Tag Archives: kereta sewa murah di langkawi

Perkhidmatan Kereta Sewa Langkawi

Perkhidmatan Kereta Sewa Langkawi

Dapatkan perkhidmatan kereta sewa di Langkawi daripada Eylizar Homestay kerana kami memberikan kepuasan dengan bayaran yang ditawarkan.

Pihak kami menyediakan berbagai jenis kenderaan untuk disewa. Pihak kami menawarkan kenderaan yang berkualiti iaitu kereta yang masih dalam keadaan baru. Pihak kami akan menghantar kenderaan tersebut kepada anda samaada di jetty atau pun di Langkawi Airport.

Pakej yang kami tawarkan berbeza harganya: antaranya untuk pakej hari biasa dan cuti sekolah. Perbezaannya bukanlah ketara cuma sedikit kenaikan dihari cuti..jadi jangan kata kami ni mengambil kesempatan pulak.

Ada sesetengah penyewa menyatakan mereka ditawarkan jauh lebih murah dari kami..tetapi ingin kami nyatakan disini bahawa semua kereta sewa yang kami bekalkan kepada anda adalah berlesen dan dilindungi insurance serta sah dari segi undang-undang. Pastinya anda semua tak mahu memikirkan saman dan sebagainya serta keselamatan keluarga anda. jadi keputusan adalah di tangan anda…..

Call/sms kami untuk tempahan :

017-4256796 LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

kereta sewa langkawi murah

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Tempah KERETA SEWA LANGKAWI -CALL/SMS SEGERA -017-4256796 LIZA Buat tempahan segera email kepada kami : langkawihomestay490@gmail.com

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

 Di langkawi juga banyak ditawarkan pakej2 kereta sewa daripada berbagai syarikat. Pihak kami juga membekalkan kenderaan kepada para pelancong yang ke Langkawi. Kereta sewa langkawi atau Langkawi Car Rental amatlah mudah sekali untuk membuat tempahan.

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Anda boleh booking terus daripada pihak kami untuk sebarang jenis kenderaan antaranya ialah-Toyta Alphard,Nissan Sentra,Toyota Vios,Nissan Serena,Honda City,Honda Accord,Nissan Urvan,Toyota Hiace,wira,viva,pesona,myvi, dan bermacam-macam lagi sebut jer jenis apa nak insyaallah kami akan usakan untuk anda.

Kalau anda booking dengan Pihak kami usahlah risaukan kenderaan tersebut kerana semua kenderaan adalah dalam keadaan baru. Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Sila call/sms kami segera untuk tempahan:

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us: