Category Archives: Pakej Rombongan Eylizar Homestay Langkawi

berkenaan pakej rombongan yang ditawarkan oleh Eylizar Homestay Langkawi kepada anda semua.

Pakej Rombongan Ke Langkawi Homestay

Pakej Rombongan Ke Langkawi Homestay

Pihak Eylizar Homestay adalah salah satu syarikat yang menyediakan pakej rombongan pelajar sekolah, badan organisasi,syarikat swasta dan rombongan keluarga yang besar.

PERKEP Sarawak-Eylizar Homestay Langkawi

Pihak kami mempunyai 6 unit rumah di kawsan yang sama iaitu di satu Lorong di Taman Nilam Langkawi.Kami juga menyediakan pakej sarapan pagi dan malam atas permintaan anda jika menginap disini. Eylizar Homestay Langkawi juga menyediakan homestay yang lengkap dengan peralatan seperti Astro,peti ais,mesin basuh 2 unit Aircon yang amat selesa buat anda semua.

Disamping itu juga pihak kami ada memberikan Extra Totto dan juga bantal jika bilangan anda ramai untuk sesebuah rumah. Anda tak perlu risau tentang pengangkutan kerana Bas boleh masuk ke dalam Taman Nilam hingga kedepan penginapan anda semua.

Sekiranya pihak anda membuat tempahan untuk banyak unit homestay pihak kami akan memberikan sedikit diskaun kepada anda.

Jadi mengapa perlu tunggu lagi!

Sila call/sms kami untuk tempahan awal:

017-4256796  Pn.Liza

Email: langkawihomestay490@gmail.com

Untuk mendapat reply yang cepat sila gunakan contact form di SINI. Sila sertakan nombor telepon anda dan pihak kami akan terus menghubungi anda secepat mungkin.

Please follow and like us:

Pakej Murah Rombongan Ke Langkawi

Rebutlah Pakej Murah Rombongan Ke Langkawi

Pastinya anda tertanya-tanya samaada Eylizar Homestay ada menyediakan pakej murah rombongan ke langkawi? Ya semestinya kami ada menyediakan pakej kepada sesiapa yang merancang ingin ke Langkawi. Bagi pihak kami semestinya ada menyediakan penginapan yang berunsurkan Homestay disini. Pakej ini kebanyakannya 3H2M yang rata-rata penginap membuat tempahan bersama kami.

Ferry langkawi

Penginapan homestay seperti yang kami telah lakukan adalah lebih di minati dan murah berbanding stay di hotel. Kami tetap juga menetapkan harga yang berpatutan kepada customer kami. Jadi banyak ejen-ejen yang merancang percutian samaada membawa murid -murid sekolah, juga Jabatan-Jabatan dan juga family yang besar.

Pakej Murah Rombongan Ke Langkawi

Pihak kami ada menyediakan 4 buah unit rumah di kawasan yang sama. Bagi sebuah homestay boleh memuatkan hingga 15 orang dan jika jumlah rombongan yang datang melebihi 4 buah rumah pihak kami ada menyediakan beberapa buah rumah lagi di sekitarnya yang rata-rata jaraknya adalah berdekatan. Jikalau anda memilih home stay ianya jauh lebih murah berbanding stay di hotel atau motel. Anda hanya menyewa sebuah rumah untuk tinggal bersama dan rumah kami mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air (Rumah Terrace Semi D) di Taman Nilam Langkawi. Kawasan perumahan ini juga berdekatan Pekan Kuah dan bas-bas rombongan uga boleh memasuki kawasan Taman. Bercakap pasal makanan pihak kami juga ada menyediakan sarapan pagi,BBQ apabila diminta oleh penginap.

Pakej Murah Rombongan Ke Langkawi

Lihatlah home stay kami di Taman Nilam antaranya Teratak Eylizar 1 & 2, Teratak 3,Teratak 4 dan Teratak 5, kesemuanya mempunyai kelengkapan untuk anda menjimatkan perbelanjaan rombongan anda di Langkawi. Mengapa bayar lebih sedangkan anda mampu berjimat. Jadi fikirlah dan rancanglah dengan baik untuk membuat sesuatu rombongan. Jika ada mana-mana ejen yang ingin menganjurkan rombongan ke Langkawi silalah memilih pakej Eylizar yang kami tawarkan ini.

bas rombongan langkawi

Pihak kami juga boleh mengaturkan :

 1. Tiket Ferry Kuala Perlis pergi balik.
 2. Transportation seperti van,kereta dan juga Bas pelancong beserta pemandu pelancong.
 3. Sarapan Pagi/BBQ

Melawat ketempat-tempat menarik seperti :

 1. Kabel Car Langkawi
 2. Kedai Perusahaan Gamat
 3. Makam Mahsuri
 4. Taman Burung
 5. Shopping di Idaman Suri dan HJ. Ismail Group
 6. Galeri Perdana
 7. Telaga Air Hangat
 8. Taman Buaya

Banyak lagi tempat-tempat menarik yang boleh di lawati lagi disini. Kami juga ada menyediakan pakej lain seperti :

 1. Pakej Island Hopping ke pulau-pulau menaiki bot laju unutk 4 jam ke pulau dayang bunting,pulau beras basah dan pulau singa (eagle feeding).
 2. Pakej Mangrove Tour dengan bot Laju menerokai sungai Kilim mangrove..melawat gua seperti gua kelawar,gua cerita dan memberi makan helang. Trip ini hanya 2 jam perjalanan .

Pihak kami tidak menetapkan harga disini kerana ramai daripada ejen-ejen diluar sana yang ingin membuat pakej ini jadi sebaiknya anda menghubungi kami dengan mebisi borang pertanyaan di bawah.

Pakej Murah Rombongan Ke Langkawi

Pihak kami juga boleh di hubungi melalui sms/call ke :

017-4256796  LIZA

email kami : langkawihomestay490@gmail.com

Please follow and like us: