Perkhidmatan Kereta Sewa Langkawi

Perkhidmatan Kereta Sewa Langkawi

Dapatkan perkhidmatan kereta sewa di Langkawi daripada Eylizar Homestay kerana kami memberikan kepuasan dengan bayaran yang ditawarkan.

Pihak kami menyediakan berbagai jenis kenderaan untuk disewa. Pihak kami menawarkan kenderaan yang berkualiti iaitu kereta yang masih dalam keadaan baru. Pihak kami akan menghantar kenderaan tersebut kepada anda samaada di jetty atau pun di Langkawi Airport.

Pakej yang kami tawarkan berbeza harganya: antaranya untuk pakej hari biasa dan cuti sekolah. Perbezaannya bukanlah ketara cuma sedikit kenaikan dihari cuti..jadi jangan kata kami ni mengambil kesempatan pulak.

Ada sesetengah penyewa menyatakan mereka ditawarkan jauh lebih murah dari kami..tetapi ingin kami nyatakan disini bahawa semua kereta sewa yang kami bekalkan kepada anda adalah berlesen dan dilindungi insurance serta sah dari segi undang-undang. Pastinya anda semua tak mahu memikirkan saman dan sebagainya serta keselamatan keluarga anda. jadi keputusan adalah di tangan anda…..

Call/sms kami untuk tempahan :

017-4256796 LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

About admin

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 30 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Kereta Sewa Eylizar and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

30 Responses to Perkhidmatan Kereta Sewa Langkawi

  1. janet says:

    kereta sewa untuk 6 dewasa + 3 kanak-kanak ?
    18th pick up dari airport
    20th drop back airport

    • admin says:

      Hi Janet,
      untuk kapasiti itu saya cadangkan cik guna toyota Innova dan harganya RM 150 untuk 24jam.

      Bagaimana dengan penginapan dah ade ke? kalau belum kami ada sediakan homestay.

      apa2 sila call/sms kami : 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  2. AFIF says:

    Kereta Sewa MPV Type – Prefer Alza ada tak ?
    Budget RM200 dan kebawah

    22/8 11AM – Pickup dari Airport
    24/8 2PM – Drop dekat Airport

    • admin says:

      Salam Cik Afif,

      Terima Kasih kerana menghubungi kami. Alza ada sila call/sms our reservation team untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  3. Khairul says:

    Kereta sewa diperlukan utk satu keluarga dgn 4 anak2, mungkin Avanza sesuai. Berapa kah harganya utk tempoh 10th – 13th Aug 2013? Pick up dari Langkawi airport.

    • admin says:

      Salam Cik Khairul,
      Harga untuk Avanza ialah RM150 untuk 24jam Kereta boleh dihantar ke airport semasa arrival.

      sila call/sms untuk tempahan atau sebarang pertanyaan.

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  4. farizah majid says:

    salam liza,sy perlukan khidmat homestay 3h2m pd 24/11-26/11 utk 8 dewasa 4 kanak-kanak.sy memerlukan van utk 12seater,tlg bgtau secepat mgkn yea berapa harga homestay/van.saya smpi airport 24 nov jam 9pagi..terimakasih :)

    • admin says:

      Wslm,
      terima kasih kerana membuat tempahan bersama Eylizar Homestay.

      Jumpa kita di Langkawi nanti.

      call/sms saya jika ada sebarang pertanyaan.

      tq,
      eylizar

  5. ija says:

    salam saya nak tnya transport utk 12 org , kalo ada toyota hiace brape ye utk 1 hari. di langkawi 4hr 3m 28/9-1/10.

    • admin says:

      wslam,
      Van: Toyota Hiace..tak cuti RM 180 untuk 24jam.
      Nissan Urvan : tak cuti RM 180 untuk 24jam
      Kia preggio : tak cuti RM150 untuk 24jam.

      sila hubungi untuk info lebih lanjut:

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,

  6. nizam says:

    salam.nak tanya kadar sewa kereta mpv nissan serena@grand livina@innova@alphad untuk 1735pm(1 oct)-1000am(3oct)

  7. Nisya says:

    Perlukan kereta sewa untuk 6 dewasa dan 2 kanak2 di langkawi

    pick up from airport – 2230 (21/9/13)
    drop at airport – 2030 (23/9/13)

    • admin says:

      Salam,
      untuk tarikh tersebut hari biasa:

      saya cadangkan Innova -harganya RM150 untuk 24jam

      tak da masaalah kami akan standby di airport dan cik boleh tinggal di airport semasa departure.

      sila call/sms kami segera:
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  8. Farehah says:

    Salam pn. Blh bg details kereta sewa tuk 10pax. Sy akn ke langkawi 2hb11-4hb11.

    • admin says:

      wslam,

      kereta sewa untuk 10 paxs adalah Toyota innova…RM 150 untuk 24jam bagi hari biasa
      Rm 200 bagi 24jam cuti sekolah/perayaan.

      sila call/sms kami untuk pertanyaan lanjut:
      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  9. soo says:

    Salam Pn.
    Nak tanya kadar kereta sewa utk 8 dewasa & 2 kanak-kanak, utk tarikh 29May-31May2014.
    Terima Kasih.

    • admin says:

      Wslam,

      kereta yang sesuai untuk jumlah itu adalah Innova.

      Harga : RM 150 hari biasa/RM 200 untuk cuti sekolah bagi 24jam.

      Sila call/sms untuk pertanyaan lanjut:

      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  10. zaki says:

    pihak tuan ada menyediakan perkhidmatan motosikal tak

  11. junaidah says:

    hi, klu nak pick up kereta dari airport macam mana blh ker..untuk tarikh 4/1/2014 hingga 6/1/2014 dalam jam 6 pm. berapa ringgit untuk mpv satu hari

  12. Nurafiz Suhadi says:

    Salam,

    Saya mahukan quotation untuk transfer airport-de baron resort-airport. Dan juga saya ingin sewa kereta mpv untul 7 dewasa 2 kanak-kanak.

    20 Dec 2013, arr 1005am:airport-de baron resort
    21-23 Dec 2013:sewa mpv
    24 Dec 2013, dep 845pm:de baron resort-airport

    Sila beritahu harga sepenuhnya da yang termasuk. Terima kasih.

    • admin says:

      Wslam,

      Kereta sewa yang kami sediakan adalah pandu sendiri…untuk tranfer drpd airport ke hotel cik boleh guna teksi atau cik boleh ambil terus kereta sewa daripada airport dan drive ke hotel.

      Cik boleh sewa drpd 20hb masa arrival tu…dan hantar pada 24hb december…
      harga untuk MPV yang sesuai RM200 bg 24jam Toyota Innova

      untuk penjelasan lanjut sila hubungi pihak kami
      017-4256796 Pn.liza

      tq,
      eylizar

  13. Nor hidayu says:

    hai nak tanya

    boleh bagi harga untuk van untuk 10 orang pada 17/01/2014 – 19/01/2014

    • admin says:

      salam,
      harga van untuk kia preggio pada tarikh tersebut adalah

      Rm 250 untuk 24jam..Thaipusam and weekend.

      sila call/sms untuk penjelasan lanjut.
      0174256796 pn.liza

      Tq,
      eylizar

  14. roziah abd rahman says:

    Assalamualaikum,

    Boleh quotekan harga sewa kereta, (5 pax) pick-up dari airport untuk 4 hari,
    Sewa dari 16/12/2013 (petang) hingga 19/12/2013 (tengahari)

    Tqvm…..Kak Rozie

    • admin says:

      Waalaikumsalam,

      Untuk 5 paxs boleh sewa wira,waja,myvi,viva ..sama harga sewanya RM100 untuk 24jam pada tarikh tersebut.

      Boleh pick up dan drop kereta di airport.

      Sila call saya jika setuju harga tersebut.

      0174256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  15. fakrurazi says:

    harga grand livina @ alza ….20/12 – 22/12….tq

    • admin says:

      salam,
      untuk tarikh tersebut semua mpv dan van sudah habis di booking yang ada hanya kereta sahaja.

      sila call/sms untuk pertanyaan lanjut.

      017-4256796 pn.liza

      tq,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge