Taman Nilam Homestay 2013

Taman Nilam Homestay 2013

Taman Nilam Homestay 10 Minit ke Pusat bandar kuah.

Eylizar homestay mempunyai 6 buah Teratak di Taman Nilam antaranya ialah Teratak Eylizar 1 dan Teratak Eylizar 2,Teratak 4 dan Teratak 5. Rumah jenis semi-D  mempunyai 3 bilik 2 bilik air. Taman Nilam adalah satu tempat di mana banyak terdapatnya homestay di kawasan ini, boleh di katakan banyak penginap meminati untuk menginap disini, ini kerana lokasinya yang selamat serta jauh dari bunyi bising dan amat selesa sekali.

Lokasi Strategik

Lokasinya adalah berdekatan juga Taman Burung Langkawi (wild life park). Taman Nilam di perumahan (A) ini  di lengkapi dengan Polis bantuan yang membuat pemantaun dan Taman yang di pagar rapi. Berdekatan Eylizar homestay juga ada kedai Runcit yang berdekatan dan ini memudahkan para penginap mendapatkan barang-barang keperluan seperti gula,beras,kopi,dan roti. hanya dengan berjalan kaki sudah sampai ke kedai tersebut. Homestay kami juga ada menyediakan sedikit sebanyak gula kopi untuk anda sekeluarga bersantai.

Hubungi kami jika anda berminat menempah Teratak-Teratak kami:

017-4256796  LIZA

email: langkawihomestay490@gmail.com

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge