HOMESTAY LANGKAWI 5 BILIK

Homestay Langkawi 5 bilik tidur  di Langawi Airport Padang Matsirat  di lengkapi tandas. Ianya beralamat di No 41, Bukit Nau, Jalan Lapangan Terbang, Padang Mat Sirat,Bulatan Airport, 07100 Langkawi, Kedah. Homestay ini amat sesuai untuk keluarga yang besar di samping itu lokasinya juga amat strategik seperti Pekan Padang Matsirat hanya 2 minit dan Pantai Cenang hanya 5-7 minit memandu membuatkan ianya di minati oleh semua pengunjung.

homestay langkawi 5 bilik dekat airport

homestay 5 bilik berhampiran airport langkawi

homestay langkawi airport 5 bilik

langkawi homestay airport padang matsirat 5 bilik

Homestay langkawi airport 5 bilik padang matsirat

homestay langkawi near airport 5 bilik

homestay di langkawi murah 5 bilik

homestay langkawi 5 bilik

homestay murah airport 5 bilik

Antara Kemudahan yang terdapat di langkawi homestay airport 5 bilik ini adalah:

  • 5 bilik tidurnya di lengkapi Aircond /penghawa dingin
  • 5 bilik air di dalam setiap bilik dan satu bilik air besar untuk membasuh
  • Telekung dan sejadah
  • Iron and Iron Board
  • Almari pakaian
  • Tv & Astro
  • 2 helai tuala mandi untuk setiap bilik
  • Mesin basuh
  • Ampaian
  • Rice Cooker
  • Kettle
  • Pinggan Mangkuk ,gelas dan cawan
  • Extra Totto di kenakan bayaran RM 10 untuk satu.
  • Dapur Sedia Masak.

Kawasan berdekatan Homestay langkawi airport 5 bilik:

  • 2 minit Pekan Padang Matsirat/Beras Terbakar 
  • 2 minit Langkawi International Airport
  • 5 minit Pusat Latihan Polis Langkawi (Pulapol)
  • 10 minit Pantai Cenang Langkawi
  • 20 minit Pekan Kuah
  • 20 minit Ke Langkawi kabel car
  • 15 minit ke Makam Mahsuri /Kota Mahsuri

Sila call/sms kami untuk keterangan lanjut dan tempahan:

0174256796 / 0194456796 Pn.liza

Sila lihat youtube Homestay Langkawi 5 bilik di Airport ini:

48 Responses to HOMESTAY LANGKAWI 5 BILIK

  1. zura says:

    salam pn.liza

    pls. pm utk hrga 5bilik ni 4hari 3mlm bserta sebuah van muatan 10 org…
    terima kasih..

  2. azura says:

    salam pn liza,

    pls pm harga 5 bilik ni 3 hari 2 mlm dan sebuah van muatan 14 orang ,pandu sendiri, pada 24 hingga 27 Dec 14.ada pakej harga sekali tak untuk lawatan ketempat menarik ni.ada diskaun tak untuk tempahan awal.blh sms ke no 0136720759

    TQ

  3. wahidah says:

    slm pn liza…pm harga 2 hari 2 mlm dan kenderaan 16 sit atau 15 sit…ada tak pakej murah round langkawi dlm masa 1 hari…

  4. Norita says:

    Assalamualaikum,

    Boleh saya tahu rate utk semalam dan ada tak kekosongan lagi pada tarikh berikut:
    Check in : 23 october 2014
    Check out: 26 October 2014

  5. rosnah says:

    Salam,
    Nak tanya homestay 5 bilik & 5 bilik air untuk 3 hari 2 malam serta 2 van , berapakah harganya.

  6. izah says:

    salam nak tanya sebuah rumah 5 bilik ni masih kosong ke 12-14/12

  7. Mohamad Yusof says:

    Please pm harga untuk 4D3N tarikh 3/1 – 6/1/2015 serta van muatan untuk 10 orang..boleh sms/whatsapp 017-2217923..tq

    • admin says:

      Salam Cik Mohammad Yusof,

      Minta cik hubungi saya terus untuk keterangan lebih lanjut:
      0174256796 / 0194456796
      whatsapp: +60195640251 pn.liza.

      tq,
      eylizar

  8. rosr says:

    pls. pm utk hrga 5bilik ni 3hari 2mlm bserta sebuah van muatan 15 org…check in 19 feb 2015 check out 21 feb 2015
    terima kasih..

  9. Peeja says:

    Harga homestay 5bilik utk 3hr 2mlm…

  10. munira says:

    salam..nk tanye homestay 5 blik tido + mpv tuk 10 org available x bln feb 2016? brp ye harga tuk 3hr 2 mlm?
    tq

  11. Kasma says:

    Salam..
    Blh quote harga package homestay 5 bilik ni utk date 30/4 – 2/5/16.. adakah msh available utk date tu?

  12. siti hajjar says:

    Assalamualaikum Pn Liza,

    Sy dh whatsapp tp xde reply. sy nak tau harga utk 4hari 3mlm untuk unit ni (5bilik)
    tarikh penginapan: 12-15hb Mac 2016. TQ

    • admin says:

      Waalaikumsalam Cik Siti Hajjar,

      Maaf dalam minggu ni kita sikit sibuk dgn kemasukan dan booking akhir tahun..In Shaa Allah kami akan jawab whatsapp secepat mungkin…tq

      Untuk pertanyaan segera boleh call saya terus 0195640251/0174256796 pn.liza..tq

  13. Jamal says:

    Assalamulaikum Pn Liza,
    Saya nak Tanya Homestay 5 bilik nie ada kosong lagi tak pada 03/05/2016 – 06/05/2016 4 Hari 3 malam.
    Dan kenderaan utk 10org… Saya nak Tanya berapa harga utk Pakage ini???

  14. JAMAL says:

    Assalamulaikum Pn liza, saya nak tanya homestay 5 bilik nie berapa pakage untuk 10org 4h3mlm[03-may-2016 – 06-may2016]
    saya dah whatsap tak ada respon pun, so di sini saya nak tahu,Tq…

    • admin says:

      Waalaikumsalam..

      saya selaku admin..minta cik call terus jika whatsapp tidak berbalas…memandangkan banyak sekali whatsapp yg di terima…

      017-4256796/019-5640251…pn.liza

  15. Jamal says:

    Nak tanya Homestay nie brapa pakage 4H3M utk 10org dgn transport sekali?

  16. wahida says:

    Salam,
    boleh bgkan harga untuk 14org dewasa n kanak2. pada 29/4/2017 – 1/5/2017 (4h3m) homestay dan transport.

    kerjasama dari pihak puan amat sy hargai.

  17. Natra says:

    Admin,,pls pm price utk home stay 5room.
    Date:15/10/16-17/10/16..n package ade include transport sekali tak??

  18. kamal says:

    Homestay 5 bilik utk sewa 3H2M beserta 2 buah van .berapa cost?
    Tarikh : 28-Jan`17 ~ 30-Jan`17

  19. Rizauddin says:

    Assalamualaikum.
    Saya nak tanya harga utk penginapan teratak 9 pada 23 hingga 25hb March 2017.
    Kalau dapat harga utk kenderaan sekali…2 biji van.

    Terima kasih.

  20. Husna says:

    Salam pn liza

    Homestay 5 bilik ni brp harga utk 4 hari 3 mlm? Dan van utk 15 org?

    Tq.

  21. Hamzah says:

    Masih ada kekosongan tak pada:
    Check-in 11.12.2016 dan check out 13.12.2016.
    Sekiranya masih ada kosong brp harga homestay utk 5 buah bilik tsbt. Tak perlu kereta kerana guna kereta sendiri. Tq.
    Wasapps 0198575910

  22. Rosli Hamzah says:

    Saya ingin buat tempahan dari 18 – 21 Disember 2016 . Keluarga terdiri dari 7 dewasa.

  23. Umairah says:

    Brp ye 1 malam utk homestay 5 bilik ni?
    Call masuk mailbox la dua2 nom

  24. Ila says:

    pm harga
    23.02.17 – 25.02.17 khamis -Sabtu

Leave a Reply to Rizauddin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge