TERATAK EYLIZAR 3

TERATAK EYLIZAR 3 TAMAN NILAM

Teratak Eylizar 3 terletak di perumahan Taman Nilam No.505 rumah jenis semi D dan hanya terletak dalam jarak 7 Km daripada Pekan Kuah Pusat Bandar serta 5 minit pemanduan dari ke Langkawi Bird Paradise atau Taman Burung Langkawi. Ia terletak di Jalan Air Hangat iaitu satu jalan ke  Panorama Langkawi Cable Car hanya 30 minit perjalanan dengan kereta.

Homestay Teratak Eylizar 3 dilengkapi berbagai kemudahan untuk percutian keluarga kerana kami menyediakan berbagai kemudahan untuk di gunakan antaranya boleh lihat di bawah: 

<<< Google Map Location : 6.379062, 99867494 >>>

Antara keperluan yang disediakan oleh pihak kami didalam Teratak Eylizar 3 seperti:

  • 2 Bilik Air cond 1 bilik kipas  
  • Extra Totto dan bantal 
  • Tv & Channel Astro
  • Dapur lengkap untuk memasak
  • Iron & Board
  • Mesin Basuh
  • Telekung & sejadah
  • 3 Bilik Tidur/2 Bilik Air
  • Pinggan Mangkuk/Sudu Garpu/Cawan kopi
  • Rice Cooker
  • Gula, Teh,Minyak masak
  • 3 Helai Tuala
  • Ampaian
  • Air Minuman 
  • Parking Kereta
  • Kedai runcit berdekatan

Call atau Wssap kami segera untuk pertanyaan segera: 

+6019-5640251 / 017-4256796 (Pn.Liza)

33 thoughts on “TERATAK EYLIZAR 3”

    1. Salam,

      Teratak Eylizar sama seperti Teratak 5 ,kalau cik Ahmad hendak saya kira murah RM 150 semalam ..harga promosi rumah lebih besar dari Teratak 3 ini. Call saya segera untuk tempahan…

      Eylizar,

    1. Salam Eddy,

      Teratak 7 eylizar masih lagi kosong..ia berdekatan Idaman Suri Langkawi..didalam kawasan pekan…harga tawaran RM 220 semalam.
      Tarikh yang cik pilih ini tarikh (hot) sekarang…
      Jika cik setuju sila telepon saya segera…0195640251
      TQ

    1. Wasalam,

      Ya untuk 24 mac 27 masih ada lagi kosong untuk Teratak Eylizar 2…jikalau cik berminat sila call : 017-4256796 LIZA boleh buat booking segera sementara masih ada kekosongan.

      TQ,
      Eylizar

  1. Assalamualaikum…
    Ade kekosongan lagi mana2 teratak sekitar 24 Mac-29 Mac?
    Semalam berapa ye?
    Ada perkhidmatan kereta sewa sekali ke?

    Terima kasih,

    1. Salam Cik Nurul,

      Masih kosong untuk Teratak 7 dan Rest house saja. Harga untuk Teratak 7 hanya RM 250 semalam dan Rest House RM 200 semalam.Semua berpa orang? Kereta sewa ada cuma nak tau total pax saja.

      Sila call kami untuk mendapat tawaran hebat kami:

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  2. Aslkum…

    Masih ada kekosongan homestay x, untuk 21-23hb June 2013 (15 dewasa n 1 kanak-kanak) ?
    Teratak mana yg sesuai n berapa harga untuk teratak tersebut?
    Kami turut ingin menyewa 2 buah kenderaan, berapa caj yang dikenakan sepanjang 3 hari, 2 mlm?
    Boleh x pihak admin, email kan pakej y sesuai untuk percutian keluarga kami?

    Terima kasih.

    1. Waalaikslm…
      Ya masih ada kekosongan lagi untuk tarikh tersebut. Sebetulnya teratak kami di Taman Nilam ni mempunyai 3 bilik 2 bilik air dan mempunyai ruang yang luas.

      Harga untuk satu – Teratak (Eylizar)

      3H2M hanya RM 300 sahaja.
      pakej island hopping -RM 300 sebiji bot (4Jam) ke 3 buah Pulau (dayang bunting,pulau beras basah,pulau singa)untuk 10 orang dan kalau satu orang harganya RM35

      Pakej Mangrove tour -RM 270 untuk 2jam ,bagi sebiji bot untuk 10 org shj.
      harga untuk share RM30 seorang.

      Kenderaan pula:

      Innova – saya hanya Charge : RM 150 untuk 24jam
      Avanza – RM 120 untuk 24 jam

      Sebarang pertanyaan sila call/sms kami segera: 017-4256796 LIZA

      Tq,
      eylizar

  3. slm.. sy nk tny klu utk 27-29 mei 2013 (27 dewasa/2 kanak)
    sy juga nak menyewa kenderaan mpv yg boleh memudahkan pergerakan kami nnt.
    berapa caj yang dikenakan dan pakej yang sesuai untuk kami?
    harap pihak admin dapat email pakej tersebut?

    1. Salam Cik Lya,

      untuk tarikh tersebut masih ada dua kekosongan untuk cik. Rumah teratak 4 & 5 rumah berdekatan di Taman Nilam.
      Pakej 3h2m untuk sebuah rumah adalah RM 500 dan bagi 2 buah rumah =RM1000 saya mengesyorkan cik sewa 2 buah van Nissan urvan yang boleh memuatkan sehingga 30 org.(van urvan sebuah untuk 24 jam harganya RM280) semua harga yang dinyatakan disini dalam kondisi harga cuti sekolah.

      Jika ada sebarang pertanyaan lanjut sila call/sms : 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  4. Date : 16 Nov 13 – 19 Nov 13
    Kami perlukan rumah yand ada 3 bilik untuk 4 org dewasa dan 4 org kanak-kanak ( umur 14,11,9 & 8 tahun )
    Perlukan kenderaan dan pemandu pelancong
    Island hopping dabn melawat sekitar pulau langkawi

  5. Assalamualaikum..
    Masih ada kekosongan homestay x, untuk 29/8/2014-02/08/2014 (17 dewasa n 10 kanak-kanak) ?
    Teratak mana yg sesuai n berapa harga untuk teratak tersebut?
    Saya juga nak tanya kenderaan ape yg flexible untuk kami sewa memandangkan jumlah kami yang ramai..
    Boleh x pihak admin, email kan pakej y sesuai untuk percutian keluarga kami?

    Terima kasih.

    1. Waalaikumsalam,
      masih ada kekosongan pada tarikh tersebut. kalau untuk total tu..cik boleh ambil homestay yg berdekatan satu sama lain. Kami mempunyai 6 buah homestay didalam satu lot=rong taman yg sama iaitu Taman Nilam.
      jenis rumah teres semi-D type A..3 bilik 2 bilik air/2 aircon
      contoh boleh tengok Teratak Eylizar ..

      harga homestay: cuti sekolah RM250 semalam/tak cuti RM180 semalam..kalau ambil 2 unit kami diskaun sikit.

      kenderaan yang sesuai cik boleh sewa Nissan Urvan 15 seater-RM170 tak cuti/cuti sekolah RM280 untuk 24jam.

      sila call/sms kami untuk keterangan lanjut.
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

    1. Hi Nana,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  6. As salam,

    Ada kekosongan lagi x pada 29/10 – 1/11/2016.
    Berapa haraga semalam & kereta sewa sekali?

  7. as salam.
    Ada kosong tak utk 29 – 31/10/16.
    Teratak mana yg sesuai n berapa harga?
    Saya juga nak tanya kenderaan ape yg flexible untuk kami sewa (7 orang).

    Tkasih
    Ayu

Comments are closed.

Eylizar Holidays menyediakan Pakej Percutian Murah di Pulau Langkawi