Tag Archives: kereta sewa langkawi murah

Langkawi Tour Package 2013

Langkawi Tour Package 2013

Kami menawarkan pakej homestay murah di langkawi untuk 9 buah unit homestay dan 2 buah unit apartment di Pekan kuah. kami menawarkan kepada anda kesemuanya dan ianya adalah salahsatu daripada Pakej murah Eylizar Homestay Langkawi dengan Hanya 10 minit perjalanan dari Pekan Kuah dan cuma 5 minit ke Taman Burung Langkawi (Bird Paradise) . Homestay yang kami tawarkan amatlah murah, selesa dan berbaloi amat sesuai untuk keluarga yang besar. Nikmati dan rebutlah pakej hebat serta murah daripada Eylizar homestay langkawi yang semestinya anda semua rebuti.

DIANTARA PAKEJ-PAKEJ LAIN YANG KAMI SEDIAKAN ADALAH SEPERTI :

PAKEJ ISLAND HOPPING KE 3 BUAH PULAU (PULAU DAYANG BUNTING, PULAU BERAS BASAH, PULAU SINGA BESAR)

Pakej Murah Island Hopping Langkawi

Pakej Murah Island Hopping Langkawi

AKTIVITI- EAGLE FEEDING, FISH FEEDING, SWIMMING. (BANANA BOAT AND SNORKELING SET -tidak termasuk didalam pakej-kena bayar pada operator disana)

PAKEJ ( 1 ) SHARING BOAT X 4 HRS TRIP RM 35 PER PAX -MAXIMUM 10 PAXS ADULTS

PAKEJ (2) PRIVATE BOAT X 4HRS TRIP

RM 300 PERBOAT – MAXIMUM 10 PAXS

PAKEJ (3 )RM 500 PERBOAT – MAXIMUM 20 PAXS

PAKEJ MANGROVE TOUR – LANGKAWI GEOPARK MANGROVE (GUA KELAWAR, GUAYA BUAYA, EAGLE FEEDING, FISH FARM )

Pakej Murah Mangrove Tour Langkawi

Pakej Murah Mangrove Tour Langkawi

PAKEJ ( 1 ) MANGROVE CRUISE 6HRS ONLY SHARING BASIS

RM 100 Perpaxs include packet lunch

PAKEJ (2) MANGROVE TOUR 2HRS

ONLY PRIVATE BOAT

RM 260 Per Boat (not include packet lunch)

PAKEJ KERETA SEWA LANGKAWI

Pakej Kereta Sewa Murah Langkawi

Pakej Kereta Sewa Murah Langkawi

PIHAK KAMI JUGA MENYEDIAKAN BERBAGAI JENIS KERETA SEWA UNTUK ANDA SEMUA DI PULAU LANGKAWI.

DIANTARANYA ADALAH:

Sedan: Myvi, saga SLX, Viva, Wira, Persona, Gen 2 dan banyak lagi.

MPV: Nissan Serena, Toyota Avanza, Toyota Innova, Toyota Alphard ….

VAN: Kia Preggio, Nissan Urvan, Toyota Hiace.

PIHAK KAMI JUGA BOLEH MENGATURKAN BAS UNTUK ROMBONGAN DI LANGKAWI.

Contact Us now: 017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Kereta Sewa Langkawi

Kereta Sewa Langkawi

We serve Langkawi Car Rental, Kereta Sewa Langkawi, Island Hopping, Mangrove Tour, Langkawi Coral, Pulau Payar, Langkawi Apatment, Langkawi Homestay, Langkawi Hotel Booking, Vacation Service and more than this.

We are based in langkawi and this seemingly inconsequential statement is in reality profound because it makes us better in serving you as a GateWay to Langkawi Island. Hence, we take this opportunity to provide you with the relevent information about this paradise island of ours. So welcome again to Eylizar Homestay Langkawi or http://langkawihomestays.com

Please call/sms us to make booking/booking kereta sewa langkawi segera, kami menyediakan berbagai jenis kereta sewa dan kebanyakannya berkondisi baru…

OUR CONTACT

017-4256796   LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Kereta Sewa Langkawi Murah

Kereta Sewa Langkawi Murah

Anda inginkan kereta sewa yang murah di langkawi?

Di Pulau Langkawi banyak disediakan kereta sewa untuk kegunaan anda di pulau ini.
Ianya amat mudah dan menyenangkan anda.Banyak jenis pilihan kereta yang disediakan
oleh para pengusaha kereta sewa di langkawi.Kebanyakan kereta sewa yang disediakan
amatlah berbaloi harganya dan amat mudah berurusan dengan pemiliknya.

Kebanyakan kereta sewa yang disediakan dilangkawi berkeadaan seperti baru, kerana
kebanyakan kereta ini baru dibeli boleh dikatakan rata-ratanya berumur kurang dari
5 tahun.Bukannya apa kalau beli kereta lama kos untuk pemulihannya amatlah tinggi
jadi rata-rata pengusaha kereta sewa membeli dan menyediakan kereta yang berkondisi baru.

Jadi kami Eylizar homestay mendapatkan khidmat kereta sewa daripada salah satu
syarikat berdaftar di Langkawi untuk membekalkan kereta kepada customer kami.

Setakat
ini semua customer kami amat berpuas hati kerana layanan mereka. Sampai je kat Jetty kenderaan
sudah pun diaturkan untuk anda ..jadi tak payahlah tunggu lama-lama.Kami di Eylizar
homestay menawarkan pakej homestay beserta kereta sewa jadi anda tak perlu
memikirkan tentang penginapan dan transportation di langkawi. Disamping itu juga
kami sedia membekalkan maklumat berkenaan pulau langkawi semasa anda disini.Dan jikalau
anda hanya inginkan kereta sewa juga kami boleh menyediakan untuk anda.

Jika anda berminat silalah hubungi kami segera:

017-4256796   LIZA

email: langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Kereta Sewa Langkawi Murah

Kereta Sewa Langkawi Murah

Anda memerlukan kereta sewa apabila bercuti di pulau langkawi?

Tempahlah kereta sewa di Langkawi bersama Eylizar Homestay pastinya yang terbaik daripada kami untuk anda murah dan berbaloi.langkawihomestays

Dengan memilikki kereta sewa semasa dilangkawi, dapat memudahkan pegerakan anda ketika becuti di pulau langkawi. Jika anda bercadang bercuti ke pulau langkawi, anda boleh menghubungi Eylizar Homestay untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa langkawi dan juga penginapan… Kami beroperasi di Taman Nilam berdekatan Pekan Kuah Langkawi. Harga kereta sewa Murah di Langkawi  berdasarkan 1 hari adalah 24 jam. Jika anda datang ke Langkawi 3 hari 2 malam,maka harga adalah untuk 2 hari(48 jam), 4 hari 3 malam (harga kereta di kira 3hari- 72 jam),begitulah seterusnya. Email : langkawihomestay490@gmail.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkhimatan kereta sewa di langkawi.

Kereta Sewa Langkawi Murah

Mungkin ada di antara pelancong was-was untuk bankinkan deposit booking kereta sewa di langkawi.

Yelah takut kena tipukan. Sebenarnya kami syarikat berdaftar : Eylizar Enterprise (KV 0008808-U) saya paham perasaan tuan, puan, saudara dan saudari untuk depositkan pendahuluan RM100 untuk kereta sewa. Takut lesap Rm100 dan bila tiba langkawi kereta sewa yang di janjikan pun tinggal bekas parking ja. Jadi pecutian tuan,puan, saudara dan saudari jadi pecutian yang paling tak best.
Disini saya nak maklumkan saya sebagai orang langkawi, penduduk langkawi sama sekali tak akan menganiyai anda, saudara dan saudari yang datang ke langkawi. Semestinya saya perlu menjaga nama baik tempat saya di langkawi. Rm100 ini adalah sebagai pendahuluan untuk saya simpan kereta sewa apabila tuan puan saudara dan saudari datang ke langkawi. Kadang kala kereta sewa akan habis menjelang atau semasa cuti umum dan cuti sekolah, ini adalah sebagai salah satu persediaan apabila melancong ke langkawi.
Jadi jika tuan puan, saudara saudari yakin… boleh lah terus ber-urusan dengan saya.
Dan apabila sudah bank inkan  deposit, sila sms atau email maklumat kedatangan tuan puan saudara saudari ke langkawi.

********************************************************************************

Kereta Sewa Langkawi Murah

ANDA MEMPUNYAI GROUP YANG MEMERLUKAN PERKHIDMATAN BAS PERSIARAN DI LANGKAWI BESERTA GUIDE DENGAN HARGA YANG MURAH:

SILA CALL/SMS : ABANG DIE ( 017-4020035)

Bas Persiaran Murah Di Langkawi

********************************************************************************

ATAU HUBUNGI KAMI TERUS…..

Sila call/sms  kami untuk mengetahui lebih lanjut:

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us: