Tempat Penginapan Murah Di Langkawi

Tempat Penginapan Murah Di Langkawi

homestay murah di pantai cenang langkawi

Topik kali ini akan membincangkan tempat penginapan paling murah di langkawi yang boleh dikatakan berbaloi dengan budget anda sekeluarga ataupun yang berdua sahaja.

Jikalau anda inginkan hotel di sekitar Pekan Kuah pastinya ia memudahkan anda untuk shopping dan mencari kedai makan yang sesuai. Diantara hotel-hotel yang murah di Pekan Kuah adalah seperti:

  • Eagle Bay Hotel
  • Langkasuka Hotel
  • Baron Hotel
  • Hotel Bahagia

Jikalau anda inginkan penginapan yang termurah ala stay seperti dirumah anda pastinya Eylizar Homestay Langkawi , sebuah syarikat yang membekalkan penginapan paling murah berbanding hotel di langkawi. Eylizar Homestay mempunyai lebih 25 buah homestay serta 10 buah Apartment yang berdekatan pekan kuah dan di dalam Pekan Kuah, sebuah di langkawi airport dan 4 buah berdekatan pantai cenang. Kebanyakan penginapan yang ditawarkan oleh Eylizar Homestay adalah rumah 3 bilik dan 2 bilik air disamping itu juga Eylizar mempunyai homestay 4 bilik berdekatan pantai cenang. Jikalau anda nakkan penginapan 2 bilik pun pihak Eylizar ada sediakan. Beza Homestay dan juga penginapan lain adalah dari segi kelengkapan yang disediakan seperti mesin basuh dan dapur untuk memasak….mudahkan ….boleh jimat jugakkan?

Tempat Penginapan Murah Di Langkawi

Semuanya bergantung kepada kehendak anda juga berdasarkan budget anda. Di Pantai cenang juga banyak hotel-hotel, motel-motel, chalet-chalet ┬ámurah tumbuh dengan pesatnya. Cuma kawasan ini di penuhi dengan pengunjung asing kalau di tengok siang harinya nampak sunyi tapi bila malamnya banyak yang keluar dan mulalah kehidupan di pantai cenang. Di pantai cenang ni banyak pelancong asing jadi budayanya macam orang asing juga dan kebanyakan tatamu Eylizar mengatakan bahawa harga makanan disana jauh lebih mahal berbanding di sebelah Pekan Kuah. Jadi kalau nak save stay berdekatan Pekan Kuah dan drive kesana je..lagipun langkawi ni bukan la jauh sangat kesesebuah tempat…pulau ini juga di kelilingi laut dan banyak pantai…

Selain itu juga pihak Eylizar juga menyediakan perkhidmatan untuk Pakej Rombongan di Langkawi. Eylizar Homestay mempunyai 8 buah homestay yang berdekatan satu sama lain dan 3 ke 4 buah lagi agak jauh sikit daripada yang 6 buah ini. Selain itu pihak Eylizar homestay ada menyediakan kereta sewa, MPV, island hopping dan Bas persiaran untuk di sewa.

Tempat Penginapan Murah Di Langkawi

Jika anda perlukan penginapan paling murah di Langkawi dengan berbagai Teratak pilihan anda pastinya tempahlah Eylizar Homestay Pulau Langkawi, Berbaloi, Selesa serta di yakini di seluruh Malaysia.

sila call/sms :0174256796 Pn.liza.

About admin

Eylizar Homestay adalah Syarikat Travel Agent di Langkawi di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P) . Mempunyai 30 buah homestay dan 10 buah Apartment serta kolam renang,Bajet Motel,Bilik Bajet di Pantai Cenang dan di pekan kuah. Menguruskan pakej rombongan pelajar dan swasta serta menyediakan perkhidmatan bas persiaran murah serta berbagai pakej percutian lain di Pulau Langkawi, Malaysia.
This entry was posted in Homestay Information and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge