HOMESTAY LANGKAWI 5 BILIK

HOMESTAY LANGKAWI 5 BILIK AIRPORT

Homestay Langkawi 5 bilik tidur  di Langawi Airport Padang Matsirat . Ianya beralamat di No 41, Bukit Nau, Jalan Lapangan Terbang, Padang Mat Sirat,Bulatan Airport, 07100 Langkawi, Kedah. Homestay ini amat sesuai untuk keluarga yang besar di samping itu lokasinya juga amat strategik seperti Pekan Padang Matsirat hanya 2 minit dan Pantai Cenang hanya 5-7 minit memandu membuatkan ianya di minati oleh semua pengunjung.

Antara keperluan yang disediakan oleh pihak kami didalam Homestay Langkawi 5 bilik  Aiport adalah seperti:

  • 5 Bilik Air cond 5 bilik air  
  • Extra Totto dan bantal   (Tambahan Rm 10)
  • Tv & Channel Astro
  • Dapur lengkap untuk memasak
  • Iron & Board
  • 1 Shower Heater
  • Mesin Basuh
  • Telekung & sejadah
  • Kettle
  • Pinggan Mangkuk/Sudu Garpu/Cawan kopi
  • Rice Cooker
  • 2 Helai Tuala setiap satu bilik
  • Ampaian
  • Air Minuman 

Kawasan berdekatan Homestay langkawi airport 5 bilik:

  • 2 minit Pekan Padang Matsirat/Beras Terbakar 
  • 2 minit Langkawi International Airport
  • 5 minit Pusat Latihan Polis Langkawi (Pulapol)
  • 10 minit Pantai Cenang Langkawi
  • 20 minit Pekan Kuah
  • 20 minit Ke Langkawi kabel car
  • 15 minit ke Makam Mahsuri /Kota Mahsuri

 

Call atau Wssap kami segera untuk pertanyaan segera: 

+6019-5640251 / 017-4256796 (Pn.Liza)

LOKASI GOOGLE MAP HOMESTAY LANGKAWI 5 BILIK AIRPORT

60 thoughts on “HOMESTAY LANGKAWI 5 BILIK”

  1. salam pn.liza

    pls. pm utk hrga 5bilik ni 4hari 3mlm bserta sebuah van muatan 10 org…
    terima kasih..

  2. salam pn liza,

    pls pm harga 5 bilik ni 3 hari 2 mlm dan sebuah van muatan 14 orang ,pandu sendiri, pada 24 hingga 27 Dec 14.ada pakej harga sekali tak untuk lawatan ketempat menarik ni.ada diskaun tak untuk tempahan awal.blh sms ke no 0136720759

    TQ

  3. slm pn liza…pm harga 2 hari 2 mlm dan kenderaan 16 sit atau 15 sit…ada tak pakej murah round langkawi dlm masa 1 hari…

    1. wslam,

      Ada….

      minta hubungi saya terus untuk keterangan lanjut lebih detail:

      0174256796 / 0194456796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

  4. Assalamualaikum,

    Boleh saya tahu rate utk semalam dan ada tak kekosongan lagi pada tarikh berikut:
    Check in : 23 october 2014
    Check out: 26 October 2014

    1. wslam,
      minta hubungi saya terus untuk keterangan lanjut lebih detail: 0174256796 / 0194456796 Pn.Liza
      whatsapp:+60195640251
      tq,
      eylizar

    1. wslam,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

    1. wslam,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  5. Please pm harga untuk 4D3N tarikh 3/1 – 6/1/2015 serta van muatan untuk 10 orang..boleh sms/whatsapp 017-2217923..tq

    1. Salam Cik Mohammad Yusof,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  6. pls. pm utk hrga 5bilik ni 3hari 2mlm bserta sebuah van muatan 15 org…check in 19 feb 2015 check out 21 feb 2015
    terima kasih..

    1. Hi Rosr,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  7. salam..nk tanye homestay 5 blik tido + mpv tuk 10 org available x bln feb 2016? brp ye harga tuk 3hr 2 mlm?
    tq

  8. Salam..
    Blh quote harga package homestay 5 bilik ni utk date 30/4 – 2/5/16.. adakah msh available utk date tu?

  9. Assalamualaikum Pn Liza,

    Sy dh whatsapp tp xde reply. sy nak tau harga utk 4hari 3mlm untuk unit ni (5bilik)
    tarikh penginapan: 12-15hb Mac 2016. TQ

    1. Waalaikumsalam Cik Siti Hajjar,

      Maaf dalam minggu ni kita sikit sibuk dgn kemasukan dan booking akhir tahun..In Shaa Allah kami akan jawab whatsapp secepat mungkin…tq

      Untuk pertanyaan segera boleh call saya terus 0195640251/0174256796 pn.liza..tq

  10. Assalamulaikum Pn Liza,
    Saya nak Tanya Homestay 5 bilik nie ada kosong lagi tak pada 03/05/2016 – 06/05/2016 4 Hari 3 malam.
    Dan kenderaan utk 10org… Saya nak Tanya berapa harga utk Pakage ini???

  11. Assalamulaikum Pn liza, saya nak tanya homestay 5 bilik nie berapa pakage untuk 10org 4h3mlm[03-may-2016 – 06-may2016]
    saya dah whatsap tak ada respon pun, so di sini saya nak tahu,Tq…

    1. Waalaikumsalam..

      saya selaku admin..minta cik call terus jika whatsapp tidak berbalas…memandangkan banyak sekali whatsapp yg di terima…

      017-4256796/019-5640251…pn.liza

  12. Salam,
    boleh bgkan harga untuk 14org dewasa n kanak2. pada 29/4/2017 – 1/5/2017 (4h3m) homestay dan transport.

    kerjasama dari pihak puan amat sy hargai.

  13. Admin,,pls pm price utk home stay 5room.
    Date:15/10/16-17/10/16..n package ade include transport sekali tak??

  14. Assalamualaikum.
    Saya nak tanya harga utk penginapan teratak 9 pada 23 hingga 25hb March 2017.
    Kalau dapat harga utk kenderaan sekali…2 biji van.

    Terima kasih.

  15. Masih ada kekosongan tak pada:
    Check-in 11.12.2016 dan check out 13.12.2016.
    Sekiranya masih ada kosong brp harga homestay utk 5 buah bilik tsbt. Tak perlu kereta kerana guna kereta sendiri. Tq.
    Wasapps 0198575910

  16. Salam Puan.
    Masih ada kekosongan tak pada:
    Check-in 15.10.2017 dan check out 17.10.2017
    Sekiranya masih ada kosong brp harga homestay utk 5 buah bilik tsbt. bserta sebuah van muatan 12 org . Tq.
    Wasapps 0148859054

  17. Saya bercadang untuk ke langkawi pada 3-6 dis 2018. Famili saya seramai 21 orang.berapa kah harga homestay 5 bilik untuk 4 hari 3 malam.

  18. salam pn liza,

    pls pm harga 5 bilik ni 3 hari 2 mlm dan sebuah van muatan 14 orang ,pandu sendiri, pada 8 hingga 10 Nov 2018. Ada pakej harga sekali tak untuk lawatan ketempat menarik ni. Ada diskaun tak untuk tempahan awal..? Boleh sms ke no. saya iaitu 0192517543

    TQ

Comments are closed.

Eylizar Holidays menyediakan Pakej Percutian Murah di Pulau Langkawi