Category Archives: Homestay Langkawi

Homestay Guest House Murah Pantai Cenang 2019

Dapatkan latest Pakej Homestay Guest House Murah Pantai cenang 2019 bersama Eylizar Holidays. 3 units Homestay berdekatan terbaru ini hanya 300M jaraknya ke Pantai Tengah. Homestay ini mempunyai 3 bilik 2 bilik air lengkap semua bilik ada penghawa dingin. Pastinya selesa untuk keluarga anda. Berdekatan dengan semua tempat menarik di Pantai Cenang.

Untuk sebarang pertanyaan boleh terus click no dibawah :

wasap.my/60174256796/eylizarholidays
wasap.my/60195640251/eylizarholidays

WEBSITE : http://langkawihomestays.com/pakej-langkawi-2019/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/EylizarHomestay/
INSTAGRAM : pakejlangkawi_murah
#eylizarholidays
#percutianmurah #percutianjimat #landkawiisland
#percutianbajet #cuticutilangkawi #cuticutimalaysia #pakejmurah#pakejgroup #pakejfamily #tripsekolah #tripcompany #promosipakej
#pakejmelancongmurah #honeymoon #pakejhoneymoon
#holidays #pakejbajet #pakejjimat #islandhoping #cablecar #snoekeling#pakejhomestaymurahlangkawi #homestaylangkawi #eylizarhomestay#feedback #feedbackeylizar #pakejkeretasewalangkawi #pulaulangkawi#langkawimoment #pakejlangkawi_murah

Please follow and like us:

LANGKAWI HOMESTAY PANTAI CENANG

LANGKAWI HOMESTAY PANTAI CENANG

Langkawi Homestay Pantai Cenang adalah salah satu homestay murah yang mendapat sambutan dan tempahan banyak daripada pengunjung yang bercuti di Pulau Langkawi.

Pakej yang kami sediakan adalah termasuk kereta sewa pandu sendiri. Jikalau jumlah anda banyak bolehlah request daripada pihak kami van 12 seater ataupun 15 seaters.  Boleh dikatakan semua jenis kereta sewa pihak kami ada sediakan. Boleh ambik di airport Langkawi ataupun di jeti terminal.

Homestay langkawi pantai cenang ini mempunyai 4 bilik sesuai untuk keluarga yang besar. Ruang tamu dan kawasan dapur yang selesa.

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh Call/Wssap terus kami:

019-5640251 / 017-4256796 (Pn.Liza)

www.wasap.my/60195640251

Please follow and like us:

Homestay Langkawi Pekan Kuah

Homestay Langkawi Pekan Kuah

Eylizar homestay langkawi menawarkan homestay berdekatan pekan kuah hanya 8km daripada Kuah iaitu di Taman Nilam Langkawi.

Pakej Eylizar menawarkan kira-kira 10 units homestay keseluruhan di Taman Nilam Langkawi dan amat sesuai sekali untuk pakej rombongan. Pihak kami juga ada menyediakan Pakej kepada rombongan seperti menyediakan pakej BBQ , minum pagi, sarapan pagi dan juga makan malam di sini. Pihak kami telah menerima banyak tempahan rombongan untuk menginap di homestay langkawi pekan kuah kami.

Homestay Langkawi Kuah

Jadi bagi anda yang merancang untuk membuat rombongan atau travel agent disana yang inginkan partner disini bolehlah menghubungi Eylizar Homestay. Pastinya kami akan memberikan keselesaan kepada tetamu anda. Hanya Eylizar homestay Kuah saja di langkawi yang mempunyai bilangan homestay yang banyak di langkawi , jadi buatlah tempahan anda sekarang bersama kami. Diantara rombongan yang biasa menginap bersama Eylizar homestay Kuah adalah seperti:

  • Sekolah pendidikan Khas (Rawang)
  • Sekolah Kebangsaan Batu caves
  • PERKEP Sarawak
  • Sekolah Kebangsaan Bertam di bawah Gemilang Tour and Travel.
  • Sekolah kebangsaan daerah Baling
  • Sekolah Dato Said Nahar-Kodiang
  • Minyak sawit Malaysia- akan bersama kami November ini
  • Umno Jasin-Melaka seramai 100 orang-akan datang pada November ini

 

Jadi mengapa tunggu lagi! ada group..boleh booking dengan kami segera.

call/sms: 017-4256796  Pn.Liza

Please follow and like us: