TERATAK 5 HOMESTAY

TERATAK 5 HOMESTAY

TERATAK 5 HOMESTAY DI LANGKAWI terletak hanya 20 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi, Teratak 5 Langkawi Homestay mempunyai 3 bilik tidur serta ruang tamu yang luas dan dilengkapi juga dengan dapur sedia untuk memasak dan satellite Tv- Astro.

Kedudukan di Pekan Kuah iaitu Kampung Kelibang yang  hanya terletak dalam jarak 8 minit daripada Jeti Feri Langkawi. Jarak ke  Panorama Langkawi Cable Car adalah 30 minit perjalanan dengan kereta.

Teratak 5, Langkawi Homestay dilengkapi dengan 3 bilik tidur dan 1 bilik air. Lokasi Homestay juga hanya berdepan dengan restaurant terkenal di Langkawi iaitu GM Burger. Tuan punya homestay ni adalah tokey kepada restaurant tersebut beliau sangat peramah dan sporting.

Pelbagai tempat makan tempatan boleh anda dapati di Pekan Kuah Langkawi serta beberapa tempat shopping yang popular seperti Idaman Suri Langkawi dan juga Haji Ismail Group (HIG).

Kemudahan Yang Terdapat di homestay ini:

  • Air cond bilik Utama + shower heater
  • Sejadah+Telekung
  • Bantal Selimut
  • Iron & Iron Board
  • Mesin Basuh
  • Astro +Tv
  • Meja makan
  • Dapur sedia guna (bahan-bahan sendiri)
  • Rice Cooker
  • Kettle
  • Peti Sejuk
  • Ruang legar luas

Jika anda berminat untuk menginap  sila call/sms kami untuk pertanyaan:

017-4256796  -Pn. LIZA

35 Responses to TERATAK 5 HOMESTAY

  1. zakaria says:

    Terima kasih kerana layanan cik yusri pada saya dan family . saya dan family selesa menetap di teratak 5. Kenagan dan percutian ini saya akan kongsikan dgn kawan 2 saya yg ingin bercuti d langkawi . Terima Kasih Banyak 2

    • yusrche says:

      Sama2 cik Zakaria kami buat yang terbaik untuk tetamu kami…moga percutian anda akan datang ke langkawi akan lebih ceria hendaknya…nantikan berita terbaru di website saya..

      TQ

  2. Pingback: Homestay Family bersama Eylizar Langkawi Homestay « Eylizar Langkawi Homestay

  3. nasir says:

    salam … masih ada kekosongan pada tarikh 29-30/12/2012?

  4. yayan says:

    masih kosong x untuk 24hb?

  5. siti says:

    salam :) teratak 5 nie satu malam bp rm ye?

    • yusrche says:

      Salam Cik…Bulan January ni kami sedang mempromosikan Teratak baru kami…kalau Cik tengok gambar pun saya tak sempat masukkan kerana..dah ada customer yang menyewanya.

      Bagi Teratak Eylizar saya letakkan harga RM 180 untuk satu malam ..tetapi kalau cik menetap melebihi satu malam saya bagi RM 170 semalam.

      Kesemua peralatan rumah lengkap seperti rumah sendiri.

      Kalau cik berminat bolehlah hubungi saya segera..

    • yusrche says:

      bagi Teratak 5 satu malam untuk January…RM 200

      Tq..

  6. puan nurul says:

    TAWARAN HEBAT!!!

    HARI BIASA

    3H2M HANYA RM300

    REBUT SEGERA

    assalamualaikum sy nk bertanya tawaran hebat ini utk teratak yg mana? insyaalah cadang nk booking utk bulan jun/julai dan sy berminat di teratak 5. sy dtg sekeluarga seramai 6/7 org jadi ingt nk sewa mpv atau van. brape harga sewa mpv/van utk 3 hari 2 malam? terima kasih

    • admin says:

      Salam Puan,

      Untuk hari Biasa saya bagi harga RM 130 semalam promosi. MPV kalau nak save money boleh ambik avanza RM 130 semalam.

      pakej ini untuk teratak eylizar saja ..teratak 5 lkelengkapan kurang daripada teratak eylizar..kami nak bagi customer puas hati jadi kami tawarkan yang terbaik untuk Puan & customer.

      jika berminat sila buat tempahan segera dengan memasukkan deposit sebanyak RM100 rumah + 50 kereta.

      call segera : 017-4256796 LIZA

      TQ,
      Eylizar

  7. MIOR SHAFEERUL BIN MIOR ABDULLAH says:

    SALAM, KALU NAK BOOKING UTK 10 MEI 2013-12 MEI 2013 ADA KOSONG LAGI KA??

    • admin says:

      Salam Cik Mior,

      Teratak 5 sudah dibooking dan yang masih kosong ialah Teratak Eylizar pada tarikh yang cik inginkan ..rumah sama jenis dan berdekatan…kami sedang mempromosikan Teratak Eylizar…sila Call/SMS kami segera untuk mendapatkan harga tawaran kami:

      017-4256796 LIZA

      TQ,
      Eylizar

  8. FYZA YUNOS says:

    Salam. Saya nak menginap kat homestay, kalau boleh berada kat tengah pekan kuah. Mungkin dalam 2 hari 1 malam. Untuk 6-7 orang. Boleh suggestkan homestay mana yang murah?

  9. noradiana says:

    Assalamualaikum
    untuk percutian 24 hingga 26 may 2013,boleh bagi harga untuk:

    -Penginapan utk 11org Dewasa & 2org Kanak-kanak
    -tiket feri return (jeti kuala perlis)
    -sewa van utk 12 seater
    -trip island hoping & eagle feeding
    -tiket kereta kabel & under waterworld

    saya berharap pihak Tuan/Puan dapat memberikan sebut harga yg terbaik dan mengikut bajet.

  10. zuraida says:

    penginapan 4 hari 3 malam utk 8dewasa 3kanak-kanak…n van 12seater….pada 25,26,27,28 mei 2013 plz puan bg sebutharga dgn segera

    • admin says:

      Salam cik Zuraida,

      Penginapan dan van kami boleh aturkan kepada cik.
      sila call/sms kami segera untuk membuat tempahan dan tawaran harga.

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  11. Norjuliatie says:

    mohon bertanya ttg pakej teratak?saya ke langkawi pada 1sep hg 3sep..saya nakkan pakej termasuk mpv.brape yer?budget punya…4dewasa 3kanak kecik

  12. maz says:

    salam.nak tanya homestay pd 1&2 jun 2013 ni masih kosong? tq asap ye reply

  13. Eza Syazwani says:

    Salam.. Teratak mane yg still kosong utk tarikh 2/1 – 5/1/2014.. 6 dewasa n 1 kanak2.. Sewa kereta ad sekali ke? Dengan island hopping, under waterworld & eagle feeding.. Boleh bg sy harga yg berpatutan n penginapan yg selesa

    • admin says:

      Wslam,
      Teratak Eylizar 1 masih ada kekosongan pada tarikh tersebut. (RM180 semalam..memandangkan cik stay lebih drpd 3malam kami hanya bagi RM160 je semalam.

      island hopping cik boleh ambil chartered boat (RM320 untuk 4 jam trip ke 3 buah pulau)
      ini termasuk dengan eagle feeding.

      Underwater world cik kena beli ticket masa walk in disana…

      sila call/sms saya terus untuk pertanyaan lebih cepat.

      tq

      Sila call/sms/email untuk sebarang Pertanyaan lanjut mengenai Penginapan dan lain-lain.

      017-4256796 PUAN LIZA

  14. FARHANA says:

    salam, sy ingin bercuti di langkawi pada 23 – 26hb januari 2014. saya dtg seramai 5dewasa n 1 kanak2.. boleh sya tahu teratak mane yang paling budjet untuk kami sekeluarga beserta sewaan kereta skali..terima kasih..

    • admin says:

      wslam,

      Masih ada kekosongan di homestay taman nilam langkawi…untuk budget sikit cik boleh tengok teratak eylizar 1,teratak eylizar 2 dan teratak eylizar 3.
      harga untuk hari biasa RM180 semalam…memandangkan cik stay 4H3M kami akan bagi diskaun sikit.

      kereta cik boleh sewa toyota avanza RM100 untuk 24 jam bagi hari biasa.

      sila call/sms kami terus untuk pertanyaan dan booking:

      017-4256796 pn.liza

      tq

  15. yusri says:

    Salam.sy Dan keluarga baru balik Dr langkawi Dan menginap di sini Dan rumah no 396 di seberang jalan.rumah selesa Dan yg paling best kelengkapan dapur lengkap.boleh masak Dan kami siap basuh baju mcm rumah sendiri lg.:-).Dan yg paling penting pn Liza Sgt jujur orgnya.kami tertinggal duit Dan cincin pun dimaklumkan walhal kami langsung x perasan.thanks.fully recommended perkhidmatan Elizar homestay.kami pasti akan kembali:-)

    • admin says:

      Wsalam Cik Yusri,

      Terima kasih cik yusri…kami cuma memberikan yang terbaik untuk semua customer kami. kami Berniaga secara jujur…walau sesen pun kalau orang tak halal tak berkat dan jikalau benda tersebut tu jadi pada kami macam mana pulak. Sekali saya tolong cik Yusri ..tuhan akan membalasnya kepada kami….

      Terima kasih atas feedback ini ..

      tq,
      Eylizar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge