TERATAK EYLIZAR 3

TERATAK EYLIZAR 3 

Hanya 25-30 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi, Teratak Eylizar 3 Langkawi Homestay mempunyai 3 bilik tidur serta ruang tamu yang luas dan dilengkapi juga dengan dapur sedia untuk memasak dan satellite Tv- Astro.

Perumahan Taman Nilam yang  hanya terletak dalam jarak 5 minit pemanduan dari Teratak Eylizar 3 ke Langkawi Bird Paradise atau Taman Burung Langkawi. Kuah Town atau Pekan Kuah adalah hanya 10-15 minit iaitu 8 KM. Jarak ke  Panorama Langkawi Cable Car adalah 30 minit perjalanan dengan kereta.

Teratak Eylizar 3 Langkawi Homestay dilengkapi dengan 3 bilik tidur dan 2 bilik air. 2 bilik tidurnya di lengkapi penyaman udara dan mempunyai ruang tamu yang berasingan dan TV.  Selain itu juga ianya menyediakan kemudahan letak kereta percuma untuk tetamu yang memandu.

Pelbagai tempat makan tempatan boleh anda dapati di Pekan Kuah Langkawi serta beberapa tempat shopping yang popular seperti Idaman Suri dan Hj.Ismail Group (HIG).

Ruang Tamu Teratak Eylizar 3-langkawi homestay

Bilik utama-Teratak Eylizar 3-langkawi homestay

Bilik 2-Teratak Eylizar 3-langkawi homestay

Bilik 3 Teratak Eylizar 3 langkawi homestay

Ruang Dapur-Teratak Eylizar 3-langkawi homestay

Kemudahan yang terdapat di Teratak Eylizar 3

  • Bilik 2 -air cond /2 katil  queen) dan 2 katil single
  • Extra Bantal
  • Selimut
  • Tuala
  • Kain telekung /sejadah
  • Bilik 3 -kipas angin
  • Totto extra
  • 2 bilik air satu di dalam master bedroom
  • Dapur sedia masak
  • Mesin basuh
  • Ruang tamu
  • Iron & iron board
  • Meja makan
  • Astro/tv
  • Peralatan memasak
  • Peti ais
  • Pinggan Mangkuk/gula/teh/sudu and garpu
  • Almari pakaian
  • Toaster
  • kettle
  • Rice cooker

Alamatnya:

No: 505 Lorong Nilam 20, Taman Nilam,

Jalan Ayer Hangat,Mukim Kisap,

07000 Langkawi,Kedah Darulaman.

Sila call/sms kami untuk pertanyaan:

017-425 6796 – Pn.Liza

Email kami: langkawihomestay490@gmail.com

 

27 Responses to TERATAK EYLIZAR 3

  1. Subuhan says:

    Saya dari Bangi …ada kosong lagi ke untuk teratak ini…21-23hb..please reply back thnks

  2. nasir says:

    salam… nak tanya… masih ada kekosongan pada tarikh 29/12/2012 – 30/12/2012?

  3. Ahmad says:

    salam utk 5/1 – 7-1 masih kosong atau tidak

    • yusrche says:

      Salam Cik Ahmad,

      Masih ada kosong cik…harga promosi Teratak Eylizar cuma RM 170 semalam…untuk January ini.

      Eylizar homestay,

    • yusrche says:

      Salam,

      Teratak Eylizar sama seperti Teratak 5 ,kalau cik Ahmad hendak saya kira murah RM 150 semalam ..harga promosi rumah lebih besar dari Teratak 3 ini. Call saya segera untuk tempahan…

      Eylizar,

  4. eddy says:

    masih kosong 24 jan until 27 jan?

    • yusrche says:

      Salam Eddy,

      Teratak 7 eylizar masih lagi kosong..ia berdekatan Idaman Suri Langkawi..didalam kawasan pekan…harga tawaran RM 220 semalam.
      Tarikh yang cik pilih ini tarikh (hot) sekarang…
      Jika cik setuju sila telepon saya segera…0195640251
      TQ

  5. aemi says:

    salam 24-26 jan ada kosong lagi x?

  6. amilia says:

    salam… utk 9-11 feb ada kosong tak

  7. Kamisah bt Abdul hamid says:

    As salam….tuk 24. Mac hgga 27 Mac ni ader kosong lg ker?

    • admin says:

      Wasalam,

      Ya untuk 24 mac 27 masih ada lagi kosong untuk Teratak Eylizar 2…jikalau cik berminat sila call : 017-4256796 LIZA boleh buat booking segera sementara masih ada kekosongan.

      TQ,
      Eylizar

  8. Nurul Izzah says:

    Assalamualaikum…
    Ade kekosongan lagi mana2 teratak sekitar 24 Mac-29 Mac?
    Semalam berapa ye?
    Ada perkhidmatan kereta sewa sekali ke?

    Terima kasih,

    • admin says:

      Salam Cik Nurul,

      Masih kosong untuk Teratak 7 dan Rest house saja. Harga untuk Teratak 7 hanya RM 250 semalam dan Rest House RM 200 semalam.Semua berpa orang? Kereta sewa ada cuma nak tau total pax saja.

      Sila call kami untuk mendapat tawaran hebat kami:

      017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  9. Nur Rashidah says:

    Aslkum…

    Masih ada kekosongan homestay x, untuk 21-23hb June 2013 (15 dewasa n 1 kanak-kanak) ?
    Teratak mana yg sesuai n berapa harga untuk teratak tersebut?
    Kami turut ingin menyewa 2 buah kenderaan, berapa caj yang dikenakan sepanjang 3 hari, 2 mlm?
    Boleh x pihak admin, email kan pakej y sesuai untuk percutian keluarga kami?

    Terima kasih.

    • admin says:

      Waalaikslm…
      Ya masih ada kekosongan lagi untuk tarikh tersebut. Sebetulnya teratak kami di Taman Nilam ni mempunyai 3 bilik 2 bilik air dan mempunyai ruang yang luas.

      Harga untuk satu – Teratak (Eylizar)

      3H2M hanya RM 300 sahaja.
      pakej island hopping -RM 300 sebiji bot (4Jam) ke 3 buah Pulau (dayang bunting,pulau beras basah,pulau singa)untuk 10 orang dan kalau satu orang harganya RM35

      Pakej Mangrove tour -RM 270 untuk 2jam ,bagi sebiji bot untuk 10 org shj.
      harga untuk share RM30 seorang.

      Kenderaan pula:

      Innova – saya hanya Charge : RM 150 untuk 24jam
      Avanza – RM 120 untuk 24 jam

      Sebarang pertanyaan sila call/sms kami segera: 017-4256796 LIZA

      Tq,
      eylizar

  10. eiyra says:

    Salam..ad kosong x tuk 19-21 april nie..klaw bleh nk skali pakej kete..ad diskaun x? :-)

  11. LYA says:

    slm.. sy nk tny klu utk 27-29 mei 2013 (27 dewasa/2 kanak)
    sy juga nak menyewa kenderaan mpv yg boleh memudahkan pergerakan kami nnt.
    berapa caj yang dikenakan dan pakej yang sesuai untuk kami?
    harap pihak admin dapat email pakej tersebut?

    • admin says:

      Salam Cik Lya,

      untuk tarikh tersebut masih ada dua kekosongan untuk cik. Rumah teratak 4 & 5 rumah berdekatan di Taman Nilam.
      Pakej 3h2m untuk sebuah rumah adalah RM 500 dan bagi 2 buah rumah =RM1000 saya mengesyorkan cik sewa 2 buah van Nissan urvan yang boleh memuatkan sehingga 30 org.(van urvan sebuah untuk 24 jam harganya RM280) semua harga yang dinyatakan disini dalam kondisi harga cuti sekolah.

      Jika ada sebarang pertanyaan lanjut sila call/sms : 017-4256796 LIZA

      tq,
      eylizar

  12. habibah haron says:

    Date : 16 Nov 13 – 19 Nov 13
    Kami perlukan rumah yand ada 3 bilik untuk 4 org dewasa dan 4 org kanak-kanak ( umur 14,11,9 & 8 tahun )
    Perlukan kenderaan dan pemandu pelancong
    Island hopping dabn melawat sekitar pulau langkawi

  13. halijah says:

    Assalamualaikum..
    Masih ada kekosongan homestay x, untuk 29/8/2014-02/08/2014 (17 dewasa n 10 kanak-kanak) ?
    Teratak mana yg sesuai n berapa harga untuk teratak tersebut?
    Saya juga nak tanya kenderaan ape yg flexible untuk kami sewa memandangkan jumlah kami yang ramai..
    Boleh x pihak admin, email kan pakej y sesuai untuk percutian keluarga kami?

    Terima kasih.

    • admin says:

      Waalaikumsalam,
      masih ada kekosongan pada tarikh tersebut. kalau untuk total tu..cik boleh ambil homestay yg berdekatan satu sama lain. Kami mempunyai 6 buah homestay didalam satu lot=rong taman yg sama iaitu Taman Nilam.
      jenis rumah teres semi-D type A..3 bilik 2 bilik air/2 aircon
      contoh boleh tengok Teratak Eylizar ..

      harga homestay: cuti sekolah RM250 semalam/tak cuti RM180 semalam..kalau ambil 2 unit kami diskaun sikit.

      kenderaan yang sesuai cik boleh sewa Nissan Urvan 15 seater-RM170 tak cuti/cuti sekolah RM280 untuk 24jam.

      sila call/sms kami untuk keterangan lanjut.
      017-4256796 Pn.Liza

      tq,
      eylizar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge