Tag Archives: tempah kereta sewa di langkawi

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

kereta sewa langkawi murah

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Tempah KERETA SEWA LANGKAWI -CALL/SMS SEGERA -017-4256796 LIZA Buat tempahan segera email kepada kami : langkawihomestay490@gmail.com

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

 Di langkawi juga banyak ditawarkan pakej2 kereta sewa daripada berbagai syarikat. Pihak kami juga membekalkan kenderaan kepada para pelancong yang ke Langkawi. Kereta sewa langkawi atau Langkawi Car Rental amatlah mudah sekali untuk membuat tempahan.

Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Anda boleh booking terus daripada pihak kami untuk sebarang jenis kenderaan antaranya ialah-Toyta Alphard,Nissan Sentra,Toyota Vios,Nissan Serena,Honda City,Honda Accord,Nissan Urvan,Toyota Hiace,wira,viva,pesona,myvi, dan bermacam-macam lagi sebut jer jenis apa nak insyaallah kami akan usakan untuk anda.

Kalau anda booking dengan Pihak kami usahlah risaukan kenderaan tersebut kerana semua kenderaan adalah dalam keadaan baru. Tempah Kereta Sewa Di Langkawi Harga Berbaloi

Sila call/sms kami segera untuk tempahan:

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us:

Kereta Sewa Langkawi Murah

Kereta Sewa Langkawi Murah

Anda inginkan kereta sewa yang murah di langkawi?

Di Pulau Langkawi banyak disediakan kereta sewa untuk kegunaan anda di pulau ini.
Ianya amat mudah dan menyenangkan anda.Banyak jenis pilihan kereta yang disediakan
oleh para pengusaha kereta sewa di langkawi.Kebanyakan kereta sewa yang disediakan
amatlah berbaloi harganya dan amat mudah berurusan dengan pemiliknya.

Kebanyakan kereta sewa yang disediakan dilangkawi berkeadaan seperti baru, kerana
kebanyakan kereta ini baru dibeli boleh dikatakan rata-ratanya berumur kurang dari
5 tahun.Bukannya apa kalau beli kereta lama kos untuk pemulihannya amatlah tinggi
jadi rata-rata pengusaha kereta sewa membeli dan menyediakan kereta yang berkondisi baru.

Jadi kami Eylizar homestay mendapatkan khidmat kereta sewa daripada salah satu
syarikat berdaftar di Langkawi untuk membekalkan kereta kepada customer kami.

Setakat
ini semua customer kami amat berpuas hati kerana layanan mereka. Sampai je kat Jetty kenderaan
sudah pun diaturkan untuk anda ..jadi tak payahlah tunggu lama-lama.Kami di Eylizar
homestay menawarkan pakej homestay beserta kereta sewa jadi anda tak perlu
memikirkan tentang penginapan dan transportation di langkawi. Disamping itu juga
kami sedia membekalkan maklumat berkenaan pulau langkawi semasa anda disini.Dan jikalau
anda hanya inginkan kereta sewa juga kami boleh menyediakan untuk anda.

Jika anda berminat silalah hubungi kami segera:

017-4256796   LIZA

email: langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us: