Tempah Eylizar Homestay Di Langkawi

Tempah Eylizar Homestay Di Langkawi

Tempah Eylizar Homestay Di Langkawi Sempena Cuti Sekolah

Teratak 8 ini adalah salah satu Teratak yang baru saja beroperasi di bawah kelolaan Eylizar Homestay iaitu di Kampung Kuah Langkawi.

Rasailah suasana kampung dan lokasinya yang terletak hanya 500 meter dari Pekan Kuah dan juga berdekatan denganIdaman Suri Langkawi (Tempat Shopping di Langkawi) . Lokasi homestay ini berada di  Kampung Kuah dan amat dekat dengan Pekan Kuah dan memudahkan anda untuk berulang-alik serta mencari tempat-tempat makan best dan shopping .Berikut kami lampirkan beberapa photo untuk tatapan anda semua. Teratak ini kepunyaan Puan. Saliza dan En. Basri dan sememangnya mereka ini adalah mesra dan mudah berurusan.

Sila call/sms untuk tempahan :

017-4256796  LIZA

email : langkawihomestay490@gmail.com

About admin

Eylizar Homestay adalah salah satu Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Menawarkan pilihan penginapan sekitar Pulau langkawi dengan15 unit Homestay dan 10 Unit Apartment/Kondominium kolam renang, Pakej Motel, Villa,Chalet, Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di sekitar Pekan Kuah. Menguruskan Pakej Rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah, Kereta sewa pandu sendiri serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia. Hubungi kami segera untuk pertanyaan lanjut : +6019-5640251 / +6017-4256796 Pn.Liza.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge