island hopping, transport, tiket feri,2xbreakfast, pginapn yg slesa bg 8 kluarga & Island tour)
    # Bajet: RM3500-RM4000

    • admin says:

      Salam,

      Minta cik berhubung dengan saya serta berbincang dengan lebih lanjut dahulu nanti saya hantar sebut harga.

      sila call/sms:
      0174256796/0194456796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  114. Marliana says:

    Salam Pn.Liza..

    Kami sekeluarga bercadang ingin bercuti di Langkawi pada 14 – 17 November 2014. Bil kami 8 dewasa 2 kanak2…sy ade pertanyaan:

    # Berapa harga pakej bg teratak 22 utk 4h 3m beserta kenderaan?
    # Berapa harga pakej bg island hopping utk kami sekeluarga??

    Terima kasih.

  115. Marmy Roshaidah says:

    Salam Puan Liza,

    Boleh estimate budget untuk saya kalau saya ke sana dalam raya kedua 29/7 – 2 /8 ( 5 hari 4 malam) termasuk island hoping, cabel car dan underwater package. pergi dalam 5 dewasa 6 kanak-kanak. terima kasih,

  116. aryati idrid says:

    Salam pls bagi quotation untuk 3pax. Seorang dewasa dua kanak2.Kalau boleh include mangrove tour, skyline and island hopping to tasik dayang bunting. Date raya ke 3-6. Best accomodation challet infont of beach. Tqvm.

  117. wahidah says:

    slm pn. liza. saya nk tahu harga bagi pakej 3h2m pada 1,2,3 februari 2015. utk penginapan 11 dewasa 4 kanak knak dan 1 kanak kanak berumur 2 tahun. harga pakej utk homestay / apartment, van nissan, pakej pulau dan cabel car. jika ada pakej lain yg menarik berapa harganya ye…tq

  118. siti nur'aainaa binti juhari says:

    salam
    boleh x saya dapatkan harga pakej untuk :-
    1)penginapan homestay atau apartment
    2)mpv
    * untuk 15 orang (dewasa)
    *lelaki + perempuan
    * pada : 10/10/2014 – 12/10/2014
    terima kasih

  119. firdaus says:

    Assalam..
    Boleh bg sebut harga bg penginapan pada. 17 oct – 20 oct 2014. 4 dewasa 3 kanak2 termasuk yg berikut:
    1. Penginapan (berhawa dingin)
    2. Transport
    3. Island hopping
    4. Cable car
    5. Fasiliti kolam renang
    Terima kasih

  120. Diana says:

    PAKEJ 8 PAXS UNTUK (3H2M) HARI BIASA

    nak tya ttg pakej nie..
    available x utk 23,24 n 25 August ni..

    n rege RM660 tu tuk termasuk sewa kreta innova 3 arie ke..

    • admin says:

      ya,untuk hari biasa termasuk kereta…

      minta hubungi saya terus untuk keterangan lanjut lebih detail: 0174256796 / 0194456796 Pn.Liza
      whatsapp:+60195640251
      tq,
      eylizar

  121. Shuhada says:

    Salam,

    1) Boleh sy dapatkn harga pakej tuk 5-7 org (termasuk 1 baby) + kereta (kereta ape) sahaja pada 24-26hb Sept 2014.
    2) Cmne pulak harga klu termasuk dengan island hoping and cable car. Tq.

  122. ejah says:

    puan, mohon hantarkan harga bagi pakej homestay dan kereta 3d2n pg 18-20 oktober 14 untuk 9 dewasa & 2 kanak2… tq

  123. assalamualaikum
    saya nak tanya?
    saya ada plan nak bawa budak2 kilang saya pergi bercuti di langkawi ,
    plan saya 2 hari 1 malam ,
    ada pakej2 yang terbaik x boleh rekemen kat saya..
    jika ada pakej terbaik saya akan bawa berbincang dengan anak2 buah ,
    plan mungkin dalam 23/24/25/26 oktober 2014

    • admin says:

      Wasalam Cik Muhammad Tarmizi,

      Ya boleh tak da masaalah cik. Pihak kami mempunyai 10 unit apartment yang berdekatan satu sama lain di Sri lagenda ini. Jadi banyak juga Jbatan kerajaan dan rombongan mengambil pakej ini.

      Minta cik hubungi say aterus untuk berbincang lebih lanjut keperluan percutian cik di langkawi.

      0174256796 /0194456796 Pn.Liza
      whatsapp: +60195640251

      tq,
      eylizar

  124. assalamualaikum ,
    saya nak tanya ?
    saya ada plan nak bawa budak2 kilang pergi bercuti dalam 20-30 orang ,
    ada pakej yang terbaik x boleh rekemen ,
    2 hari 1 malam
    plan saya mungkin 23/24/25/26 oktober 2014
    muhamad tarmizi recently posted…3 bedroom Sri Lagenda Service Apartment KuahMy Profile

    • admin says:

      Wasalam Cik Muhammad Tarmizi,

      Ya boleh tak da masaalah cik. Pihak kami mempunyai 10 unit apartment yang berdekatan satu sama lain di Sri lagenda ini. Jadi banyak juga Jbatan kerajaan dan rombongan mengambil pakej ini.

      Minta cik hubungi say aterus untuk berbincang lebih lanjut keperluan percutian cik di langkawi.

      0174256796 /0194456796 Pn.Liza
      whatsapp: +60195640251

      tq,
      eylizar

  125. azni says:

    hai…
    boleh sy dapatkan quotation bagi :

    1) apartment @ homestay bagi 6 org dewasa + 1 org kanak-kanak (3 tahun)
    2) transport MPV

    tarikh pada 18.12.2014 hingga 21.12.2014

    tqvm

  126. norseha says:

    Pertanyaan 3H2M dari 19-21 sept utk 3 org dewasa wanita. Ada kekosongan penginapan?
    Berapa harga utk sorg?
    019 861 9886

  127. Syah Hamzah says:

    Salam,

    Family saya akan ke langkawi pada bulan December – 8 dewasa, 7 kanak-kanak. Boleh tak bagi saya harga untuk yg berikut:

    1) Kenderaan untuk 3H2M
    2) Island Hopping
    3) Cable Car
    4) underwater world

  128. Abdul Hafiz says:

    salam..saya ingin bertanya harga percutian untuk 2 orang pada 22-24.10.204(hari biasa)
    1.homestay
    2.kereta sewa(viva auto)
    3.island hopping
    4.cable car

  129. Amira says:

    Saya bercadang nk ke langkawi thun dpan 3 april sampai 5 april 2014.boleh bg saya quotation untuk family 8 org pakej trmsuk homestay atau apartment 3 bilik kenderaan dan juga pakej island hopping.

  130. siti nor says:

    Salam…
    Sy bercdg nk bawa fmly ke lgkwi pd 24-27nov 2014 ni (4H3M)….blh x bg sy harga pakej plg murah yg include:
    1. Penginapan
    2. Transport beserta pemandu utk bawa
    – pergi blk dr airport
    – ke tmpt2 lawatan spt makam mahsuri, proses gamat dsb..
    3. island hopping

    • admin says:

      Wasalam,

      Boleh tak da masaalah….

      Minta hubungi saya terus untuk pertanyaan lanjut:

      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  131. siti nor says:

    Salam…
    Sy bercdg nk bawa fmly (7 dewasa 1 kanak2) ke lgkwi pd 24-27nov 2014 ni (4H3M)….blh x bg sy harga pakej plg murah yg include:
    1. Penginapan
    2. Transport beserta pemandu utk bawa
    – pergi blk dr airport
    – ke tmpt2 lawatan spt makam mahsuri, proses gamat dsb..
    3. island hopping

    • admin says:

      Wasalam,

      Boleh tak da masaalah….

      Minta hubungi saya terus untuk pertanyaan lanjut:

      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  132. rahmat says:

    family gathering ke langkawi may 2015 :-
    email kan saya sebut harga untuk detail di bawah.

    dewasa – 42
    kanak2 – 13

    aktiviti :-

    – homestay/apt mane yg lebih murah
    – cabel car
    – island hopping (jalan2)
    -underwater world
    *- BBQ dinner

    email or call me 0123025744

    • admin says:

      salam,

      Boleh tak da masaalah….

      Minta hubungi saya terus untuk pertanyaan lanjut:

      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  133. wana says:

    assalam pn liza
    bole sy dapatkan harga penginapan dan kenderaan?
    3hari 2 malam
    penginapan homestay : 4 bilik
    kenderaan
    13 dewasa 5 kanak-kanak
    tarikh raya cina 2015

    • admin says:

      Wasalam,

      Boleh tak da masaalah….

      Minta hubungi saya terus untuk pertanyaan lanjut:

      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  134. noraida says:

    assalamualaikum
    pakaj utk 2 org brp yer bajet 3hari 2 malam

    1. penginapan yg ok murh xpe
    2. transport (myvi auto ok)
    3. island hopping
    4. cable car..

    20hb hingga 22hb bulan 12

    • admin says:

      Wasalam,

      Boleh tak da masaalah….

      Minta hubungi saya terus untuk pertanyaan lanjut:

      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  135. Khairunnisa says:

    assalamualaikum
    pakaj utk 4 org brp yer bajet 3hari 2 malam(24-26/11)

    1. penginapan area pantai cenang(berdekatan dengan laut)
    2. transport (myvi/viva auto ok)
    3. island hopping
    4. cable car..

  136. Ayie Sha69 says:

    salam.sy dah tgok pakej ygrm1370 tu..homestay+trnsport +island hpping tu..masih kosong x utk tarikh 22/11 ni?

  137. khairi says:

    Assalamualaikum,
    Saya ade hubungi pn hari ini tapi x de org pick up phone hari ni. saya nk tnya harga pakej Langkawi utk 8 org dewasa, 1 kanak kanak pada tarikh 11-14 December 2014. pakej termasuk:-
    1)homestay/apartment yg selesa utk family
    2)kereta sewa yg selesa.(dari jetty kuah)
    3)islands hopping
    4)Mangrove tour

    terima kasih

    • admin says:

      wslam,

      maaf hari ni banyak group masuk..cik boleh call/sms atau whatsapp terus kepada saya sekarang…

      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  138. fida says:

    hai,
    saya ingin bertanya tentg pakej 4H3M utk 3 org dewasa, boleh saya dapatkn dengan lengkp:-
    -penginapan
    -kenderaan
    -island hopping
    -snockling
    -under water

    • admin says:

      Hi Cik Fida,

      Semuanya boleh kami aturkan…

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  139. zura says:

    salam, pn liza..

    nk thu kos penginapan untuk 2 dewasa dn 1 bby.dan kereta sewa.

    date : check in 1 april 2015 check out 6 april2015. 6 hari 5 malam.

  140. siti norasikin says:

    I nak g sana 31 jan 2015 hingga 4 feb. 12 dewasa 5 kanak-kanak

    tolong suggest homestay atau apartment yg ada 4 bilik (kalau ada swimming pool lagi bagus)

    dan juga kenderaan. dan apa2 yg menarik disana

    tq

  141. FONG MUI LING says:

    Salam. Tuan/Puan, berapa kos untuk pakej berikut:

    Tempoh : 3H 2M
    Bajet : nak yang murah2 je.
    Tarikh : 19, 20 Dan 21 Dec 2014
    Bilik : 3
    Jenis penginapan : home stay/apartment
    Jenis pengangkutan : Van
    Arrival : Jeti Feri Langkawi

    Harap tuan dapat bagi quotation untuk pakej seperti di atas. Kerjasama tuan diucapkan ribuan terima kasih.

    • FONG MUI LING says:

      Untuk 17 orang..8 org lelaki, 9 org perempuan..

      • admin says:

        Hi Fong,

        Actually maximum for Apartment homestay with swimming pool in town for 15 persons only. You need to get 2 apartment in the same area.

        Please contact us directly as soon as possible for inquiry.
        0174256796 / 0194456796
        whatsapp: +60195640251 pn.liza.

        tq,
        eylizar

    • admin says:

      Hi Fong,
      Just to let you know that all homestay with out swimming pool is for Muslim only. However for Non Muslim we do provide Apartment Homestay include swimming pool at kuah Town.

      Please contact us directly as soon as possible for inquiry.
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  142. siti says:

    asalam….boleh beri saya harga untuk 3h2d bagi 2dewasa 2 kanak-kanak (9thn & 11 bln)

  143. suzila says:

    salam… nak carik penginapan & kereta sewa pd 21/1/15 8pm – 24/1/15 2pm utk 2dewasa
    (Dr airport)

    terima kasih

  144. Nadia says:

    Salam,

    Mencari pakej murah di Langkawi
    – apartment 3 atau 4 bilik (aircond & swimming pool jika ada)
    – utk 12 orang dewasa & 1 bayi setahun
    – dari 25/12/14 – 28/12/14 (4h3m)
    – arrive di jetty point
    – van
    – sky cab & underwater world packages

    Thanx.

  145. Zulkifli Ismail says:

    Saya sedang mencari apartment atau homestay utk 8 org (6 anak, 1 isteri) 3 or 4 bilik a/cond. Check in 22/11, check out 27/11. Saya juga ingin sewa kereta mpv (alphard/velfire) utk tempoh 23-26/11. Kami menaiki k/terbang kesana.

    • admin says:

      Salam Cik Zulkifli,

      Masih ada kekosongan…
      Hi Shanti,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  146. Siti says:

    Salam…nk tnya blh bg sy pakej 4h3m utk 2org.
    tq =)

    • admin says:

      Wsalam Cik Siti

      Boleh…

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  147. Siti says:

    Salam..blh bg pakej 4h3m utk 2org

  148. atul says:

    Salam.

    Saya mencari pakej percutian individu (1pax) yg pling murah.

    Tarikh: bulan dis 2014 / jan 2015
    Penginapan: kalau boleh nk murah jer…
    Pengangkutan: nak yg ada driver. saya xnk drive :)
    Lokasi yg nak pergi: Ismail Group, Idaman Suri,
    island Hopping
    makam mahsuri n tempat yg best lg kat langkawi.

    Terima kasih

  149. Zaizu says:

    assalam,
    saya nk tahu budget kos utk:-
    1) penginapan
    2) kereta/van sewa
    3) island hopping
    4) cable car
    Tarikh pada 13/2/15-16/2/15 menaiki kapal terbang dan di jangka tiba pd pukul 8 mlm. Percutian ini untuk 8org dewasa,,4org kanak2 (10-5thn)
    harap dpt mbantu.
    terima kasih

  150. nur azureen maryam bt mansor says:

    salam puan liza, saya nak mnta quotation utk :
    18/12 – 20/12/2014,
    1) 4 person,
    2)island hopping,
    3)cable car,
    4)chalet pantai cenang.
    5)transport,
    terima kasih puan liza.

    • admin says:

      WaSalam cik Nur Azureen,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  151. akma says:

    saya nak tanya budget kos utk:-
    1) penginapan
    2) kereta/van sewa
    3) island hopping
    4) cable car
    Tarikh pada 29/1/15-31/1/15
    Percutian ini untuk 9org dewasa,,3org kanak2 (bayi dan 2 orang umur 2 tahun)
    harap dpt mbantu.
    terima kasih

  152. sha says:

    salam
    saya berminat untuk mengetahui jika pihak eylizar homestay ada menyediakan pakej untuk family 5 orang. untuk 4h3m..
    seperti :
    1)tempat penginapan

    2)kereta sewa (waja,wira,myvi)

    3)island hoping

    prefer untuk stay di pekan kuah..bilik hotel untuk 5 org..

    tarikh untuk pergi 22/1 – 25/1 2015

    • admin says:

      WaSalam cik Sha,

      Ada…

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  153. Haryani Rosli says:

    Pakej utk 15~20 org
    Apartment 2 buah
    Bln februari 2015
    Hari biasa bkn cuti sekola
    Brapa harga?

  154. Ginnie low says:

    Any package recommend for family package ( 3 adult & 3 children ) wish to visit on coming Saturday ( 13/12/2014 ) till Tuesday @ Wednesday ( 16@17/12/2014 )

    Pls. contact me 0167117705
    Thank you

  155. Fizah says:

    As salam.

    Sy nk tnya, sy perlukan apartment yg ada kolam renang. 3 bilik tidur with queen bed semuanya n extra tilam.

    Utk 8 dewasa + 2 kanak2 + 2 baby.

    Target date 14-16 jan 2015.

    N perlukan sebuah kenderaan untuk digunakan.

    Berapa ye?

  156. Fizah says:

    As salam.

    Sy nk tnya, sy perlukan apartment yg ada kolam renang. 3 bilik tidur with queen bed semuanya n extra tilam.

    Utk 8 dewasa + 2 kanak2 + 2 baby.

    Target date 14-16 jan 2015.

    N perlukan sebuah kenderaan untuk digunakan.

    Berapa ye?

  157. juwairiyah says:

    salam. nak tanya. saya dan keluarga nak tnya pakej. 1 mpv + 3h2mlm homestay (3 bilik).

  158. juwairiyah says:

    salam. nk tnya pakej mpv + 3h2mlm homestay(3 bilik) pada 21-23 dis 2014

  159. Zarinah says:

    Assalamualaikum,

    Pn. Liza boleh tak bagi saya detail n harga untuk pakej penginapan 3h2m termasuk island hoping (sharing boat) untuk 2 dewasa dan 2 kanak. Terima kasih.

  160. marlia omar says:

    As salam
    Boleh tak nak tau harga untuk 3h2m 10 pax, harga untuk 1 apartment atau harga homestay di pekan kuah..termasuk kereta sedan 1 buah dan sebuah mpv livina etc? tarikh 30/1/2015-01/2/2015…Tq

    • admin says:

      Wslam Cik Marlia Omar,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  161. amirah says:

    salam pn liza,

    saya nak tanya harga untuk penginapan, transport bagi 4 orang (1 famili) dan hoping island 3 pulau.

    tq

  162. mohd mustapa b.hassan says:

    salam saya sekeluarga bercadang bercuti di langkawi selama 3 hari 2 malam pada penhujung bulan 10 2015.kami seramai 13 dewasa dan 5 kanak kanak.boleh saya tahu harga untuk penginapan.kereta/van.island hoping dan cable car.sila email saya. terima kasih

    • admin says:

      wslam cik Mohd Mustapa b.Hassan,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  163. arin says:

    Hi cik liza ada x pekej untuk 2org dan baby untuk 3 hari 2 malam full pekej kalo ada

  164. zafira says:

    Salam,

    Saya bercadang nak bercuti di langkawi pada 26jan sampai 29jan dengan 3 org kawan saya.
    Saya mencari pakej lengkap untuk hotel, kereta sewa dan tour.

    Mohon tuan/puan dapat senarai kan harga lengkap untuk kesemua berikut :
    1. hotel (berdekatan pantai Chenang)
    2. Sewa kereta (kancil/viva untuk 26jan mlm, 27 jan, 28jan dan 29jan pagi)
    3. Tour package (island hoping, mangrove island, snorkeling packages)

    Kerjasama tuan/puan amat saya hargai jika dapat berikan harga lengkap serta yang berpatutan..
    Jika tiada halangan saya akan mengunakan khidmat anda bila disana nty..

    Terima kasih!

  165. Pn.Yati says:

    Salam.blh saya dptkn bjt kos untk
    – penginapan- h.stay
    – kereta
    – percutian untk 6 Dwasa 1 knk-2.
    – cdgan trkh cuti raya cna
    19 c.in 21 c.out.
    Hrp dpt membntu….TQ

  166. zai79 says:

    Salam puan,

    leh bg sebutharga utk family day 3h2m
    dewasa 12 orang
    remaja 5 orang (17thn)
    kanak2 5 orang (11,10,3 n 2 thn)

    nk homestay, mpv, cable car n island hoping

  167. norliza says:

    Salam.saya nak tanya ada lagi tak pakej apartment tuk 4 orang pada 14-16 march 2015.

    • admin says:

      WSalam cik Norliza,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  168. Azhari says:

    Salam.

    Saya merancang percutian saya bersama rakan di Langkawi. Saya ingin tahu harga tuk pakej 4-6 orang.
    Perancangan dalam hujung bulan January atau bulan February 2015.

    Pakej termasuk:
    – Apartment
    – Pengangkutan
    – Tour
    – Kemudahan Lain (Shopping Complex or Restaurant)

    Atau Pn. boleh mencadangkan pakej yang sesuai untuk kami.

    Terima Kasih. :)

    • admin says:

      WSalam cik Azhari,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  169. arinawati says:

    sy nak booking pakej famili 10-12 org 3 hari 2 mlm hari biasa pada 26,27,28 febuari 2015.

    • admin says:

      Salam cik Arinawati,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  170. mieza says:

    as salam. sy nk g bulan6 tahun 2015.. sy nk tau pakej utk 12dewasa
    kanak3. brpe hrga pakej..? cuti sek.. dan tiket ferry masok dlm pakej ke..

    • admin says:

      WSalam cik Mieza,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  171. Salmah md said says:

    Sy bercdg nak be rombongan pelajar seramai 80 org ke langkawi dr ipoh. Blh ke tuan berikannpakej yg sesuai termasul lawatan n tpt tinggal utk 3hari 2 mlm beserta bajet.

    • admin says:

      Salam Cik Salmah,

      Boleh tak da masaalah ..ntuk lebih detail….Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  172. Badrul Mohd Salleh says:

    Hi Pn Liza, saya berminat dgn package pn ni. Boleh bagi sebut harga utk package keluarga ( 15 dewasa 8 kanak2) utk semua dgn harga berpatutan. Hotel/Apartment( Kolam renang, berdekatan pantai), feri, sewa kereta, island tour, cable car, Island hopping, Tarikh dari 6hb June sampai 10 hb June. Terima Kasih.

    • admin says:

      Salam Cik Badrul,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  173. Chang Teck Chiang says:

    Car rental package with apartment for 5 person from 19th February 9pm until 22nd February 10am.Pick up and drop off at Langkawi airport.Thanks.

  174. sylvina says:

    hai,nak tanya harga pakej 3H2M untuk 12 dewsa 4 kanak2, pada 4-6hb 8.2015.
    1) homestay
    2) transport
    3) cabel car,underwater world,island hoping.

    tq..

  175. yaty says:

    salam..knp sy call hp off n wssap lambat reply?

    • admin says:

      wslam,

      maaf kami mempunyai 3 buah phone untuk talian dan ianya sentiasa sibuk..manakala whatsapp pula beratus2 sehari..jadi saya ambil masa sedikit untuk reply mesej cik..tq

  176. Mohd Fahmi says:

    Salam Puan Liza..

    Saya memerlukan sebut harga untuk 40 orang bagi 3 hari 2 malam yang ekenomi. Cadangan rombongan adalah bulan Mac 2015. Sila emailkan ke fahmijamil87@yahoo.com

    Terima kasih

  177. rosmawati illadad khan says:

    as salam puan..msh available x pakej 3H2M utk 5-7 org utk cuti skolah ni. Date around 16 -18/3. Tq

  178. nor hafizah abdul rashid says:

    Salam Puan Liza..

    Saya memerlukan sebut harga bagi 3H2M & 4H3M yang ekonomi untuk rombongan seramai -+65 orang (13 keluarga – 48 dewasa 17 kanak2) . Cadangan rombongan adalah bulan Mac 2016.

    Pakej termasuk:
    – Apartment
    – Pengangkutan
    – Tour
    – Kemudahan Lain (Shopping Complex or Restaurant)

    Atau Pn. boleh mencadangkan pakej yang sesuai untuk kami.

    Terima kasih

  179. Norazila says:

    Salam..sy nk g langkawi pada 24-27.04.15 (3H2M) seramai 9 dewasa n 3 kanak-kanak (bwh 4thn). blh x bg pakej yg murah untuk :
    1) apartment 4 bilik
    2) kereta sewa

  180. zaidi says:

    Assalamualaikum sy cadang nk brrcuti di langkawi pd 123 hbmei nnt 3d2n 3dewasa 2kanak kanak bleh tolong suggest pakej utk saya.tq

  181. era says:

    sy nk pax 15 org siap hmstay ,van n trip ke pulau..nk tnya mknn n trnsport ke airport mcmna ya? disediakn atau x? dan van tu pndu sndr ye slma 3 hr tu?

  182. Azman says:

    Saya merancang utk bercuti ke Langkawi 4H3M, dari 30/April/2015 – 3/Mei/2015, bersama dengan keluarga – kami semua 10 orang (2 dewasa, 5 anak berumur 13-19tahun, 3 anak berumur 8-12 tahun.

    Cari ingin dapat quotation untuk :
    1) Penginapan/apartment
    2) Kereta (preferred Innova/Naza Ria)
    3) Cable car
    4) Underwater World
    5) Island Hoping

    Mohon dapat offer harga yang menarik.

    Tkasih

    • admin says:

      Salam cik Azman,

      Semuanya kami boleh aturkan…

      cuma minta cik Azman whatsapp detail kepada saya terus 0195640251 pn.liza

      nanti saya akan terangkan semuanya bertulis…

      tq,
      eylizar

  183. su says:

    Slm.saya nk tny 16hb sept-19hb sept msh ada kekosongan?n klu sya pilih pakej rm560 n pegi hari biasa.,tp sya pegi 4h3m,mcmana ngn harga?

  184. Linda says:

    Salam..
    saya berminat nk tanya pakej harga utk family trip 4h 3m :

    tarikh : 26/10/2015 ( pagi : pickup kt airport )
    29/10/2015 ( ptg : hantar ke air port )
    bil : 11 dewasa , 2 kanak-kanak
    pakej diperlukan : a )penginapan prefer homestay ( 3 bilik )
    b ) van prefer nissan urvan
    c ) island hopping
    d ) cabel car

    pls reply,,,,thanks

  185. johari bin ibrahim says:

    boleh dapatkan quotation utk rombongan dalam 40 orang

  186. aslmkm puan

    puan masih lagi menyediakan pakej untuk tahun 2015 x?

  187. salam puan, sy nak tanye klu student Ipt (lbih kurg 30 org). Mintak tolong syorkan pakej??
    akmarul syahmie recently posted…Apartment Langkawi 4 Bilik di Pekan KuahMy Profile

  188. Sharon L says:

    1) chalet ( 3 bedroom , 2 bathroom)
    1 malam 8/6/15 ( Monday)
    * kalau tambah 1 single bed, berapa harga? *
    2) sewa van nissan urvan 2 hari
    8/6/15 – 9/6/15
    3 ) island hopping
    8 dewasa , 8 kanak
    4 ) cable car
    8 dewasa, 8 kanak

  189. fi says:

    salam,
    saya nk tahu budget kos utk:-
    1) penginapan area pekan kuah
    2) kereta sewa
    3) island hopping
    4) cable car
    percutian ini untuk 20 orang.
    tarikh maybe 13 dan 14 mei 2015
    harap dpt mbantu.
    terima kasih:)

  190. MOHD NAJMUDDIN SHAPIE says:

    assalamualaikum…saya nak buat tempahan hometsay+avanza
    tarikh 22 september2015 hingga 24 september 2015
    minta bagi harga termurah

  191. assalamualaikum saya nak buat tempahan homestay 3bilik(berdekatan airport) + avanza 3 hari dua malam
    tarikh 22september2015 hingga 24september2015

  192. Mira says:

    salam, saya ingin tahu kos untuk pakej family

    * 5 dewasa 1kanak-kanak
    * homestay
    * kereta pandu sendiri
    * 24 july hingga 27 july
    *pakej hopping island

    p/s sy dah msg puan ter;ebih dahulu tapi tiada respon setakat ini.. :)

  193. fidzy says:

    hi….saya nk tya kalau sya nk pakej untuk 5 org, pada 19.12 sehingga 24.12 (6 hari 5 malam) saya memerlukan pakej penempatan dan kenderaan sahaja. reply saya ASAP, sekian terima ksih.

  194. Assalammualaikum.

    Saya nak tanya untuk percutian 3hari 2malam. 9 orang dewasa dan 6 kanak-kanak berumur lingkungan 10 tahun – 2 tahun.
    Saya nak homestay tepi laut, Tarikh kami pergi pada 10-12 Ogos 2015.
    Saya perlukan quotation untuk:
    Kereta sewa
    Homestay
    Island Hopping

    Terima kasih :)
    Putri Nuraishahya recently posted…Apartment Langkawi 4 Bilik di Pekan KuahMy Profile

  195. izah says:

    Salam..
    saya berminat nk tanya pakej harga utk family trip 4h 3m :

    tarikh : 11/10/2015
    14/10/2015
    bil : 9 dewasa , 6 kanak-kanak (1y-6y)
    pakej diperlukan : a )penginapan prefer homestay ( 3 bilik )
    b ) van prefer nissan urvan
    c ) island hopping
    d ) cabel car

    pls reply,,,,thanks

  196. afrina says:

    assalam…saya nak tanya perbelanjaan bagi kami seramai 4 org untuk bajet student ada tak??

    1.penginapan(dorm/motel)
    2.kereta sewa
    3.cable car
    4.island hoping

  197. aziz says:

    saya sekeluarga[ 9 orang] merancang ke langkawi iaitu sampai ke langkawi pkl 9 malam [10/12/2915] dan balik pd 7 malam pd 13/12/2015, ingin mendapat tawaran harga bagi aparment 3 bilik [ ada swimming pool] dan dan kenderaan Mpv dlm tempoh tersebut. sila maklumkan kepada saya tawaran harga melalui email saya. terima kasih

  198. yatie says:

    Hi, boleh quote pakej yang berpatutan untuk Private company termasuk perkara di bawah;

    1. 5 bilik (3 family, 2 single)
    2. dewasa 9, kanak 5-7thn – 3
    3. van
    4. kemudahan BBQ
    5. others

    Thanks

  199. navindran says:

    2 orang shj.. 3h2m…ada pakej tak? :)
    plan utk minggu 2 bulan july
    navindran recently posted…Apartment Langkawi 4 Bilik di Pekan KuahMy Profile

  200. fina says:

    assalamualaikum, boleh quote pakej yang berpatutan untuk pelajar sekolah seramai 20 org + 2 guru : 3h2m
    1) penginapan area pekan kuah
    2) kereta sewa
    3) island hopping
    4)pick up dari jeti kuah ke penginapan

  201. Alif says:

    Salam. Saya nak tahu berapa harga pakej utk percutian 3 hari 2 malam (hari biasa) utk 5 dewasa & 3 kanak-kanak:
    * Homestay
    * Innova
    * Island Hopping
    Terima Kasih

  202. Ms Yanti says:

    Askum,
    Boleh tolong kirakan pakej untuk 4H3M (CNY 2016)
    Tarikh : 06/02 – 09/02/2016
    Total : 40 (Dewasa + Kanak2) 8 Family
    Rumah : 2-3 Units Homestay / Chalet nak yang bersebelahan
    Pengangkutan : 2 – 3 units Ban (Self drive)
    termasuk pakej makan : Sarapan pg, mkn tghari n mlm.
    Sertakan gambar bilik dan rumahjika ade.
    Jasa baik anda amat dialukan untuk membalas email ini.
    Skian Terima Kasih
    Yanti 012-7295362 (Email : noor@chiutravel.com)
    Ms Yanti recently posted…Apartment Langkawi 4 Bilik di Pekan KuahMy Profile

  203. izzatti says:

    pakej untuk 7 hari 6 mlm..10 org..4 perempuan 6 lelaki..bilik berasingan..klau boleh berserta mangrove cablecar dan lain2x yg menarik

  204. Pushpinder says:

    hello..nak quotation for 3h2m untuk 3dewasa 2 kanak.tempat penginapan,cable car,transport n island hopping.sila email quotation pada saya,saya akan berbesar hati sekiranya pn boleh beri cadangan untuk percutian dan tempat yang boleh dilawati..penginapan termasuk meals please.tq

  205. natasya says:

    salam..sy nak tanya…masih menawarkan perkhidmatan percutian ke..sy baru berkahwin..ade x pakej honeymoon?

    tq…

  206. nur ain says:

    salam puan blh sy tau pakej untuk 7-8 org dewasa untuk 3h 2m beserta dgn
    +penginapan
    +island hoping
    +cable car
    +van sewa
    +tour guide

    dan pakej termasuk tiket feri pergi balik dr kuala perlis – p.langkawi..

    terima kasih..

  207. dewi rohayuh says:

    sya sedang mencari hostel utk 12 org pd 26.01.2016-28.01.2016.. pakej van Dan island hoping

  208. nurul says:

    salam,
    saya nk tahu budget kos utk (4H2M):-
    1) penginapan
    2) kereta sewa
    3) island hopping
    4) cable car
    5) mangrove tour
    percutian ini untuk 4org dewasa,1 remaja(14thn), 1 kanak2 (8thn)
    harap dpt mbantu.
    terima kasih

  209. azimah says:

    berapa cost untuk yg berikut :

    1. Penginapan
    2. Kereta
    3. Snokerlling Pulau Payar

    untuk 6 dewasa 1 kanak-kanak

  210. su says:

    Slm..Hi ..saya cadang nak pergi langkawi pada 25hb – 28hb feb 2016. Boleh saya tahu adakah homestay teratak 9 or 16 masih kosong? Dan mcmana ngn harga kereta sewa dan pakej mangrove tour? Terima Kasih..

  211. fazni says:

    Salam, saya bercadang ke langkawi 30 jan – 1 feb 2016. boleh puan bagi cadangan pakej penginapan utk 3-6 org dewasa area pekan kuah. kami memang nk shopping je. terima kasih.

  212. Herna says:

    as salam..
    saya nak tanya pakej untuk 3h2m 5 orang (3dewasa/2kanak 5thn , 3 thn). kalau boleh homestay nak dekat pekan kuah.
    – homestay+kenderaan (myvi@waja) auto
    – cable car
    – island hopping
    – tiket feri pergi dan balik
    untuk tarikh 29-30hb januari 2016
    lagi satu nak tanya kat homestay ade kolam renang tak?

    kalau boleh nak harga yang murah2..harap dapat membantu..
    terima kasih..

  213. Herna says:

    ok saya wasap awk..tq

  214. Lina says:

    Utk tarikh 21-23hb 11 ni pakej utk 5-7 org msih ade ke

  215. Izan Zulkipli says:

    Assalamualaikum, Saya nak tanya pakej untuk 7-8 org dewasa untuk 3h 2m beserta dgn, bukan cuti sekolah.

    homestay/apartment + kereta sewa (MPV)

    +penginapan
    +island hoping
    +cable car
    +van sewa

    +penginapan
    +cable car
    +van sewa

    +penginapan
    +cable car

    Terima Kasih

  216. kang chin koat says:

    salam,
    saya nk tahu budget kos utk (3H2M):-
    1) penginapan
    2) bus sew
    3) mangrove tour
    percutian ini untuk lebih kurang 30org murid (11 dan 12 tahun) sekolah rendah kebangsaan,4 guru pengiring
    harap dpt mbantu.
    terima kasih

    • admin says:

      Hi Cik Kang Chin Koat,

      untuk pakej rombongan kita sediakan seperti:
      1-tiket feri pergi balik kuala perlis/langkawi
      2-budget motel di pekan kuah
      3-bas persiaran + guide
      4-mangrove tour 1 jam trip

      minta whatsapp atau call saya terus 019-5640251..pn.liza..tq

  217. raudhah says:

    as salam..
    sy nk tnya utk bajet 18 org dewasa 3 kanak2 bukan cuti sekolah..
    utk peginapan dan transport sahaja

  218. zaidah suan says:

    assalamualaikum.. nak tanya;;
    Pakej utk 16 dewasa 2 kanak-kanak iaitu satu rumah yang ada 5 bilik. semua aircond. Transport pandu sendiri. Breakfast.

  219. Fithriyaani Sepawi says:

    Assalammualaikum.. saya dan trip kolej akan ke langkawi pada 15/01/2016 (jumaat) – 18/01/2016 (isnin). total 7 orang dewasa.sy nak tahu brp harga untuk :

    (a)homestay 4 hari 3 malam – jumaat, sabtu, ahad, & isnin
    (b)kereta sewa – untuk 7 orang dewasa

    dan macammana sy nak booking? bayaran deposit diperlukan atau tidak?

  220. TAN says:

    Pn. Liza, saya nak tanya 3H2M hanya homestay + transport. Saya ada 6 dewasa dan 5 kanak-kanak.

  221. nur afiqah says:

    as salam..
    saya nak tanya pakej untuk 3h2m 7 orang (7 dewasa….4 perempuan 3 lelaki). kalau boleh motel nak dekat pekan kuah
    Kalau boleh nk dua bilik..
    Blh xtlg berikan pakej harga bagi :
    – motel+kenderaan
    – cable car
    – island hopping
    – tiket feri pergi dan balik(Kuala Perlis)
    — Tasik Dayang Bunting
    — underwarter world

    untuk tarikh 15-17 november 2015.

    kalau boleh nak harga yang murah2..harap dapat membantu..
    terima kasih..

  222. Yantee says:

    Salam, saya sedang mencari penginapan dan pengangkutan utk 3H2M utk 12 dewasa dan 5 kanak. samada homestay @ apartment. Terima kasih

  223. Mohd Ali Bin Rahman says:

    Salam Pn. Liza saya becadang bercuti ke Langkawi,apakah pakej termurah yang pihak puan tawarkan. Saya bercadang bercuti antara 25hb ke 1 hb untuk pakej 3H2M

  224. Emira says:

    Salam Puan Liza,

    Saya inginkan pakej untuk 12 org dewasa, 4 org kanak:
    Penginapan 3 hari 2 malam (swimming pool)
    Van
    Tiket feri
    Percutian untuk tarikh 25 Dec – 27 Dec 2015
    Boleh saya tahu berapa harganya?

  225. aisyah says:

    Salam…

    Boleh sy dapatkan quotation utk apartment or homestay di area pekan kuah & sewa kereta utk pakej 4h 3m – 23/1/2016 shg 26/1/2016 ,
    8 pax (6 dewasa dan 2 kanak-kanak < 4 thn)..

    Terima kasih….

  226. fatin says:

    salam nk tanya kalu pakej ke langkawi bln 1 ni 4 hari 3 malam.. utk homestay o apartment 6 orang(5dewasa+1baby).. pantai cenang, cable care, underwater world.. kereta mpv.. include meal.. bole dpt murah x hehe.. dr jetty bole pikup x?

  227. Norsyuhada says:

    Assalamualaikum, boleh saya tahu harga pakej untuk ke langkawi pada bulan 1 ni untuk pelajar dan staff universiti
    cadangan tarikh : 21-23 /01/16
    jumlah pelajar dan staff : 25
    Kalau boleh nak full pakej drpd tiket feri pergi balik dr k.perlis, transport di langkawi, penginapan dan island hopping. Berapa anggaran yer? Terima kasih

    • Norsyuhada says:

      Assalamualaikum, boleh saya tahu harga pakej untuk ke langkawi pada bulan 1 ni untuk pelajar dan staff universiti
      cadangan tarikh : 21-23 /01/16
      jumlah pelajar dan staff : 25
      Kalau boleh nak full pakej drpd tiket feri pergi balik dr k.perlis, transport di langkawi, penginapan dan island hopping. Berapa anggaran yer? Terima kasih

    • admin says:

      Waalaikumsalam Cik Norsyuhada,

      minta whatsapp atau call saya terus 019-5640251..pn.liza..tq

  228. iman says:

    Saya nk tnya untk pakej 4h3m untk 2org.

  229. mahadhir says:

    Assalam…blh bg saya sebutharga utk
    A) Percutian 4H3M
    B) Prefer Dayang Bay Apart. (Blh arrange ke…)
    C)Island Hoping
    D) MPV sewa

    Detail…3 dewasa, 5 kanak2…
    Kami cdg ke langkawi pd 17-20/3/2016…by flight…t.kasih..

  230. intan says:

    Saya nak tanya harga rumah dan kereta untuk 6 dewasa pada 27april-29april.

  231. nana 89 says:

    Salam.
    Sy bercadang utk membawa keluarga besar ke langkawi pd bulan 8 (bukan cuti sekolah).
    17 Dewasa dan 3 Kanak-kanak utk 3h2m.

    Ada pakej yg sesuai tak? Saya nak tahu harga yg boleh ditawarkan.
    – nak 1 homestay
    – kenderaan utk bergerak ( urvan +mpv)
    -pakej island hopping
    -cable car

    Hopefully dpt quotation yg berpatutan sbb bwk keluarga ramai..
    Thanks

  232. Pakej yang menarik, saya berminat untuk tahu lebih lanjut.

  233. Fedrica Aziela says:

    Hi puan Liza Boleh saya bertanya Lebih lanjut tentang package untuk 5-7 orang hari biasa.

  234. nurqa maria says:

    salam .
    sy nak tanya tentang penginapan 5dewasa 3kanak-kanak utk 4h3m pd april 2016 . hari biasa . kereta alza @ avanza . berapa yea .

  235. azizan bin koming says:

    Assaalamualaikum.
    Saya akan membuat hari keluarga bg warga SK LKTP Jengka 20 ke pulau langkawi pada 22-24/10/2016. Masih tercari-cari pakej yang sesuai dan dengan harga yang berpatutan. Pakej bg 3h 2m. Ingin menyewa 4 buah van 14 seater selama 48 jam. Peserta setakat hari ini seramai 58 orang. Moga dapat membantu. Terima kasih.

  236. Cik anis sofea says:

    Salam wth….
    Saya ingin mencari budget pakej utk tarikh lawatan pada 9hb dis 2016 hingga 12hb dis 2016..

    Butirannya :
    6 dewasa 5 kanak2
    Apartment/chalet di tepi pantai/pekan
    Mempunyai kemudahan dapur(dibenarkan memasak) dan washing machine serta dryer jika ada.
    Tour guide utk lawatan eco geopark/island hoping
    Kereta/van yang bersesuaian
    Sila respons kepada alamat email saya
    Terima kasih….

  237. Mohd shah rizan bin mohd dan says:

    Saya mencari pakej yg bersesuaian utk saya dan family seramai 7 orang utk bercuti di langkawi pada cuti sekolah pada hujung tahun ini.. 2016 saya bercadang utk tinggal di homestay or apartment dan bercadang utk melawat pulau menarik di langkawi..

  238. Liew soon hwa says:

    Sampai airport 5 dec balik dgn feri 8 dec 2016 bil 2 dewasa 2 kanak-kanak. Bilik dekat cenang, kereta sewa, island hopping

  239. Edadayana says:

    Salam, sy edadayana dari ipoh.sy nk pgi langkawi pd 30 31 2016 n 1 jan 2017.seramai 15org..berapa harga sy boleh dpat???

  240. Razali Baharom says:

    Pakage percutian keluarga ke langkawi october 2017 – seramai 45-60 pax bagi 4hari / 3malam
    Kalau boleh nak yg ekonomi…tqsm

  241. Roziah Bte Porijo says:

    Boleh bagi penerangan untuk penginapan 4h3m

  242. Syuhadah says:

    Ade tak package penginapan untuk 4 family. Kire ade 4 bilik dan satu bilik bole accomodate 4 org. Plus van yg bole muat 12 orang dan 3 stroller

  243. Othman zakaria says:

    Pm …4 orang

  244. Nor says:

    Boleh pm penginapan 4 hari 3 malam..tmpt pnginapan ada sediakan buaian bayi..untuk 2 org dewasa dan seorang bayi..

  245. Faizal says:

    Salam.

    Just nk tanye quotation dulu ye. Brapa harga pakej langkawi utk transport dan homestay/chalet tepi pantai sahaja utk satu keluarga lbih kurang 15 org pd 09.09.17 sampai 12.09.17.

    Thanks

  246. Safin says:

    SAya mencari homestay 3 bilik(fully aircond) + mpv + island hoping utk 7 org pada 28-30 sep 2017. Mohon puan beri quoation

    Terima kasih

  247. fauzi says:

    nak tanya untuk 5 org pada 20 dis to 23 dis 2017…harga feri termasuk ke dalam pakej

  248. Ismail says:

    Boleh bagi estimation cost untuk :
    – 35 orang (28 dewasa, 7 kanak2)
    – Tarikh 9.12.2017 hingga 11.12.2017
    – Homestay berdekatan pantai.
    – Ferry ticket , returned
    – transportation
    – island hoping.

    Thank you.

  249. Norhazila Hamzah says:

    Saya ingin mendptkan harga untuk 5-7 orang…5 hari 4 malam
    untuk bulan 12/17 nnt

  250. Ahmad says:

    Assalam, nk tanya
    Tarikh:4-7 dis 2017
    Perlukan 1 homestay
    Kereta sewa sedan
    Trip ke dayang bunting
    Brp budget

  251. admin says:

    wslam,
    3H2M hanya homestay + van kia preggio (12seater) =RM1010 shj..

    sila call saya terus untuk tempahan dan pertanyaan

    017-4256796 pn.liza

    tq,
    eylizar

  252. hanisah says:

    Ade yg lagi murah tak.. Kami dtg ramai2 dlm 12 org dewasa+10 kanak2,,

  253. admin says:

    call/sms saya terus:
    0174256796 Pn.liza

    tq,
    eylizar

  254. Anis says:

    Masih aktif lagi ke travel agency ni? kalau masih beroperasi saya berminat.

  255. admin says:

    Assalamualaikum Cik Anis,

    Ya masih beroperasi…Minta whatsapp atau call saya terus 0195640251..pn.liza..tq

  256. cikdena says:

    assalamualakum

    boleh tak bagi details kos untuk penginapan + avanza/innova untuk 7pax. kalau boleh nak maklumat lokasi sekali. tq

  257. admin says:

    Waalaikumsalam Cik Dena,

    Minta whatsapp atau call saya terus 0195640251..pn.liza..tq

Leave a Reply to zaidah suan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge