TERATAK 4 HOMESTAY

TERATAK 4 HOMESTAY TAMAN NILAM

TERATAK 4 HOMESTAY DI TAMAN NILAM LANGKAWI Terletak hanya 25-30 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi, ianya mempunyai 3 bilik tidur serta ruang tamu yang luas dan dilengkapi juga dengan dapur sedia untuk memasak dan satelit Tv- Astro.Kedudukan di perumahan Taman Nilam yang hanya terletak dalam jarak 5 minit pemanduan dari Teratak 3 ke Langkawi Bird Paradise atau Taman Burung Langkawi. Kuah Town atau Pekan Kuah adalah hanya 10-15 minit iaitu 8 KM. Jarak ke Panorama Langkawi Cable Car adalah 30 minit perjalanan dengan kereta.

Antara keperluan yang disediakan oleh pihak kami didalam Teratak 4 Homestay Taman Nilam seperti:

  • 3 Bilik Air con semua bilik tidur di lengkapi Penghawa dingin
  • Extra Totto dan bantal 
  • Tv & Channel Astro
  • Dapur lengkap untuk memasak
  • Iron & Board
  • Mesin Basuh
  • Telekung & sejadah
  • 3 Bilik Tidur/2 Bilik Air
  • Pinggan Mangkuk/Sudu Garpu/Cawan kopi
  • Rice Cooker
  • Gula, Teh,Minyak masak
  • 3 Helai Tuala
  • Ampaian
  • Air Minuman 
  • Parking Kereta
  • Kedai runcit berdekatan

Call atau Wssap kami segera untuk pertanyaan segera: 

+6019-5640251 / 017-4256796 (Pn.Liza)

20 Responses to TERATAK 4 HOMESTAY

  1. nasir says:

    salam … masih ada kekosongan pada tarikh 29-30/12/2012?

  2. eddy says:

    masih kosong 24 jan until 27 jan??

  3. Azhar hassan says:

    Saya sedang mencari penginapan untuk 6 hari 5 malam untuk 14 org ( 11 dewasa n 3 kanak2 ).
    Pada 2 – 7 Mei 2013. ada yang sesuai tak?

    • admin says:

      Salam Cik Azhar,

      Homestay kami memang sesuai untuk Cik Azhar..Rumah kami besar 3bilik 2 bilik air ..ruang tamu luas..ruang dapur juga luas serta bilik utama yang luas…memang sesuai untuk 15 org keatas. kalau cik rasa tak selesa untuk satu rumah cik boleh ambik dua rumah kerana rumahnya berdekatan, selang 2 buah rumah ajer. kalau cik booking untuk 6hari 5 malam saya bagi special price untuk cik cuma:
      RM 130 jer semalam..
      Kenderaan seperti van/mpv pun saya boleh dapatkan kalau cik mau.

      Peryanyaan lanjut cik boleh call kami : 017-4256796 LIZA /019-5640251 YUSRI

      TQ,
      Eylizar

  4. Woah this blog is magnificent i love reading your articles. Stay up the great work! You recognize, lots of individuals are searching around for this info, you could help them greatly.
    langkawi homestay recently posted…1My Profile

  5. liya says:

    Sy mencr pginapan sebnyak 3 pginapanuntuk 3hr 2mlm pd bulan 12 nanti..

    • admin says:

      Salam,

      boleh kami mempunyai 4 buah homestay di kawasan yang sama,jikalau cik nak buat tempahan bolehlah dibuat sekarang.Sila nyatakan tarikh yang cik berhajat kesini untuk percutian 3h2m itu.sila hubungi kami secepat mungkin kerana kami telah pun menerima bnayk tempahan untuk hujung tahun ini.

      Sila call 017-4256796 Liza untuk mengetahui lebih lanjut.

      Tq,
      eylizar

  6. Normah says:

    Saya sedang mencari penginapan untuk 19 org selama 4 hari 3 malam pada 30.5-1.6.13, ada cadangan? kalau boleh harga sekali..

  7. sal says:

    salam…

    untuk 31 mei 2013-2 jun 2013, umah ni masih kosong ke?berapa harga ye?
    dan kalau nk kereta avanza or innova berapa sewa utk 3 hari 2mlm?

    tq…

  8. liyana rahim says:

    sis nk tanye kalau utk 21/5-24/5(4D3N)still ade kekosongan x?berape yea?nnk tye ade perkhdmtn kereta sewa jugak x?terimakasih^-^

    • admin says:

      Salam cik,

      Untuk Teratak 4 sudah di booking. Untuk tarikh tersebut Teratak yang masih kosong ialah Teratak Eylizar 1 & 2 rumah sama jenis dan di kawasan yang sama cuma teratak 4 ada dua aircond dan teratak eylizar hanya ada 1 aircond.

      # berapa total yang nak datang.Kereta sewa tak ada masalaah cuma cik cakap jer nak kereta sewa jenis apa.

      Sila sms/call kami segera untuk tempahan dan rundingan harga homestay dan kereta sewa.
      017-4256796 LIZA
      tq,
      eylizar

  9. azfarina says:

    Salam Pn, mohon betanya masih ada rumah yang kosong bagi tarikh 27 Dis – 29 Dis untuk 8 orang dewasa. Juga kadar bayaran bagi sewaan kereta jenis toyota avanza bagi kegunaan tarikh seperti yang tersebut di atas. Sekian terima kasih.

    • admin says:

      wslam,
      Masih ada kekosongan pada tarikh tersebut:

      Homestay cuti sekolah RM250 semalam
      Manakala avanza cuti sekolah RM150 untuk 24 jam.

      Sila call/sms puan liza untuk maklumat lanjut.

      0174256796

      tq

  10. ROSE says:

    haiii….saya nak qutation utk 3h2mlm…dgn 2biji kereta saga BLM…untuk bulan APRIL 2014..semua teratak harganya adalah sama rm180 ker….