Senarai 5 Pusat Rawatan Spa Di Langkawi

Senarai 5 Pusat Rawatan Spa Di Langkawi

Pulau Langkawi telah menjadi sebutan dan juga pilihan pelancong untuk datang kesini, jadi kebanyakan pelancong yang datang kemari pastinya ingin mendapatkan kepuaasan bercuti dan mendapatkan pengalaman yang indah disini. Jadi saya senaraikan pusat rawatan spa yang terdapat di Langkawi ni. Jadi kalau anda kesini ada rasa sengal-sengal badan dan ingin membuat rawatan spa di langkawi bolehlah gunakan guide line yang saya berikan ini. Selalunya kalau kita sebut saja Spa..mesti terpikir di fikiran kita….malulah nak pergi! ye tak..

Tapi di zaman serba moden ni dah banyak  dah orang -orang kita pergi kat Spa terutamanya orang perempuan..sama la macam wife saya..mula-mula malu nak masuk..tapi bila dah pergi..dia kata best jugak….heee. Saya pulak dah selalu buat..itupun kerana saya kerja dengan salah sebuah hotel di Langkawi ni so kena cuba la kalau tak macam mana nak cerita kat tetamu hotel.

Senarai 5 Pusat Rawatan Spa Di Langkawi

Ok boleh tengoklah di bawah ni..Spa-Spa dan Massage yang terdapat di Langkawi.

Ishan spa Langkawi

Ishan Malaysian Spa

Lokasi-Pantai Tengah (open: 11am-8pm daily)

Free tranfer from: Pantai Tengah,Pantai Cenang,Pantai Kok

Tel: 604-9555585/9556677/ hp: +6012-4999906

www.ishanspa.com

 

 

 

nithi ayurvedic massage

Nithi Ayurvedic Massage

Lokasi : Opposite Casa Del Mar Hotel, Pantai Cenang

Tel: +6012-4052564/+6012-4058166

 

www.langkawi-ayurvedic-massage.com

 

 

Bedrock island spa

Bedrock Island – Health & Beauty Spa

Lokasi: Pekan Kuah

Tel: +604-9666268/ hp:+6012-4186268

Open: 12.30pm – 21.30pm

 

 

teratai spa langkawi

Teratai (Reflexxology)

Lokasi: Bersebelahan Under Water World, Pantai Cenang

Tel: +604-9551822

Open: 1pm-2am.

 

 

 

 

sun spa langkawi

Sun Spa Langkawi

Lokasi: berdekatan Frangipani Hotel, Pantai Tengah

Tel: +604-9559287

Open: 1pm-11pm (last booking 9.30pm)

 

 

Senarai 5 Pusat Rawatan Spa Di Langkawi 

Itulah 5 daripada spa dan reflexxology yang aku rasa ok di Langkawi ni…so kalau nak try boleh telepon diaorang terus…sesetengah tempat disediakan free shuttle pick up ..so tak payah lah memandu…

About admin

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 30 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Information Langkawi Spa and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge